Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ...Sitnicava...
Originally posted by Azdaja2
Sala u kojoj prozivas Li , mislim ne razumem ..
Šala je apropo teme gde se spominje lezbejstvo na jugu, a ja sam se, kao što rekoh, šalila bez namere da prozivam Li. Ne brini ti o tome. ;)
Korisnikov avatar
By Dzi
Ne znam ja hahahahahaha , provera.. nemoj mi dirati Liiiiiiiiiii :smeh:
Korisnikov avatar
By ljubav91
nije mi se dogodilo,i nikad ne bi ni moglo
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by ljubav91

A kako znas da nikad ne bi moglo?

Homofobi slicno razmisljaju kada kazu kako "se njima nikada ne bi dogodilo da imaju sina pedera", i kako "toga nema u Srbiji".
Korisnikov avatar
By ljubav91
Originally posted by jovanabeograd

Homofobi slicno razmisljaju kada kazu kako "se njima nikada ne bi dogodilo da imaju sina pedera", i kako "toga nema u Srbiji".

lepo, jednostavno ne bi moglo,koliko god da je lepa nesto bi me sprecavalo,ne mogu to da objasnim... mada razumem i ako se nekome desi, ali meni ne bi moglo
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by Sutekh

ti to uporedjujes incest i homoseksualnost?
nije poredila ,vec je naglasila :A KAKO ZNASH DA NIKADA NE BI MOGLO .
kao shto homofobi razmishljaju o homosexualnim osobama(kako nikada ne bi ..) ,tako neki ljudi koji ne razumeju incest(joj fuj bolesno ) razmishljaju o osobama u incestu .
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

lepo, jednostavno ne bi moglo,koliko god da je lepa nesto bi me sprecavalo,ne mogu to da objasnim... mada razumem i ako se nekome desi, ali meni ne bi moglo

Hmm... nisi me ubedila.

Ne jer ti ne verujem, vec i dalje imam problem sa razumevanjem tog "meni to nikad ne bi moglo da se dogodi".

Jedna od mojih dobrih drugarica je strejt, i isto tako, smatra da se njoj nikad ne bi mogla svideti devojka.

A pre nekih 5 godina, i meni je bio krajnje odbojan prizor dve devojke koje se ljube. I verovatno sam isto mislila - "da mi se nikad to ne bi moglo desiti". A-a. Ne meni. I eto me gde sam.

Nadam se da razumes na sta ciljam. ;)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by krpica
Originally posted by Sutekh

ti to uporedjujes incest i homoseksualnost?
nije poredila ,vec je naglasila :A KAKO ZNASH DA NIKADA NE BI MOGLO .
kao shto homofobi razmishljaju o homosexualnim osobama(kako nikada ne bi ..) ,tako neki ljudi koji ne razumeju incest(joj fuj bolesno ) razmishljaju o osobama u incestu .

Tek sad videh pitanje, ali vidim da je devojka odgovorila pre mene.

Upravo to. Daleko od toga da pravim paralelu izmedju ta dva, ali bogme da izmedju onoga sto je ljubav91 rekla, i stavova dobrog dela homofobicnih ljudi.
By RuznaGlupaZla
"Nije mi se dogodilo da se zaljubim u osobu istog pola i nikad ne bi ni moglo" je homofobičan stav?
By RuznaGlupaZla
Nije mi se desilo da se zaljubim u osobu suprotnog pola, a mislim da nikad i neće.
Evo onda jedan "heterofobičan" :roll:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by RuznaGlupaZla...
"Nije mi se dogodilo da se zaljubim u osobu istog pola i nikad ne bi ni moglo" je homofobičan stav?

Ucini mi uslugu i procitaj ponovo sta sam rekla. I obrati paznju na to da li stoji znak jednakosti izmedju ta dva. Aj pliz, ako ti nije previse zamorno.
By RuznaGlupaZla
Pa pročitaj ti ono što je napisala ljubav91.
To što sam ja napisala je paralela, a ne to što si ti navela.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ljubav91, za pocetak, nije shvatila pitanje.

