Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ::fy::Iz toga proizilazi da su i gay pasivne osobe kurve ukoliko su viđene da promene partnera, aktivni nisu. Kao u Turskoj gde aktivan muškarac nije gay, već je to onaj koji je pasivan.Originally posted by KiwiU potpunosti se slažem sa ovim!
Muškarci (gay ili str8) se ne libe da o tome pričaju ... dok su žene koje o tome pričaju javno ismevane i nazivane kurvama i radodajkama.
Originally posted by hlaefdigeOna garantuje.
zene samo vise cute o tome.
garantujem.
Originally posted by Hys.Originally posted by spliffi dole lazni moral
ziveo promiskuitet
Originally posted by vracar.beograda zasto si ti takav?
Voleo bih da nije, ali nazalost gay osobe su promiskuitetne
Originally posted by PopeyeA KAKAV SAM TO JAOriginally posted by vracar.beograda zasto si ti takav?
Voleo bih da nije, ali nazalost gay osobe su promiskuitetne
Originally posted by vracar.beogradbezlicni malogradjanin?
A KAKAV SAM TO JA
Originally posted by Popeyeja samo konstatujem cinjenicu,a to sto su promiskuitetni, to je njihov problem.Originally posted by vracar.beogradbezlicni malogradjanin?
A KAKAV SAM TO JA![]()
nick si izabrao po dijelu grada (u kojem zivis, valjda), samo ti fali godina rodjenja jos uz njega, na avataru ti je pak genericko-bezlicni plavusan... plačipičkariš nad cinjenicom da su pederi promiskuitetni umjesto da to iskoristis... eto, takav si![]()
Originally posted by PopeyeA koju si kastraciju imao na umu, hemijsku, biohemijsku ili hormonsku
a da se ti jednostavno odmah kastriras, kad ti seks pada tako tesko?![]()
Originally posted by vracar.beogradma samo uzmi noz i odsjeci kuracOriginally posted by PopeyeA koju si kastraciju imao na umu, hemijsku, biohemijsku ili hormonsku
Originally posted by Popeyema samo uzmi noz i odsjeci kuracOriginally posted by vracar.beogradOriginally posted by PopeyeA koju si kastraciju imao na umu, hemijsku, biohemijsku ili hormonsku
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!