Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Sunce
To sam ja. Pokusavam na forumu da zvucim kao ona, ja. :kosa:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
da imas cigeraj oko ociju :smeh:

ej a jel taj na kraju sto se pojavi bese neki student medicine koji plevi gazdaricu?
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Armand

i ja sam starac pa mi kolena ne pucketaju!

:deda:
Pa eto, ja sam starac starac, a ti veciti mladic. Ali, meni su oduvek pucketala pri saginjanju (cucnjevima), i kad sam bio mali. :bubblegum: :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by haemoglobin87

da imas cigeraj oko ociju :smeh:

ej a jel taj na kraju sto se pojavi bese neki student medicine koji plevi gazdaricu?
U "Laf u srcu" je student medicine kucna pomocnica. Onda on dovodi drugara, kolegu, da prenoci. :tornado:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma ne rade to sto mislis. Drugar se preslisava za ispit, onda odlazi u WC, na njega nailazi Milena i onda nastupa haos: "Looopov, u kuci ti lopov, a ti pijes, pijanduro jedna!"
By Guion Nerville
Evo ja cu ko neka baba mirodjija da ti reknem nesto, iako nemam veze s medicinom.
Da ne preterujes mozda sa vezbama koje opterecuju zglobove?
Glukozamin sulfat je dodatak koji pomaze obnavaljanju te hrskavicave strukture, a za podmazivanje je dobro i kozumiranje masne morske ribe (ili ako ti je lakse- riblje ulje).
Omega 3 su korisne pored mnogih stvari i za "podmazivanje" zglobova, vitamina D ima sasvim dovoljno u ribi. Kalcijuma ima takodje dosta npr. u sardinama, ( pojedes i one minijaturne kicme u njima).

Eto, mozda da malo vise jedes ribu, i da ne prepopterecujes kolena :eureka:

Valjda ne moze da skodi ovo sto sam rekao, ali mislim da za svaki slucaj mozda treba da odes kod fizijatra.

Inace, i meni pucketaju kolena, recimo ujutru kada se probudim pa uradim cucnjeve, a i nekad kad vezbam. Mozda i ja treba da idem kod lekara :puzzle:

(Ako sam nesto lupnuo, feel free da me ispravite)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ako ti kolena krckaju, nema tu vajde, pogotovo ukoliko je tako oduvek bilo. Svima krckaju zglobovi, nekom manje, nekom više, ako je to jedini simptom, uživaj.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Banana

Evo ja cu ko neka baba mirodjija da ti reknem nesto, iako nemam veze s medicinom.
Glukozamin sulfat je dodatak koji pomaze obnavaljanju te hrskavicave strukture, a za podmazivanje je dobro i kozumiranje masne morske ribe (ili ako ti je lakse- riblje ulje).
Omega 3 su korisne pored mnogih stvari i za "podmazivanje" zglobova, vitamina D ima sasvim dovoljno u ribi. Kalcijuma ima takodje dosta npr. u sardinama, ( pojedes i one minijaturne kicme u njima).

Valjda ne moze da skodi ovo sto sam rekao, ali mislim da za svaki slucaj mozda treba da odes kod fizijatra.

Inace, i meni pucketaju kolena, recimo ujutru kada se probudim pa uradim cucnjeve, a i nekad kad vezbam. Mozda i ja treba da idem kod lekara :puzzle:

lekar svakako nije na odmet :bye:
By Rewind
Originally posted by Strix

Originally posted by Sunce
Manijak seta svaki dan kao lud, i druzi se sa stepenicama svakodnevno. Komsije me svaki put pozdrave: "A da, on ide peske!" :smeh:
OMG! I love you!

I wana marry you and walk to the place where we will spend ou honeymoon.

Back off! Inače ću ti ošišati, ma šta ošišati, počupati kosicu koju toliko voliš...! :sekirica:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Kiborg

Ako ti kolena krckaju, nema tu vajde, pogotovo ukoliko je tako oduvek bilo. Svima krckaju zglobovi, nekom manje, nekom više, ako je to jedini simptom, uživaj.

Hvala!

Pucketaju, ali sam zato poprilicno pokretn i brz, na planinama se pentram kao da sam na njima rodjen :giggle: i sl. Kolena me bole, logicno, kada se zakopam za racunar.

