Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Black Lady
ne volim ih.. baka mi je davala da ih jedem kada sam bila mala....
ne razumem taj ukus.. i ne volim ga...
Originally posted by BellyButtonBelly, ochito nisi probao marmeladu od mushmula sa pistatjima..
A potpuno su neupotrebive za bilo sta osim da se jedu sveze...
Originally posted by ...Sitnicava...Pa stvarno mi nije jasan... kao ni ta vocka.. ako je to uopste voce..
Originally posted by Black Lady
ne volim ih.. baka mi je davala da ih jedem kada sam bila mala....
ne razumem taj ukus.. i ne volim ga...
![]()
Nisam nikad probala mušmule.
Originally posted by ArmandPa, nisam... A i ne znam gde bih u zivotu nasao takvo nesto... Da ti ne pravis pa da narucim?
Originally posted by BellyButtonBelly, ochito nisi probao marmeladu od mushmula sa pistatjima..
A potpuno su neupotrebive za bilo sta osim da se jedu sveze...
![]()
Originally posted by Black LadyUpravo takav odnos imam prema mušmulama.
ne razumem taj ukus..
Originally posted by Dzelajza RouzA sta su piskavci?
Originally posted by Black LadyUpravo takav odnos imam prema mušmulama.
ne razumem taj ukus..
Slično važi i za piskavce, koje sam kao klinka par puta probala, iz čistog pomodarstva.![]()
Mušmule su previše opore.
Originally posted by Mars
Veze nisam imao da se to bere po snegu i mrazu.
Za mene je to raslo u plehanim tanjirićima komšika moje babe.
Originally posted by Crazy_BeeImas na nasoj dragoj Futoskoj pijaci koliko zelis (Verovatno i na ostalim).
obozavam ih, ili nemam pojma gde da ih nadjem sad.bas dugo ih nisam njamala, a bas mi se njamaju
![]()
Originally posted by ZwezdicaSad ću da te razočaram: ne bilo ko. Ja kad imam nedoumice.
Kakav je Mars lik, on cim neko ima nedoumice, lepo izgugla i postavi na forum..![]()
![]()
Originally posted by MarsGermanica je jer je Karl Line bio shvedjanin pa mu je vrstu bilo lakshe opisati u Nemachkoj (gde je vetj bila introdukovana),nego li da baza po jugozapadnoj Aziji ili jugoistochnoj Evropi
Otkud li ona odrednica germanica kad se radi o mediteranskoj biljci...
Originally posted by PlasticBrainja sam onda coravi kreten
Originally posted by Crazy_BeeImas na nasoj dragoj Futoskoj pijaci koliko zelis (Verovatno i na ostalim).
obozavam ih, ili nemam pojma gde da ih nadjem sad.bas dugo ih nisam njamala, a bas mi se njamaju
![]()
Ja pre neki dan pazarila.![]()
Volem mushmule.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!