Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Sunce
Puckaju mi, puckaju, kao da imam grancice, a ne koske.

Pijem i Kolagen i Ca, i ne vredi.

Preporuke?

:napitak:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Koliko ti je jak m. quadriceps femoris? ..a m.vastus medialis ?

Imash li (imao li si) problema sa povetjanom telesnom tezhinom?

Najpametnije ti je da odesh kod fizijatra i vetj tje ti sve potrebno retji.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
moze - pij krv :yay:

a to sto si malo na suncu ne znaci bas mnogo....ionako te zajebava hrskavicavo tkivo a ne Ca - nisi rahitican
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Armand

Koliko ti je jak m. quadriceps femoris?
Pa ne znam koliko je jak. Svi misici moje noge su definisani, a sad koliko su jaki :neznam: . Manijak seta svaki dan kao lud, i druzi se sa stepenicama svakodnevno. Komsije me svaki put pozdrave: "A da, on ide peske!" :smeh:

Mozda je i kisela sredina razlog. Citao sam negde da mleko zbog kiselosti oduzima Ca iz kostiju, pa ga treba zameniti sojinim mlekom. E sad, ja mleko ne pijem, ali jedem vockice, a one opet mogu da stvore kiseliju sredinu. Kada se tome dodaju slatkisi, auuu, ispadoh kisela salata.

Dakle, realno :sunce: , manje sedenja za kompom, i smanjenje kiselije sredine.

Ali Kolagen sa vit. C je fenomenalan.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
postoje lekovi za takve stvari no dosta su skupi....elem...armand ce vise o tome - on je ekspert za ove svari ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by haemoglobin87

moze - pij krv :yay:

a to sto si malo na suncu ne znaci bas mnogo....ionako te zajebava hrskavicavo tkivo a ne Ca - nisi rahitican
Ja kao francuska grofica - niti se suncam, niti izlazim na Sunce - samo u prolazu. A vitamin D?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Sunce
Manijak seta svaki dan kao lud, i druzi se sa stepenicama svakodnevno. Komsije me svaki put pozdrave: "A da, on ide peske!" :smeh:
OMG! I love you!

I wana marry you and walk to the place where we will spend ou honeymoon.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Strix
Manijak seta svaki dan kao lud, i druzi se sa stepenicama svakodnevno. Komsije me svaki put pozdrave: "A da, on ide peske!" :smeh:
OMG! I love you!

Zar su moje komsije toliko romanticne ili ti se slika svidela? Strix, a da li ti setas i da li se pentras?
Korisnikov avatar
By haemoglobin
vitamin D utice na "smestanje" Ca u kosti....ali ako ti pucketa koleno onda mislim da se radi o "potrosenoj" hrskavici sto dolazi sa staroscu..no kazem, cekaj Armanda :)
Korisnikov avatar
By Sunce

postoje lekovi za takve stvari no dosta su skupi....elem...armand ce vise o tome - on je ekspert za ove svari ;)
Koristio sam neke americke, sa HONDROITINOM. Nista to ne vredi.
Korisnikov avatar
By Sunce

vitamin D utice na "smestanje" Ca u kosti....ali ako ti pucketa koleno onda mislim da se radi o "potrosenoj" hrskavici sto dolazi sa staroscu..no kazem, cekaj Armanda :)
Ma meni su pucketala oduvek. :smeh:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Mobilisanje Ca++ iz kostiju regulishe shtitna zhlezda..te eto ako je to problem onda idi do endokrinologa. Ako ti kvrcka onda je svakako problem sa hrskavitzom i to bi mogla biti ne tako retka hondromalacija patele ;)

Pitao sam za te mishitje jer se jedan delom kachi na patelu, a drugi je "drzhach" zgloba kolena...

jesi li imao problema sa streptokoknim infekcijama krajnika/reumatskom groznicom? ...mozhda spadash u onih 7-10% kavkaske populacije koja ima defektan filagrin?!

Jednostavno otidji kod lekara..neka naprave pretrage reumatskog faktora, krioglobulina..i shta vetj treba pa neka ti kazhu shta ti je i shta sa time da radish. Ovde samo mozhemo lupetati ;)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Strix
OMG! I love you!

Zar su moje komsije toliko romanticne ili ti se slika svidela? Strix, a da li ti setas i da li se pentras?
Recimo da se ljudi uvek zale kako ih bole noge posle susreta sa mnom.
Korisnikov avatar
By Insorcer
I gde su sada Paki i Sixto kada su potrebni da kazhu shtogod mudro?!
Korisnikov avatar
By Sunce

Mobilisanje Ca++ iz kostiju regulishe shtitna zhlezda..te eto ako je to problem onda idi do endokrinologa. Ako ti kvrcka onda je svakako problem sa hrskavitzom i to bi mogla biti ne tako retka hondromalacija patele ;)

Pitao sam za te mishitje jer se jedan delom kachi na patelu, a drugi je "drzhach" zgloba kolena...

jesi li imao problema sa streptokoknim infekcijama krajnika/reumatskom groznicom? ...mozhda spadash u onih 7-10% kavkaske populacije koja ima defektan filagrin?!

Jednostavno otidji kod lekara..neka naprave pretrage reumatskog faktora, krioglobulina..i shta vetj treba pa neka ti kazhu shta ti je i shta sa time da radish. Ovde samo mozhemo lupetati ;)

Ok, videcu. No, ipak je zbog sedeceg polozaja. Kolena me ne bole kada ne sedim. Hvalaaaaaaaaaaaa! :misici:

Imash li (imao li si) problema sa povetjanom telesnom tezhinom?

Nemam taj problem. Imam idealnu. :ogledalce: :lol:
Korisnikov avatar
By Insorcer
i ja sam starac pa mi kolena ne pucketaju!

:deda:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
eto sunce,onda brzo kod lekara pa usput na peglanje borica :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!