To nikad o kome ste raspravljali ja bih podelila na dva dela:
1. Nikad kao nikad ne moze da mi se desi.
2. Nikad u smislu da se necu upustiti u takvu vezu i ako se desi.
Za mene ne vazi ovo nikad u prvom smislu, a drugo vazi... Prvo, pa ne zavisi od nas u koga se zaljubljujemo, bar to meni nikad nije polazilo za rukom da odredim. Ali da li cu dopustiti dalji ravoj zaljubljenosti to je vec u mojoj moci da ucinim ili ne ucinim.
I jesam se jednom zaljubila u rodjaka, hm ili bar mi se jako svidjao. Nije neki blizak bas, ali nije ni dalek rod, mislim da sam racunala da je trece koleno. U svakom slucaju sticajem nekih okolnosti nisam ga videla godinama, pa sam ga videla odjednom kad smo vec odrasli... i to je bilo jedno leto kad smo nesto letovali zajedno i mislim da je to bilo obostrano dopadanje ali smo se ipak zadrzali u granicama dozvoljenog a i nikakve reci nisu izrecene... Ipak on je uvek kasnije bio moj uzor kod nalazenja momaka, i fizicki a i posto je bio jako slobodouman, otvoren u svojim stavovima, izmedju ostalog i gay friendly i psihicki (po rodbini se pricalo i da je gay, mada po meni moze samo da je biseks jer mu je sklonost ka zenama izvesna, ali rodbina nije navikla da neko otvoreno podrzava gay prava pa joj je odmah bio "sumnjiv"). Nisam mozda to sa uzorom radila ni svesno, to mi je vise postalo ocigledno kad je moja majka na jednom rodbinskom skupu uzviknula da svi moji momci neobicno podsecaju na ...... (tog rodjaka). Rodbini to nije bilo cudno (imaju kriterijume sta im je cudno a sta ne

) ali ja sam propala u zemlju a rodjak i ja smo se samo pogledali... U svakom slucaju, mnogo je godina proslo od tada, sad mi je neprivlacan, i posmatram ga kao rodjaka iskljucivo, mada ga i dalje cenim kao osobu i slatko se ispricamo kad se sretnemo. Ali bolje je sto sam to ogranicila, nadam se da mi se takva stvar nece ipak vise desiti u ovom zivotu, ali opet bih postupila isto... incestuozna veza je jedna od stvari koju ja ne bih mogla da iznesem, tako da je bolje seci u korenu...