Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by ArmandPa eto, ja sam starac starac, a ti veciti mladic. Ali, meni su oduvek pucketala pri saginjanju (cucnjevima), i kad sam bio mali.
i ja sam starac pa mi kolena ne pucketaju!
![]()
Originally posted by haemoglobin87U "Laf u srcu" je student medicine kucna pomocnica. Onda on dovodi drugara, kolegu, da prenoci.
da imas cigeraj oko ociju![]()
ej a jel taj na kraju sto se pojavi bese neki student medicine koji plevi gazdaricu?
Originally posted by haemoglobin87Uce
a jeste....a drugar i on rade sta?![]()
Originally posted by Bananalekar svakako nije na odmet
Evo ja cu ko neka baba mirodjija da ti reknem nesto, iako nemam veze s medicinom.
Da ne preterujes mozda sa vezbama koje opterecuju zglobove?
Glukozamin sulfat je dodatak koji pomaze obnavaljanju te hrskavicave strukture, a za podmazivanje je dobro i kozumiranje masne morske ribe (ili ako ti je lakse- riblje ulje).
Omega 3 su korisne pored mnogih stvari i za "podmazivanje" zglobova, vitamina D ima sasvim dovoljno u ribi. Kalcijuma ima takodje dosta npr. u sardinama, ( pojedes i one minijaturne kicme u njima).
Eto, mozda da malo vise jedes ribu, i da ne prepopterecujes kolena![]()
Valjda ne moze da skodi ovo sto sam rekao, ali mislim da za svaki slucaj mozda treba da odes kod fizijatra.
Inace, i meni pucketaju kolena, recimo ujutru kada se probudim pa uradim cucnjeve, a i nekad kad vezbam. Mozda i ja treba da idem kod lekara![]()
(Ako sam nesto lupnuo, feel free da me ispravite)
Originally posted by StrixBack off! Inače ću ti ošišati, ma šta ošišati, počupati kosicu koju toliko voliš...!
Originally posted by SunceOMG! I love you!
Manijak seta svaki dan kao lud, i druzi se sa stepenicama svakodnevno. Komsije me svaki put pozdrave: "A da, on ide peske!"![]()
I wana marry you and walk to the place where we will spend ou honeymoon.
Originally posted by KiborgHvala!
Ako ti kolena krckaju, nema tu vajde, pogotovo ukoliko je tako oduvek bilo. Svima krckaju zglobovi, nekom manje, nekom više, ako je to jedini simptom, uživaj.
Originally posted by BananaHvala! Pio sam glukozamin sulfat sa hondoitinom, a svakodnevno pijem Ecomer, a to je poput Omege 3.
Evo ja cu ko neka baba mirodjija da ti reknem nesto, iako nemam veze s medicinom.
Da ne preterujes mozda sa vezbama koje opterecuju zglobove?
Glukozamin sulfat je dodatak koji pomaze obnavaljanju te hrskavicave strukture, a za podmazivanje je dobro i kozumiranje masne morske ribe (ili ako ti je lakse- riblje ulje).
Omega 3 su korisne pored mnogih stvari i za "podmazivanje" zglobova, vitamina D ima sasvim dovoljno u ribi. Kalcijuma ima takodje dosta npr. u sardinama, ( pojedes i one minijaturne kicme u njima).
Eto, mozda da malo vise jedes ribu, i da ne prepopterecujes kolena![]()
Valjda ne moze da skodi ovo sto sam rekao, ali mislim da za svaki slucaj mozda treba da odes kod fizijatra.
Inace, i meni pucketaju kolena, recimo ujutru kada se probudim pa uradim cucnjeve, a i nekad kad vezbam. Mozda i ja treba da idem kod lekara![]()
(Ako sam nesto lupnuo, feel free da me ispravite)
Originally posted by BananaUkoliko nemaš bolove u zglobovima, ograničen obim pokreta ili nešto drugo što bi ti ukazalo na to da nešto sa tvojim zglobovima nije u redu, opusti se. Pre svakog vežbanja obavezne su vežbe zagrevanja, da proradi cirkulacija lokalno, da se ligamenti pripreme za istezanje.
Originally posted by Sunce
Mozda od tebe?Uplasim se cim procitam tvoj post.
Originally posted by KiborgBolove imam samo kad se zakopam u duzem sedecem polozaju. A kako da im obezbedim supstrate, sta treba hondrocitima?
Ukoliko nemaš bolove u zglobovima, ograničen obim pokreta ili nešto drugo što bi ti ukazalo na to da nešto sa tvojim zglobovima nije u redu, opusti se. Pre svakog vežbanja obavezne su vežbe zagrevanja, da proradi cirkulacija lokalno, da se ligamenti pripreme za istezanje.
Ukoliko bi se za svako krckanje u zglobovima išlo kod lekara, bila bi to veća epidemija od ovog novog gripa.
Što se hondroitina i ostalog u kapsulama tiče, ne verujem da ima ikakvog uticaja na krckanje, a mišljenja u stručnoj javnosti su podeljena oko njegovog efekta na zglobove koji su zahvaćeni osteoartritisom /reuma/, ali svejedno, nije škodljivo, pa ako imaš pare, kupuj i dalje. Mada, ja mislim da sem deda i baba sa reumom to niko drugi ne treba da uzima. Dovoljo je samo da hondrocitima obezbediš supstrate i napraviće oni sami ono što im treba
![]()
Originally posted by shutTi si mis, a ja slon, a slon se plasi misa.
Originally posted by Sunce
Mozda od tebe?Uplasim se cim procitam tvoj post.
pa sto?
Originally posted by KiborgNemam bolove nikakve i ostalo, do sada.
Originally posted by BananaUkoliko nemaš bolove u zglobovima, ograničen obim pokreta ili nešto drugo što bi ti ukazalo na to da nešto sa tvojim zglobovima nije u redu, opusti se. Pre svakog vežbanja obavezne su vežbe zagrevanja, da proradi cirkulacija lokalno, da se ligamenti pripreme za istezanje.
Ukoliko bi se za svako krckanje u zglobovima išlo kod lekara, bila bi to veća epidemija od ovog novog gripa.
Što se hondroitina i ostalog u kapsulama tiče, ne verujem da ima ikakvog uticaja na krckanje, a mišljenja u stručnoj javnosti su podeljena oko njegovog efekta na zglobove koji su zahvaćeni osteoartritisom /reuma/, ali svejedno, nije škodljivo, pa ako imaš pare, kupuj i dalje. Mada, ja mislim da sem deda i baba sa reumom to niko drugi ne treba da uzima. Dovoljo je samo da hondrocitima obezbediš supstrate i napraviće oni sami ono što im treba
![]()
Originally posted by haemoglobin87
''
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!