Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bas bleu
meni su najgore osobe of homosexual persuasion koje se zaljube u srodnika suprotnog pola, mis'im odvratno, NIKAD.
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by bas bleu
meni su najgore osobe of homosexual persuasion koje se zaljube u srodnika suprotnog pola, mis'im odvratno, NIKAD.
i toga ima . bash sam gledala jednu animu,u kojoj su deshavanja tripozna : devojka je bila zaljubljena u ucitelja i pocela da lici na njega da bi je on prihvatio (da se ponasa kao muskarac ,skratila kosu etc) i kada ju je odbio ,bila je toliko ogorcena da se smuvala sa nekom devojcicom(a cupike se inace loze na nju jer je kao tomboy) i povredila je i nju i sebe .
a bash je bila dobar model za lezbejku kad ono CVRC. nije sve kao shto izgleda.
ahahhah :cigareta:
By RuznaGlupaZla
@jovanabeograd,

bode ti oči "nikad", pa šta? Niko te ne primorava da koristiš u svojim stavovima, a ne znam zašto ti smeta ako je koristi ljubav91, ja ili bilo ko drugi, a i ako ti smeta u njima, šta onda, neka velika stvar?
"Nikad ne reci nikad" je isprazna fraza. Meni. Ti je se slobodno pridržavaj do mile volje.
Ja naprimjer NIKAD neću moći da svarim poganštine kao što je krpica koje su u stanju izjaviti da su djeca dobra za pedofiliju.
Naravno, nemaš potrebe misliti šta će narod pomisliti o meni. Valjda je jasno zašto.
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by RuznaGlupaZla...
@jovanabeograd,

bode ti oči "nikad", pa šta? Niko te ne primorava da koristiš u svojim stavovima, a ne znam zašto ti smeta ako je koristi ljubav91, ja ili bilo ko drugi, a i ako ti smeta u njima, šta onda, neka velika stvar?
"Nikad ne reci nikad" je isprazna fraza. Meni. Ti je se slobodno pridržavaj do mile volje.
Ja naprimjer NIKAD neću moći da svarim poganštine kao što je krpica koje su u stanju izjaviti da su djeca dobra za pedofiliju.
Naravno, nemaš potrebe misliti šta će narod pomisliti o meni. Valjda je jasno zašto.
to je bila shala draga moja ,kao shto sam naglasila u postu . a to shto se TI hvatash za svaku izjavu i pretvarash je u neshto sasvim drugo ,to je tvoj problem . ne mora da budesh uvek u pravu a i imaj malo dostojanstva .
:cigareta:
By ...Sitnicava...

Ovaj "nikad kontekst" je sasvim okej. :up:

Ali postoje i mnogi drugi gde je nezahvalno biti isključiv.

Nemam nameru da upadam u taj vaš diskurs, samo sam se ubacila ovim. :zoran52:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Sutekh

I ne, ne bi mogao da mi se digne kurac na rodjenog oca, ili na sestru, ili na sestrichinu.
I ako bi mi se digao, otisao bih pravo kod psihijatra.
I?

Dobio bi lekove protiv incesta?

Kreme za glavu?

Išao bi na seanse pod nazivom "Nije lepo biti incestuozan"?

Ne znam šta tu psihijatar može pomoći.

I svi ste alergični na dodir izmedju incesta i homoseksualnosti, a postoje i neke analogije.

(i mislim na neki oblik sa daljim rodjacima, ne ovaj prvostepeni)
By RuznaGlupaZla
@...Sitnicava...
kad već navodiš neka "rješenja" da ti dodam da postoje psihoterapijske tehnike za zaljubljenost koju sam subjekt smatra problemom.

(Sutekh će ti vjerovatno sam odogovoriti šta je mislio).
By ...Sitnicava...
Pa, da, razumela sam tvoj post kao da si upućena u to, makar teorijski. :)

Ako ne znaš dublje, okej, bar sam za tu tehniku saznala.

Mada me, kažem, zanima koliko ovde može imati efekta.
By RuznaGlupaZla
Takve tehnike se zasnivaju na blokiranju psihičkih mehanizama na kojima je zaljubljenost zasnovana. U biti su dosta osjetljive u smislu da ih smiju primjenjivati samo stručnjaci jer se u suprotnom može i pogoršati stanje i naravno ne primjenjuju se na sve oblike zaljubljenosti, već isključivo na onu koju sama osoba smatra nepoželjnom. Koliko bi bila efikasna zavisi vjerovatno od konkretnog slučaja, no ja ne bih znala kazati jer nisam psihoterapet.
By ...Sitnicava...
Hm. Zanimljivo.

A šta ti misliš o telesnoj (dakle, odsustvo emocija) privlačnosti izmedju osoba koje nisu na nivou rodjeni sestra i brat/ otac i ćerka, a zrele su i odrasle?

Treba li to inhibirati ili ne?
By RuznaGlupaZla
Gle, te privlačnosti što se tiče, kad su u pitanju heteroseksualne osobe, ona nije poželjna iz razloga što je veća učestalost rađanja djece sa raznim poremećajima iz takvih veza. U eksperimentima koji su vršeni sa životinjama koje su srodnici, potomstvo je uglavnom bilo nakazno. Užas jedan.
E sad kako će se one s tim rizikom nositi, mene se lično ne tiče. Mislim da je u Srbiji zakonodavstvo tu uključeno, nisam sigurna zbilja.
Jasno, kad su homoseksulane veze u pitanju da tu nema takvog rizika, tako da lično ne vidim problem ukoliko su obje osobe u toj vezi sretne. Ko voli, nek izvoli.
Međutim, smatram da ukoliko neko kaže da mu se to nikad neće desiti, kao što je ljubav91 rekla, da ima pravo na to mišljenje, pa makar se ono eventualno i promijenilo zavisno od prilike.

