Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Witch Princess
Originally posted by *deni*

Što zbog to malo krvi koju đuvegija očekuje da vidi da ide na operaciju ?
Ima prostije rešenje - Krišom neka prospe malo krvi na čaršav tokom seksa i to neka bude dokaz nevinosti.
Operacija ne dolazi u obzir :D aaa ovo mi se svidja Deni, alii u tom slucaju krv ce biti na carsavu a ne u meni :neznam:
A zasto mora da misli da mi je prvi....... Mora da misli da mi je prvi, mora jer on je imao svakakvih devojaka, milion i jednu... A ako hocu da budem u ozbiljnoj vezi sa njim, mislim da je najbolje da ga ubeedim da mi je prvi i jedini ... Uostalom sve devojke u ovom gradu lude za njim, na neki nacin je poznat ovde jer tata mu bukvalno drzi Novi Sad i ja bih sve uradila da ga zadrzim Nemojte me pogresno shvatiti, ali na sve sam spremna, lazi, prevare sve :D ...
Svi verovatno misle da je on kreten kad mu to toliko znaci, alii ja sam zabrljala stvar :(
On je jako popularan i ja sam ga spopadala mesecima i kad smo poceli da izlazimo, ja sam mu rekla da sam nevina. Prvo jer sam htela da se razlikujem od ostalih devojaka koje su bile s njim, a drugo sta bi on mislio o meni jer ipak imam samo 17 godina (za koji mesec) i onako sexualnog iskustva .
To ga je jako obradovalo i bas se primio na to da ce mi biti prvi, i ja sada ne smem da zabrljam ni po koju cenu :molise:
U svakom slucaju hvala vam na podrsci ;) :bisou:
I daaa, dobila sam preporuku da narucim ovo
http://www.net.hr/seks-i-veze/page/2009 ... 30006.html
Sta mislite ;) ??
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Auuuu.. Sta sve nece izmisliti ovi amerikanci!

Aj sto su isli na Mesec, ali "umjetni himen" only for 29.99$

... idem da narucim jedno 10 komada

:smeh:

Valjda ima na Amazonu?
Korisnikov avatar
By IriS
ego ego ego tripovi na sve strane :dearmotherofgod::pop:
Korisnikov avatar
By Loni
Kad nađeš nekom kom si prvi (meni se to skoro desilo) to jeste slatko, ali zaista, zaista nije garant da će iko sam ozbog toga da bude s tobom osobom nešto duže.

Bio sam ovog leta s momkom, kom sam bio prvi muškarac (a treći seksualni partner u životu) i stvarno je bilo interesantno uvesti ga u čari muške ljubavi.

Imali smo desetak puta lep seks, ali smo, shvativši da ipak nemamo mnogo sličnosti van toga, prekunili s tim rabotama. Sada je našao svog vršnjaka i dečica se super zabaljvaju. Idu na žurke i koncerte do zore, što ja ne bih bio u stanju da izdržim. Bar ne svaki drugi dan.

I obrnuto. Da mu kažeš da ti je 55. opet to nije garant da će te odmah šutnuti.
Ako imaš ono iznutra što mu odgovara biće s tobom. Pa mnogi su tako oženili i kurve. Kad se zaljubi čovek ne bira.

Sve u svemu - nevina il' ne, nevažna stvar za svakog ko budala nije.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Na kraju krajeva.... evo iz dubine duse... i iskreno...

Ja sam nevina, a nemam himen....

Sta cu, kud cu? Ne znam ni sama... crna ja...
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Andjelika

Na kraju krajeva.... evo iz dubine duse... i iskreno...

Ja sam nevina, a nemam himen....

Sta cu, kud cu? Ne znam ni sama... crna ja...
ajde... ajde... nije sve tako strašno... zamisli da je obrnuto... :potapsava:
Korisnikov avatar
By tintily
auu... cccc, jel se tebi svidja on ili to sto je popularan i sto ga jure devojke?!
Ti se vec razlikujes od svih devojaka na ovom svetu , ne postoje 2 iste osobe. I to sto si ti takva kakva jesi bi trebalo da nekome bude dovoljno. I dalje mislim da je on kreten , ali sada mislim da bi ti trebalo da sednes i razmislis malo o tome koliko vredis. Verujem da imas puno kvaliteta zasto se hvatas za nevinost????
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Originally posted by tintily

auu... cccc, jel se tebi svidja on ili to sto je popularan i sto ga jure devojke?!
Ti se vec razlikujes od svih devojaka na ovom svetu , ne postoje 2 iste osobe. I to sto si ti takva kakva jesi bi trebalo da nekome bude dovoljno. I dalje mislim da je on kreten , ali sada mislim da bi ti trebalo da sednes i razmislis malo o tome koliko vredis. Verujem da imas puno kvaliteta zasto se hvatas za nevinost????
Pa sve to ide zajedno on i svi njegovi kvaliteti... Meni se muskarci generalno ne svidjaju, ali eto nadje se poneki srecnik :lol: ......
Pa kad sam mu vec rekla da sam nevina i on je tu narastao od srece, kako sad da kazem da mi nece biti prvi :(
Korisnikov avatar
By Azdaja
Uostalom sve devojke u ovom gradu lude za njim, na neki nacin je poznat ovde jer tata mu bukvalno drzi Novi Sad i ja bih sve uradila da ga zadrzim Nemojte me pogresno shvatiti, ali na sve sam spremna, lazi, prevare sve :D ...

:radosnice:

:ubise:
Korisnikov avatar
By Winter
Ako sam ja dobro shvatila, tebi je 17 godina, njemu je 3 više, što znači 20...a on je tako pun životnog iskustva i tako priča i razmišlja kao da mu je 30.....jbte koji vunderkind je on :roll: .....a tek sto je imao devojaka, a tek sto tatu ima....jooooj.....ajde mala, ne serendaj .....oš bit sponozoruša, idi bari tatu, njemu ne bu smetalo ak si spavala i sa pol Novog Sada, i dalje si 'slakta mala maloletnica'......
Korisnikov avatar
By Witch Princess
:roll: aliii nisam ja s njime samo zbog toga :( on uopste nije ruzan, cak je i sladak decko ;)
Korisnikov avatar
By Winter
''čak je i sladak''....sve si rekla...sponzorušo mala ofucana.....nisi nevina, i nema tu pomoći :sudija:
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Originally posted by Winter

''čak je i sladak''....sve si rekla...sponzorušo mala ofucana.....nisi nevina, i nema tu pomoći :sudija:
Ako su uvrede tvoj nacin komuniciranja odmah da ti kazem da mi ne prijaju ;)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Winter! how cruel :D

Ne, bez obzira sto si mu rekla sto si nevina i sto ti je 17 godina (a vec si se ljubilaaa) svako razuman ce ti reci da ako ti je stvarno stalo do decka najbilje je da mu kazes istinu...

E sad, najbolji momenat za to je je onaj kada treba da dodje do seksa tj. kad je vec napaljen i sve mu je jedno dal' si nevina ili nisi, cak budes i u prednosti posto imas iskustva, te on ne mora posebno da se trudi kao da ti je prvi put...

i kome je to dilkosu (koji razmislja kao da mu je 30) jos bitno da li je devojka nevina ili nije?
Ako te ostavi zbog toga, nek se jebe sam!
Korisnikov avatar
By Azdaja
slazem se sa vini :smeh:

ali, onaj deo spremna si na sve - tebi je SVE laz, prevara...pa, jeb đe mozak nestao?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!