Originally posted by *deni*
Što zbog to malo krvi koju đuvegija očekuje da vidi da ide na operaciju ?
Ima prostije rešenje - Krišom neka prospe malo krvi na čaršav tokom seksa i to neka bude dokaz nevinosti.
Operacija ne dolazi u obzir

aaa ovo mi se svidja Deni, alii u tom slucaju krv ce biti na carsavu a ne u meni
A zasto mora da misli da mi je prvi....... Mora da misli da mi je prvi, mora jer on je imao svakakvih devojaka, milion i jednu... A ako hocu da budem u ozbiljnoj vezi sa njim, mislim da je najbolje da ga ubeedim da mi je prvi i jedini ... Uostalom sve devojke u ovom gradu lude za njim, na neki nacin je poznat ovde jer tata mu bukvalno drzi Novi Sad i ja bih sve uradila da ga zadrzim Nemojte me pogresno shvatiti, ali na sve sam spremna, lazi, prevare sve

...
Svi verovatno misle da je on kreten kad mu to toliko znaci, alii ja sam zabrljala stvar
On je jako popularan i ja sam ga spopadala mesecima i kad smo poceli da izlazimo, ja sam mu rekla da sam nevina. Prvo jer sam htela da se razlikujem od ostalih devojaka koje su bile s njim, a drugo sta bi on mislio o meni jer ipak imam samo 17 godina (za koji mesec) i onako sexualnog iskustva .
To ga je jako obradovalo i bas se primio na to da ce mi biti prvi, i ja sada ne smem da zabrljam ni po koju cenu
U svakom slucaju hvala vam na podrsci
I daaa, dobila sam preporuku da narucim ovo
http://www.net.hr/seks-i-veze/page/2009 ... 30006.html
Sta mislite

??