A ja jesam napravila paralelu, dok si ti imala neki pokusaj sarkazma.

I ne, nigde nisam rekla da je homoseksualnost isto sto i incest. Vec da i homofobi tvrde "kako njihovo dete nikad ne bi moglo biti peder/lezbejka" i da se "to njima nikad ne bi desilo".

Ako nesto nisi osetio/la, naravno da ti je tesko da to i shvatis. I meni jeste tesko, jer mi se nikad nije desilo. Ali, imajuci u vidu da je ovo gej forum, da sam ja gej, a verovatno i ti, mi je malo tesko da shvatim da neko moze da kaze da mu "se to BAS nikad ne bi moglo dogoditi".

I masis poentu, ne radi se o incestu ili homoseksualnosti i pravljenju nekih poredjenja izmedju ta dva, vec tvojoj, mojoj, i necijoj drugoj sposobnosti da pokusa da razume nesto sto ce mu uvek biti strano. Isto tako, da shvati da ono sto jesmo, i sto postajemo nije uvek u nasoj moci.

Na kraju krajeva...It wasn't exactly your plan to become gay, huh?

Jasnije, ili se dzabe trudim?
By RuznaGlupaZla
Vec da i homofobi tvrde "kako njihovo dete nikad ne bi moglo biti peder/lezbejka" i da se "to njima nikad ne bi desilo".
Homofobi tvrde svasta, to nije homofobican stav, neko jednostavno smatra da mu se neke stvari nece desiti u zivotu, to nije izraz mržnje.

Ako nesto nisi osetio/la, naravno da ti je tesko da to i shvatis. I meni jeste tesko, jer mi se nikad nije desilo. Ali, imajuci u vidu da je ovo gej forum, da sam ja gej, a verovatno i ti, mi je malo tesko da shvatim da neko moze da kaze da mu "se to BAS nikad ne bi moglo dogoditi".
Već napisano, neko smatra da mu se neke stvari jednostavno neće desiti i šta je tu problem? Ako nešto osjeti, promijeni mišljenje pa šta onda?
I masis poentu, ne radi se o incestu ili homoseksualnosti i pravljenju nekih poredjenja izmedju ta dva, vec tvojoj, mojoj, i necijoj drugoj sposobnosti da pokusa da razume nesto sto ce mu uvek biti strano. Isto tako, da shvati da ono sto jesmo, i sto postajemo nije uvek u nasoj moci.
Pa jesi li ti prva počela priču o homofobima, famoznom "nikad" ili ja?

Pitanje: da li vam se dogodilo da se zaljubite u osobu sa kojom ste u krvnom srodstvu?

ljubav91: nije mi se dogodilo,i nikad ne bi ni moglo

Šta je tu problem? Djevojka je napisala sopstveno mišljenje. To je to.

Da li se ti trudiš, džaba ili ne, apsolutno tvoja stvar.
Korisnikov avatar
By ljubav91
ja nisam ni rekla da mom detetu ne moze da se desi,nego meni... xD odbojna mi je pomisao na to
Korisnikov avatar
By Sutekh
^ :lol:

To kako homofobi razmisljanju mene apsolutno ne zanima. Ne svidja mi se da vidim rec "homoseksualnost" u istom redu sa "incest". Jer su upravo homofobi ti koji najcesce te dve reci koriste u istoj recenici. Ponegde ubace i pedofilija (verovatno je i pedofilija onako turbo hajper cool?)

Jedno je seksualna orijentacija, a drugo je incest.

I ne, ne bi mogao da mi se digne kurac na rodjenog oca, ili na sestru, ili na sestrichinu.
I ako bi mi se digao, otisao bih pravo kod psihijatra.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by RuznaGlupaZla...
Vec da i homofobi tvrde "kako njihovo dete nikad ne bi moglo biti peder/lezbejka" i da se "to njima nikad ne bi desilo".
Homofobi tvrde svasta, to nije homofobican stav, neko jednostavno smatra da mu se neke stvari nece desiti u zivotu, to nije izraz mržnje.

