Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ...Sitnicava...
Krpo, zbog ove tvoje teme ću sutra da padnem kolokvijum, čisto da znaš.

Kad se to desi, dolazim ti u rodni kraj da te smuvam sa sestrom. :lol:
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by ...Sitnicava...
Krpo, zbog ove tvoje teme ću sutra da padnem kolokvijum, čisto da znaš.

Kad se to desi, dolazim ti u rodni kraj da te smuvam sa sestrom. :lol:
OHOHHOHHO jedva chekam !!!
i btw ,nisi jedina koja ima kolokvijum ahahahah
sretjno nam !
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Sutekh
ako se rukovodis samo genitalijama, a ne mozgom onda svakako moze da ti se svidi i komsinicina pudla.
Vidi sada njega.

Momak, ne pišem ovde o sebi, ok?

Teoretišem samo.
Nisam ti ja momak.
Sta tu ima da se teoretise?

Ma uostalom, sta s.e i ja mesam. Jeb'te se sa kim ocete.
Ko ce koga, ako ne svoj svoga.
By RuznaGlupaZla
Ja svašta ispisah u ovoj temi, osim konkretnog odgovora. Evo:

Nije mi se desilo, a NIKAD i neće.

Naravno, svi vi kojima NIKAD ne odgovara, ako se IKAD zaljubite u svog brata ili sestru, čisto da se zna, ja nemam ništa protiv. Slobodno vi, što se mene tiče, radite s njima što hoćete :lol:
By ...Sitnicava...
Nisam ti ja momak.

Naravno da mi nisi momak, pa nisam ja meda.

A ceo ovaj forum je jedno opšte teoretisanje, ja sam zbog toga i tu, a za tebe ne znam. :lopta:
Korisnikov avatar
By Blady
Vidim da je ova stranica evoluirala :tamoamo:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
:hvala:

Naravno, sada kada smo Sitna i ja uzele stvari u svoje ruke, i krenule sa propagandom nasih bolesnih perverzija. :pervert:

:zavera:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Nisam ti ja momak.

Naravno da mi nisi momak, pa nisam ja meda.

A ceo ovaj forum je jedno opšte teoretisanje, ja sam zbog toga i tu, a za tebe ne znam. :lopta:
Mmmmmmmmmmmmmmmedaaa... :opatica:
Sta ce vam braca i sestre pored toliko medjeda? :lol: Ne razumem :P

Mozda mi je bio zanimljiv za teoretisanje ono pre par god, kad su na forumu bili pojedini gotivci.
Korisnikov avatar
By Dina
Deo postova otisao u dyr :mete:
Korisnikov avatar
By Dina
To nikad o kome ste raspravljali ja bih podelila na dva dela:

1. Nikad kao nikad ne moze da mi se desi.

2. Nikad u smislu da se necu upustiti u takvu vezu i ako se desi.

Za mene ne vazi ovo nikad u prvom smislu, a drugo vazi... Prvo, pa ne zavisi od nas u koga se zaljubljujemo, bar to meni nikad nije polazilo za rukom da odredim. Ali da li cu dopustiti dalji ravoj zaljubljenosti to je vec u mojoj moci da ucinim ili ne ucinim.

I jesam se jednom zaljubila u rodjaka, hm ili bar mi se jako svidjao. Nije neki blizak bas, ali nije ni dalek rod, mislim da sam racunala da je trece koleno. U svakom slucaju sticajem nekih okolnosti nisam ga videla godinama, pa sam ga videla odjednom kad smo vec odrasli... i to je bilo jedno leto kad smo nesto letovali zajedno i mislim da je to bilo obostrano dopadanje ali smo se ipak zadrzali u granicama dozvoljenog a i nikakve reci nisu izrecene... Ipak on je uvek kasnije bio moj uzor kod nalazenja momaka, i fizicki a i posto je bio jako slobodouman, otvoren u svojim stavovima, izmedju ostalog i gay friendly i psihicki (po rodbini se pricalo i da je gay, mada po meni moze samo da je biseks jer mu je sklonost ka zenama izvesna, ali rodbina nije navikla da neko otvoreno podrzava gay prava pa joj je odmah bio "sumnjiv"). Nisam mozda to sa uzorom radila ni svesno, to mi je vise postalo ocigledno kad je moja majka na jednom rodbinskom skupu uzviknula da svi moji momci neobicno podsecaju na ...... (tog rodjaka). Rodbini to nije bilo cudno (imaju kriterijume sta im je cudno a sta ne ;) ) ali ja sam propala u zemlju a rodjak i ja smo se samo pogledali... U svakom slucaju, mnogo je godina proslo od tada, sad mi je neprivlacan, i posmatram ga kao rodjaka iskljucivo, mada ga i dalje cenim kao osobu i slatko se ispricamo kad se sretnemo. Ali bolje je sto sam to ogranicila, nadam se da mi se takva stvar nece ipak vise desiti u ovom zivotu, ali opet bih postupila isto... incestuozna veza je jedna od stvari koju ja ne bih mogla da iznesem, tako da je bolje seci u korenu...
By J...
Originally posted by Dina
Ali bolje je sto sam to ogranicila, nadam se da mi se takva stvar nece ipak vise desiti u ovom zivotu, ali opet bih postupila isto... incestuozna veza je jedna od stvari koju ja ne bih mogla da iznesem, tako da je bolje seci u korenu...