Hvala! Pio sam glukozamin sulfat sa hondoitinom, a svakodnevno pijem Ecomer, a to je poput Omege 3.
Korisnikov avatar
By Sunce
Mozda od tebe? :oklagija: Uplasim se cim procitam tvoj post.
Korisnikov avatar
By Kiborg

Ukoliko nemaš bolove u zglobovima, ograničen obim pokreta ili nešto drugo što bi ti ukazalo na to da nešto sa tvojim zglobovima nije u redu, opusti se. Pre svakog vežbanja obavezne su vežbe zagrevanja, da proradi cirkulacija lokalno, da se ligamenti pripreme za istezanje.

Ukoliko bi se za svako krckanje u zglobovima išlo kod lekara, bila bi to veća epidemija od ovog novog gripa.

Što se hondroitina i ostalog u kapsulama tiče, ne verujem da ima ikakvog uticaja na krckanje, a mišljenja u stručnoj javnosti su podeljena oko njegovog efekta na zglobove koji su zahvaćeni osteoartritisom /reuma :D /, ali svejedno, nije škodljivo, pa ako imaš pare, kupuj i dalje. Mada, ja mislim da sem deda i baba sa reumom to niko drugi ne treba da uzima. Dovoljo je samo da hondrocitima obezbediš supstrate i napraviće oni sami ono što im treba :)
Korisnikov avatar
By Sunce

Ukoliko nemaš bolove u zglobovima, ograničen obim pokreta ili nešto drugo što bi ti ukazalo na to da nešto sa tvojim zglobovima nije u redu, opusti se. Pre svakog vežbanja obavezne su vežbe zagrevanja, da proradi cirkulacija lokalno, da se ligamenti pripreme za istezanje.

Ukoliko bi se za svako krckanje u zglobovima išlo kod lekara, bila bi to veća epidemija od ovog novog gripa.

Što se hondroitina i ostalog u kapsulama tiče, ne verujem da ima ikakvog uticaja na krckanje, a mišljenja u stručnoj javnosti su podeljena oko njegovog efekta na zglobove koji su zahvaćeni osteoartritisom /reuma :D /, ali svejedno, nije škodljivo, pa ako imaš pare, kupuj i dalje. Mada, ja mislim da sem deda i baba sa reumom to niko drugi ne treba da uzima. Dovoljo je samo da hondrocitima obezbediš supstrate i napraviće oni sami ono što im treba :)
Bolove imam samo kad se zakopam u duzem sedecem polozaju. A kako da im obezbedim supstrate, sta treba hondrocitima?

Inace, Kolagen sa vitaminom C mi najvise pomaze. Pored njega skakucem na ulici kao balerina.
By Guion Nerville

Nemam bolove nikakve i ostalo, do sada.
Hvala ti!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Razgibavanje/jačanje mišića... to bi bilo to.
Korisnikov avatar
By Sunce
Osecam se kao teniser. :tenis: U penziji zbog kolena.
Korisnikov avatar
By KiWi
Za kolena ima jedan fenomenalan proizvod ... zove se Animal Flex ... to su paketići od po 8 tabletica ... 44 paketića dobijaš, svakog jutra piješ po jedan ... jedina mana je što se osećaš kao narkoman okružen tolikim tabletama ...

Ja sam kada sam kupio sobni trenažer radio kao budala i preforsirao zglobove. Bukvalno sam morao da nosim elastični zavoj preko kolena kako me ne bi bolela dok hodam. Osećao sam se kao neka artritična baba! Na svu sreću, jedno forumaško zlato mi je preporučilo to i reklo mi da je od vežbanja (ja retardinjo nisam povezao) ... Posle svega nedelju dana sam se vratio u formu ... Bol u kolenima koji sam imao kada sam ustajao (i to još pre trenažera) se više ne javlja ... potpuno sam regenerisao zglobove! To je za taj bol pri ustajanju ...

Što se tiče krckanja, ja pitao kiropraktičara kada sam bio prošli put ... To ima neke veze sa otpuštanjem azota ili tako nešto ... neki to imaju neki ne ... u većini slučajeva ne znači ništa ...
Korisnikov avatar
By Blady
Ja puckam prstice.... kolena mi retko kada puckaju.... :zoran52:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by haemoglobin87

''
:giggle:

Proizvod sadrži Glucosamine, Methylsulfonylmethane, Chonodroitin sulfate (A i C), Flexseed Oil, Hyaluronic Acid, Tumeric, Boswellia, Quercetin, Bromelain ...

Sav sastav koji se i inače u zapadnoj medicini koristi u lečenju i regeneraciji zglobova (igrom slučaja imam jednog člana porodice koji se od reumatoidnog artitisa leči godinama)

Jedino mi je čudno što nisu stavili i vitamin B9 ...

Dakle, nije placebo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!