Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by haemoglobin87Meni je ovo bio izborni predmet na drugoj godini fakulteta.
jukie - meni su mehanizmi cel. komunikacije izborni predmet![]()
Originally posted by SunceU principu - ja molekularan.
Ja sam sav nekako floralan.
Originally posted by Marsprezivela taj deo . chemu to .chemu ?? uche decu da zivotinje i biljke nishta ne vrede .i da njih ne boli kada ih kasape.. i ostalo .
Dok su mrcvarili žabe i puževe ja sam mislio da ću da umrem.
Onda me kučka stavila da gledam šta oni rade, pošto sam odbio da uzmem aktivno učešće u tome, a onda sam seo, okrenuo joj leđa i držao zatvorene oči.
A onda je nastao pičvajz jer su one žabe koje nisu umrtvljene zabadanjem igle u mozak kroz neku tačku na potiljku nego uspavljivane hemjski - počele da iskaču po učionici iz neke kofe kada su se probudile, rasporene, sejući unutrašnje organe za sobom, pa su deca još slabijih živaca u tom registru dobila nervni napad...
Originally posted by UlixZato sto se ekologija vulgarizuje. Ekologija nije zastita zivotne sredine.
:
Jedino što nisam voleo u srednjoj i osnovnoj školi, to je bila ekologija, baš zato što mi nije bila dovoljno "naučna". Na fakultetu imam u sklopu ogavne higijene nešto što oni nazivaju "medicinskom ekologijom", ali ni to nije nešto mnogo fascinantno, mnogo mi je razvodnjeno i neodređeno.
Originally posted by krpicaKao i mnoge stvari u našem obrazovnom sistemu: ZATO JER TO MORA. U kombinaciji sa sadizmom.
prezivela taj deo . chemu to .chemu ?? uche decu da zivotinje i biljke nishta ne vrede .i da njih ne boli kada ih kasape.. i ostalo .![]()
Originally posted by Ulixme too!!
Npr. Hgb87 je pomenuo ćelijsku komunikaciju, mene to fascinira; genetiku sam obožava, biohemiju takođe... ja se userem od sreće kad neko pomene Krebsov ciklus ili ciklus uree.![]()
Originally posted by UlixMeni je biologija iz srednje škole bila samo još jedan predmet koji naučiš i odgovaraš (kao geografija, ili odbrana, ili odabrana poglavlja hemije itd.). Kao da sam imao neki hiatus prema tom predmetu dok nisam došao na fakultet, gde smo opet radili ono što me je u OŠ opredelilo za biologiju (raznovrsnost životinjskih oblika)
Jedino što nisam voleo u srednjoj i osnovnoj školi,
to je bila ekologija, baš zato što mi nije bila dovoljno "naučna".Ja sam imao problema da se "pomirim" sa zaštitom životne sredine i nonsensom koji predstavlja učenje spiska zagađujućih materija ili propovedanje rečenica tipa "ne valja se bacati smeće svuda", pogotovu kada si ti u ulozi nastavnika.
Originally posted by haemoglobin87Znao sam da postoji razlog što si mi simpatičan.
Originally posted by Ulixme too!!
Npr. Hgb87 je pomenuo ćelijsku komunikaciju, mene to fascinira; genetiku sam obožava, biohemiju takođe... ja se userem od sreće kad neko pomene Krebsov ciklus ili ciklus uree.![]()
iako mi je prakticno drazi NO kao signalni molekul
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Ulixsve isto, izuzev organske hemije i takmičenja.
Od svih prirodnih nauka, najviše sam voleo biologiju i u osnovnoj i u srednjoj; u stvari, u osnovnoj sigurno, u srednoj je bila mrtva trka između (organske) hemije i biologije. Išao sam na takmičenja, pravio herbarijume, insektarijume, rado disekcije svega i svačega na sekcijama još u osnovnoj školi, i sve to.![]()
![]()
?
ali zato, na fakultetu su mi biolozi bili odvratni, i još uvek su. oni kao da se trude ljudima da ogade biologiju.
Originally posted by IriSAha, i mene. Ljubav prema biologiji i Chicago Hope.
mislim da me je ljubav prema biologiji, na neki način, opredelila ka struci koju sam odabrala.
Originally posted by haemoglobin87profesori koji predaju biologiju.
?
ali zato, na fakultetu su mi biolozi bili odvratni, i još uvek su. oni kao da se trude ljudima da ogade biologiju.
Originally posted by haemoglobin87Znači da se situacija promenila od mog vremena, onda su se baš svi trudili da ogade biologiju (ili bar svoj deo)
ne svi....
no biologija nije samo cvece i drvece nego i ratiste izmedju profesora i studenata, profesora i profesora, studenata i studenata...svi sve gledaju kao konkurenciju za svetlo pod suncem nauke
Npr. Nikola Tucić napiše udžbenik iz evolucije i u predgovoru piše: "neki kažu da je ovaj tekst previše težak za razumevanje. Pa što da evolucija bude lakša i razumljivija od biohemije ili razvića životinja."
Originally posted by StarChasingGirlI ja istoNpr. Nikola Tucić napiše udžbenik iz evolucije i u predgovoru piše: "neki kažu da je ovaj tekst previše težak za razumevanje. Pa što da evolucija bude lakša i razumljivija od biohemije ili razvića životinja."![]()
Meni se brani profa. N.Tucic je veoma duhovit chovek i mislim da je iznad te priche, izivljavanja na studentima, sujeta. To shto si citirao dozivljavam kao njegov nachin da kaze da je evolucija vishe od prepucavanja sa kreacionistima. Ne postoji iz chistog prkosa, vec je ozbiljna nauka. ima tu dosta zeznutih stvari za shvatiti a ljudi je ne dozivljavaju tako(ista pricha kao sa ekologijom)
Meni je knjiga fino napisana, nashiroko, ali takav je i kada predaje, lako odluta i veoma je zanimljiv i pouchan![]()
Ovaj grad je premali za dvojicu![]()
Originally posted by StarChasingGirl
pa da, brzopotezno dude na videlo![]()
A kako da mu zamerim kada je razgovorljiv chovek i volE evoluciju...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!