Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
btw, uvodni post je jedan od blesavijih koje lately procitah.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by ::fy::
Originally posted by Kiwi

Muškarci (gay ili str8) se ne libe da o tome pričaju ... dok su žene koje o tome pričaju javno ismevane i nazivane kurvama i radodajkama.
U potpunosti se slažem sa ovim!
Iz toga proizilazi da su i gay pasivne osobe kurve ukoliko su viđene da promene partnera, aktivni nisu. Kao u Turskoj gde aktivan muškarac nije gay, već je to onaj koji je pasivan.
Korisnikov avatar
By Dina
Ne znam da li postoji razlika i ovde u tumacenju aktivnih i pasivnih... postoji li? I sta se onda desava sa onima koji su uni? Ali meni su objasnili da se u tim nekim klasicnim tumacenjima (sto naravno nose predrasude proslih vremena) gayevi izjednacavaju sa zenama. Tj promiskuitetni gay nije svaler sto bi bilo pohvalno nego je kurva sto je negativno...
Korisnikov avatar
By Srklet
podjela na aktivne i pasivne je homofobna glupost.
Korisnikov avatar
By Sunce
Tacno je. Evo ja se jebem na forumu sa svim i svakim.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by vracar.beograd

A KAKAV SAM TO JA
bezlicni malogradjanin? :grom:

nick si izabrao po dijelu grada (u kojem zivis, valjda), samo ti fali godina rodjenja jos uz njega, na avataru ti je pak genericko-bezlicni plavusan... plačipičkariš nad cinjenicom da su pederi promiskuitetni umjesto da to iskoristis... eto, takav si :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Svidja mi se ovaj Popeye, ima muda. A i ne vraca se na mesto zlocina. :love:
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
Originally posted by Popeye
Originally posted by vracar.beograd

A KAKAV SAM TO JA
bezlicni malogradjanin? :grom:

nick si izabrao po dijelu grada (u kojem zivis, valjda), samo ti fali godina rodjenja jos uz njega, na avataru ti je pak genericko-bezlicni plavusan... plačipičkariš nad cinjenicom da su pederi promiskuitetni umjesto da to iskoristis... eto, takav si :D
ja samo konstatujem cinjenicu,a to sto su promiskuitetni, to je njihov problem.
Ne iskoriscavam nicije mane
Korisnikov avatar
By Srklet
promiskuitet nije ni problem ni mana. ne kazem ni da je vrlina. ali definitivno moze biti super. :D

btw, svjetska zdravstvena organizacija definira da je promiskuitet kad se pojebes s vise od tri razlicite osobe u godinu dana. majko mila! :tos:
By ...Sitnicava...
Ja mislim da su muškarci promiskuitetniji pošto devojke kao pod obavezno moraju da održavaju neko dostojanstvo. Ne znam zašto se razlikuje "žensko" od "muškog dostojanstva". :shrug:
Korisnikov avatar
By Srklet
a da se ti jednostavno odmah kastriras, kad ti seks pada tako tesko? ;)
Korisnikov avatar
By Srklet
imas britney na avataru, tesko da si fensi. :D
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
avatar mozes menjati,pre nikog nisam imao, pa onda Ryan Carners, sada Britney, a sutra moze biti Madonna, Ceca ili pak JK
Korisnikov avatar
By Srklet
thank you for proving my point. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!