Već napisano, neko smatra da mu se neke stvari jednostavno neće desiti i šta je tu problem? Ako nešto osjeti, promijeni mišljenje pa šta onda?
Pa jesi li ti prva počela priču o homofobima, famoznom "nikad" ili ja?

Pitanje: da li vam se dogodilo da se zaljubite u osobu sa kojom ste u krvnom srodstvu?

ljubav91: nije mi se dogodilo,i nikad ne bi ni moglo

Šta je tu problem? Djevojka je napisala sopstveno mišljenje. To je to.

Da li se ti trudiš, džaba ili ne, apsolutno tvoja stvar.

1. Ja nisam rekla da je to bio homofobican stav, a ni izraz mrznje. Treci put, za slucaj da prva dva nisu bila dovoljna.

2. Opet ne razumes. Ne radi se o incestuoznosti, homofobiji, hvatanju leptira, ili necem sedamnaestom, vec mogucnosti da shvatis, i ti i ja, da neke stvari NE ODLUCUJEMO MI. Da neces NIKADA biti gej, da te NIKADA nece privuci sestra, da NIKADA neces potonuti zajedno sa faking "Titanikom" - to ne mozes znati.

I neciji roditelji su verovatno pomislili pri prvoj sumnji da im je dete gej "da je to nemoguce, jer se to njima nikad ne bi moglo desiti", jer su oni jel te, "zdrava srpska porodica". Pa se desilo.

A ti, imajuci u vidu kako leprsavo i jednostavno to zvuci, "promeni misljenje" i postani strejt, u tom slucaju.

3. Da, pocela sam, iako ti odbijas da shvatis da to nije poenta onoga sto pisem, i teras me da se ponavljam. Nemoj, pomislice narod da zaista imas low IQ.

A ta moja prica o homofobiji, o kojoj, uzgred budi receno, ne prestajes da pricas, je bila u sluzbi mog nespelog pokusaja da ljubav91 predocim da ne drzis uvek i u svakom trenutku kljuceve svog zivota. I da ne odlucujes ti neke stvari. Bas kao sto ni ti ne mozes da promenis to sto si RuznaGlupaZla, a krpica cinjenicu da se lozi na sestru od tetke. Tako nekako.

I ni u jednom trenutku nisam stavila znak jednakosti izmedju incesta i homoseksualnosti.

4. Problema nema, samo mi, peti put cu ponoviti, bode oci "meni se to NIKAD ne bi moglo desiti". Isto sto i 2, otprilike. Vrtis se oko istog. Sad vec mislim da me zajebavas, a i smorila sam se vrteci se oko istog i pokusavajuci da shvatim tvoj nacin razmisljanja.

Jos nesto. Vidim da si utrosila vreme na cepkanje mog posta... Kad si se vec pomucila, mogla si i da mi odgovoris na moje jednostavno pitanje, koje je, izgleda, jedino nepravedno izostavljeno. Cheers! ;)
Korisnikov avatar
By bas bleu
...samo mi bode oci "meni se to NIKAD ne bi moglo desiti".
tako sam i ja mislila da mi se NIKADA (da, velikim slovima) ne bi moglo desiti da me iznerviraju razliciti retardirani postovi sa foruma... little did i know ;)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by bas bleu
tako sam i ja mislila da mi se NIKADA (da, velikim slovima) ne bi moglo desiti da me iznerviraju razliciti retardirani postovi sa foruma... little did i know ;)

:lol:

Ti si barem dozivela prosvetljenje. :sigh: Ja nikada necu shvatiti razliku izmedju homoseksualnosti i incesta. Nunca! :ljovisna: :drama:
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by bas bleu

:lol:

Ti si barem dozivela prosvetljenje. :sigh: Ja nikada necu shvatiti razliku izmedju homoseksualnosti i incesta. Nunca! :ljovisna: :drama:
hahahaha :drama:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!