Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by bas bleui toga ima . bash sam gledala jednu animu,u kojoj su deshavanja tripozna : devojka je bila zaljubljena u ucitelja i pocela da lici na njega da bi je on prihvatio (da se ponasa kao muskarac ,skratila kosu etc) i kada ju je odbio ,bila je toliko ogorcena da se smuvala sa nekom devojcicom(a cupike se inace loze na nju jer je kao tomboy) i povredila je i nju i sebe .
meni su najgore osobe of homosexual persuasion koje se zaljube u srodnika suprotnog pola, mis'im odvratno, NIKAD.
Originally posted by RuznaGlupaZla...to je bila shala draga moja ,kao shto sam naglasila u postu . a to shto se TI hvatash za svaku izjavu i pretvarash je u neshto sasvim drugo ,to je tvoj problem . ne mora da budesh uvek u pravu a i imaj malo dostojanstva .
@jovanabeograd,
bode ti oči "nikad", pa šta? Niko te ne primorava da koristiš u svojim stavovima, a ne znam zašto ti smeta ako je koristi ljubav91, ja ili bilo ko drugi, a i ako ti smeta u njima, šta onda, neka velika stvar?
"Nikad ne reci nikad" je isprazna fraza. Meni. Ti je se slobodno pridržavaj do mile volje.
Ja naprimjer NIKAD neću moći da svarim poganštine kao što je krpica koje su u stanju izjaviti da su djeca dobra za pedofiliju.
Naravno, nemaš potrebe misliti šta će narod pomisliti o meni. Valjda je jasno zašto.
Originally posted by RuznaGlupaZla...Ovaj "nikad kontekst" je sasvim okej.
Ja naprimjer NIKAD neću moći da svarim poganštine kao što je krpica koje su u stanju izjaviti da su djeca dobra za pedofiliju.
Originally posted by SutekhI?
I ne, ne bi mogao da mi se digne kurac na rodjenog oca, ili na sestru, ili na sestrichinu.
I ako bi mi se digao, otisao bih pravo kod psihijatra.
I svi ste alergični na dodir izmedju incesta i homoseksualnosti, a postoje i neke analogije.Ja mislim da su te analogije vise heteroseksualne. Ja se zaista ne razumem u psihijatriju, ali ono sto mi pada na pamet je Edipov kompleks, a posle toga Elektrin kompleks.
Originally posted by ...Sitnicava... a ja lepo naglasih da isključujem emocije i govorim samo o telesnoj privlačnosti.ako se rukovodis samo genitalijama, a ne mozgom onda svakako moze da ti se svidi i komsinicina pudla.![]()
Originally posted by RuznaGlupaZla...Jewish Kid: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate.
Mislim da si shvatila zašto osjećam gađenje prema krpici, iako je najveći dio mojih postova njoj upućenih bio u ovoj temi.
Originally posted by SutekhVidi sada njega.
ako se rukovodis samo genitalijama, a ne mozgom onda svakako moze da ti se svidi i komsinicina pudla.
Originally posted by ...Sitnicava...Slazem se sa Sutehom, kako god da mu je nick, ako se ne vodimo razumom onda bi ja sada dala mom psu da me lize i bilo bi mi ql, jer mi je cilj zadovoljenje mog sexualnog poriva i nista vise i nista dalje..Originally posted by SutekhVidi sada njega.
ako se rukovodis samo genitalijama, a ne mozgom onda svakako moze da ti se svidi i komsinicina pudla.
Momak, ne pišem ovde o sebi, ok?
Teoretišem samo.
Originally posted by ...Sitnicava...U ovoj temi si prevazishla sebe sa odvratnostima, sarkazmom i cime vec!
Bolje mačka, hrapaviji joj je jezik pa bolje stimuliše.![]()
Znači, spavanjeeeeeee, dovidjenja.
Originally posted by ...Sitnicava...aahahhahaha
Bolje mačka, hrapaviji joj je jezik pa bolje stimuliše.![]()
Znači, spavanjeeeeeee, dovidjenja.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!