Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by StrixMogu da stave "Kukavicu" od CeCe na repeat.
Meni je strasno zao zbog njegove smrti.
sad 3 dana nece biti niceg na TV-u.![]()
Originally posted by PopeyeZamisli tek kad rikne Papa.
bas je lijepo kada se necijoj smrti okej radovati.![]()
Originally posted by Sprinter...pa nešto je i bio u hitlerjugendu,ili tako slično...znam da se to spominjalo prilikom njegovog (jel se kaže) postavljanja...
ovaj benedikto stvarno izgleda ko satana iz south parka.
Originally posted by Strix...šta ima da zamišljamo,pa to smo videli skoro...
Zamisli tek kad rikne Papa.![]()
Ne plaču oni što žale njega, već im je žao sebe, što ga više neće videti.Svinje sebične...
Originally posted by jukieWaha ha ha ha...
Baka mi je pricala da je Pavle, tj. Gojko imao devojku koja je umrla od upale pluca, i da se onda zamonasio.Da li je to bilo u vreme prethodne velike epidemije gripa?
to bi bilo baš spooky![]()
Originally posted by Simor[
Kako god. Meni je važno da crkva dobije svoje mesto koje joj pripada u ovom društvu. Ako ona odgovara na duhovne potrebe većine građana ove zemlje (iako se slažem da je u većini slučajeva u pitanju folklorni pristup), ja nemam problem sa tim. Ono što se meni ne dopada jeste što Vuk Jeremić svako malo ide u Sinod na konsultacije (blisko mi je pameti da ide na konsultacije kod Sonje Licht; em je njen bivši učenik, em žena ima nesumnjivi ugled u međunarodnoj zajednici i, čini mi se, dobro poznaje međunarodne prilike, a i deo je vlasti kao član Odbora za evrointegracije ili kako se već zove), ne dopada mi se proglašavanje trodnevne žalosti u čitavoj zemlji, k'o u vreme Tita (btw, pitam se, pitam: da li manastiri na Kosovu neprestano zvone samo zbog žalosti ili tu ima i onog "Kobasicijada" sindroma - naime, danas su izbori, pa da se kosovski Srbi podsete kako nikako ne treba da izlaze na izbore te kako će se njihovom svakodnevicom i dalje baviti građevinac Artemije), ne dopada mi se što je mišljenje Crkve relevantno kada je u pitanju Zakon protiv diskriminacije ili Statut Vojvodine, kao da u ovoj zemlji nisu bili izbori i kao da građani nisu izabrali neke svoje predstavnike kojima je posao da se bave takvim stvarima (dakle, nije problem mišljenje, nego relevantnost tog mišljenja koja omogućava da se čak i zakonske odredbe zajebu jer je nekom iz crkve tako dunulo), i naravno ne dopada mi se trend nametanja crkve kao jedinog nosioca srpske kulture i duhovnosti jer je srpski narod itekako imao reprezenata svoje kulture i duhovnosti i van ideoloških okvira onoga iz čega je Dositej Obradović pre podosta desetina godina pobegao glavom bez obzira, oslobađajući svoj um od zvona i praporaca.
Originally posted by WinterHajde jedno pitanje:
Treba da vas je sramota...glupe amebe pederske![]()
Originally posted by Titus Andronicus
Originally posted by WinterHajde jedno pitanje:
Treba da vas je sramota...glupe amebe pederske![]()
Zasto?
I sa kojom pravom (ili bar argumentom) i dozom nadmenosti ti ljude nazivas glupim amebama? Ko je umro pa tebe proglasio za patrijarha?
![]()
Originally posted by AzdajaTime sto ste pravoslavci i vernici, vi Paji dodjete neka bliza rodbina, sta? Jel vama da izjavljujemo saucesce, mi glupe amebe?
vidi...ako je pravoslavka i vernik, kao i ja...a neko kao ti, dodje i popisa se u ovoj temi, naravno da ces NAS uvrediti
budi srecan/na pa te je nazvala amebom, previse blago za ono stO bi ja napisala
Originally posted by V I V I S E C TOvo cu da pozajmim kada bude godisnjica smrti dr. Mengelea.
cenim svaku osobu koja je u stanju živeti i umreti tako da ostane verna svojem sistemu vrednosti i svojim uverenjima...ma kakva da su.
Originally posted by Strixkad cujem da je ratzinger umro, mislim da cu spontano ustati i viknuto uzdignutih ruku, kao rocky kada se popne uz one filadelfijske stepenice, ou jea!
Originally posted by PopeyeZamisli tek kad rikne Papa.
bas je lijepo kada se necijoj smrti okej radovati.![]()
![]()
Originally posted by Azdajasprdanje religijom je jedna od osnova demokracije.
ali, nije ti fora da se sprdas s tim - neko moje misljenje
Originally posted by PopeyeUm, jok.
sprdanje religijom je jedna od osnova demokracije.
s druge strane, ja ismijavam tog covjeka na jednom forumu, dok je on provodeci svoje politiku unesrecio mnoge ljude. (i pavle i ratzinger, uostalom) tako da nema tih postova i tog ismijavanja koji bi se priblizili konkretnom zlu koje je pavle nanio mnogim ljudima.
Originally posted by Wilhelminai ja, and i like it.
Mislim da je i ismevanje konkretnih likova detinjasto.
I papa i patrijarh su manje-vise politicke funkcije. I ne moze mi se na direktan nacin pripisati to zlo radjeno u ime religije, jer je svako od njih sedeo u svojoj svili i kadifi i eto, bio svet. Ali su imali moc, imali su glas koji su mogli da iskoriste na drugi nacin. I nisu. I sta sada? Ko ovde ima telefon od Sv. Petra da mu ja pojasnim kakva je osoba Paja...malo si puno kontradiktorna.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!