:up:

Iz cisto prakticnih razloga ja bih uvek svakom savetovala da u slucaju da oseti privlacnost prema rodjaku ne radi nista po tom pitanju i da se ne upusta u tu vezu jer to moze doneti samo komplikacije (specijalno u slucaju heteroseksualne veze). Isto kao sto svako (valjda) razmislja pre nego sto zapocne bilo koju vezu ko je osoba koja mu se svidja i da li je to dobro za njega/nju, tako i ovde treba da dobro izmeri korist i stetu od takve veze. Znaci, nije u pitanju nikakvo zgrazavanje i moralisanje s moje strane vec cisto merenje dobrih i losih strana takve veze.

Nije uopste strana i cudna pojava da se dogodi privalcnosti medju rodjacima jer je to nesto sto je instiktivno i sto se ne kontrolise. Medjutim skoro sva civilizovana drustva imaju neke moralne norme koje ovakve veze zabranjuju, to je nesto sto smo naucili i iz tog razloga to postujemo (sad necu da diskutujem o tome zasto je to tako i da li je dobro ili lose).

Tako da se privlacnost prema rodjacima ne leci, kako je neko pomenuo, moze samo da se stopira i odbaci od sebe a to se cak najcesce radi potpuno nesvesno.

Meni se inace tako nesto nije dogodilo a ne moze mi se ni dogoditi bar sto se tice familije koju sam do sada u zivotu upoznala.

offtopic:
Bolje mačka, hrapaviji joj je jezik pa bolje stimuliše. :pucaodsmeha:

Znači, spavanjeeeeeee, dovidjenja.

A tek pustinjska lisica. :pervert:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja se ovde jako slazem sa sitnom i jovanom....jako....

i znam da nema veze sa zivotom, ali mi drago da ovde konacno neko moze tako da razmislja a da nije milijardu godina na forumu.....

sto se mene tice - svaka cas'
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by hlaefdige

i znam da nema veze sa zivotom, ali mi drago da ovde konacno neko moze tako da razmislja a da nije milijardu godina na forumu.....

Kakve to veze ima sa forumom? To je misljenje kao misljenje koje se izgradju bez uticaja foruma..:puzzle:
By ...Sitnicava...

Mmmmmmmmmmmmmmmedaaa... :opatica:
Sta ce vam braca i sestre pored toliko medjeda? :lol: Ne razumem :P

Mozda mi je bio zanimljiv za teoretisanje ono pre par god, kad su na forumu bili pojedini gotivci.
Ne trebaju nam braća i sestre, moj stav i sve pisanje na ovoj temi se odnose na to da ne bih optuživala odnose pod okolnostima koje sam navodila.

Hoćeš da kažeš da sa nama, ne-gotivcima, teoretisanje nije zanimljivo? :ruzan:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Zwezdica

Kakve to veze ima sa forumom? To je misljenje kao misljenje koje se izgradju bez uticaja foruma.. :puzzle:
ja ih poznajem u okviru foruma. govorim o ..sitnicava.. i jovanabeograd
ne znam ko su ljudi iza tih nikova...jovanu sam jos kao i srela negde...

samim tim, ne dajem sebi za pravo da komentarisem njihov real life "lik i delo"
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Zwezdica

Kakve to veze ima sa forumom? To je misljenje kao misljenje koje se izgradju bez uticaja foruma.. :puzzle:
ja ih poznajem u okviru foruma. govorim o ..sitnicava.. i jovanabeograd
ne znam ko su ljudi iza tih nikova...jovanu sam jos kao i srela negde...

samim tim, ne dajem sebi za pravo da komentarisem njihov real life "lik i delo"
AHa, na to si mislila, ja sam se prebacila na to da tek kada si duze na forumu imas tako "shiroka" shvatanja.. Ok.. Razumela sam te sada..
Korisnikov avatar
By hlaefdige
aj nastavicu na u2u da ne offujem ovde, ok?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ah daaaaa...

Mi kao gay, manjina, mukice, jadni i zrtve, prihvatamo SVAKU MANJINU I RAZUMEMO JE i NE OSUDJUJEMO KAKVA GOD ONA BILA iz JEBENE SOLIDARNOSTI ! Sada sam shvatila poentu ove teme.. :nokti:
By ...Sitnicava...
Ista takva konkluzija je bila izvedena i na onoj mojoj temi o incestu.

I mrzi me opet da komentarišem.

Nego ne shvatam sada čemu otpor sa svih strana - niti se može promeniti stav onih poput Zwezdice, niti želim da se menja moj. Možemo se natezati do prekosutra.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
A sta ako slucajno, jednog dana, u nekom levom klubu...sretnes rodjaka kog nikad nisi upoznao, i smuvas se sa njim? :sweet: Ili polusestru/brata, to je sochnije. :bale: :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!