Mislim da si shvatila zašto osjećam gađenje prema krpici, iako je najveći dio mojih postova njoj upućenih bilo u ovoj temi.

Da li treba blokirati zaljubljenost ili ne, zavisi od same osobe koja se tako zaljubi, odnosno od toga da li je njen stav prema takvoj zaljubljenosti pozitivan (ne smatra je neželjenom) ili nije, tj. kada je osoba jednim dijelom zaljubljena, a drugi njen dio ima distancu prema toj zaljubljenosti i smatra je nepoželjnom, te je želi suzbiti i vidi to kao problem pa se obrati psihoterapeutu za rješenje. E sad, od tog momenta, da li treba ili ne, stručnjak će kazati.
Korisnikov avatar
By Sutekh
I svi ste alergični na dodir izmedju incesta i homoseksualnosti, a postoje i neke analogije.
Ja mislim da su te analogije vise heteroseksualne. Ja se zaista ne razumem u psihijatriju, ali ono sto mi pada na pamet je Edipov kompleks, a posle toga Elektrin kompleks.

Sta bi dobio? Zaista ne znam sta bi dobio, posto jedino kad sam isao kod psihijatra to je bilo zbog depresije, pre 3 god. Al' eto, RGZ ti je odgovorila.

Ajde kao, mozda bi i postojala mogucnost da mi se svidi neki BAS dalji rodjak koga ne poznajem.. S tim sto sumnjam da bi bas bio u fazonu da se sexnem sa njim.. Ne kazem da je nemoguce. Nisam se nasao u takvoj situaciji, ali i da jesam zakocio bih.
Al' ono, bliza rodbina i to... Nema sanse.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Gadi mi se ova tema! Gade mi se vasi odgovori, shale koje NISU SHALE, RETARDIRANE SU !

Ne znam kako nekome moze biti OK da rodjaci budu zajedno, alooooooooooooooooo sto smo videli da ne valja vec u prvobitnoj zajednici, znaci vracamo se u to vreme, nazadujemo, umesto da napredujemo!

NE, NIKADA mi se ne bi moglo desiti da drkam na sestru, da spavam sa njom, NIKADA NIKADA NIKADA za sve vas koji volite tu frazu NIKADA ! :hvala:
By ...Sitnicava...
Preletela sam preko posta, idem da spavam, ali vidim da pričaš o inhibiciji u zavisnosti od toga da li ta osoba vidi zaljubljenost kao problem, a ja lepo naglasih da isključujem emocije i govorim samo o telesnoj privlačnosti. ;)

U skladu sa tim, mislim na sex, a ne na vezu koja kao takva može dovesti do radjanja, jasno je da to nije dobra opcija.

I kapiram da je ono dovodjenje šale i pedofilije u vezu neumesno i gadno.

I nešto sam još htelaaaaa... Da, što se tiče ljubavi91, kapiram i tebe i Jovanu, čak ne vidim ni razlog svadje. Jovana ne voli isključivost i te "nikad konstrukcije" jer zaista postoje stvari kojima sami ne rukovodimo, a ti si opet za isticanje stava uz mogućnost njegove izmene vremenom.

I ne znam koliko sam bila jasna. laku noć. ;)
Korisnikov avatar
By Sutekh
A sto se potomstva tice... Moz da bidne, al ne mora da znaci.
Evo recimo:
brat i sestra blizanci su se zaljubili i napravili nekoliko dece. sestra je posle toga umrla, a cerka se zaljubila u oca.

kad ja kao gay kazem za neku devojku da izgleda fenomenalno, onda to ona zaista i jeste. ne znam kako ide citava ta peripetija sa recesivnim genima..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Znaci, Sitnicava tebi bi sex izmedju rodjaka bio ok, posto je samo sex i nema tendenciju da se pravi familija? :shok: :shok: :shok: Ja ne verujem sta ti pises, zaista. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by ...Sitnicava... a ja lepo naglasih da isključujem emocije i govorim samo o telesnoj privlačnosti. ;)
ako se rukovodis samo genitalijama, a ne mozgom onda svakako moze da ti se svidi i komsinicina pudla.
By RuznaGlupaZla
Prvi dio posta ti je onda odgovor.
Drugi dio sam ispisala u skladu sa onim što si me prethodno pitala. Pažnja mi malo oslabila, uopšte nisam upratila ono "bez emocija" iako je post mali.
Korisnikov avatar
By krpica

Mislim da si shvatila zašto osjećam gađenje prema krpici, iako je najveći dio mojih postova njoj upućenih bio u ovoj temi.

Jewish Kid: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate.
Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp.

hihihiih

elem ,slobodno osecaj gadjenje, samo tako nastavi .
:kokice:
:cigareta:
By RuznaGlupaZla
Sutekh, naravno, riječ je samo o riziku koji je veći u slučaju djece bliskih srodnika.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by Sutekh
ako se rukovodis samo genitalijama, a ne mozgom onda svakako moze da ti se svidi i komsinicina pudla.
Vidi sada njega.

Momak, ne pišem ovde o sebi, ok?

Teoretišem samo.
Slazem se sa Sutehom, kako god da mu je nick, ako se ne vodimo razumom onda bi ja sada dala mom psu da me lize i bilo bi mi ql, jer mi je cilj zadovoljenje mog sexualnog poriva i nista vise i nista dalje..
By ...Sitnicava...
Bolje mačka, hrapaviji joj je jezik pa bolje stimuliše. :pucaodsmeha:

Znači, spavanjeeeeeee, dovidjenja.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!