Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ns.happyJos jedan dodatak temi:
dodatak temi:
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=30596
Originally posted by mikka
Volim da budem u deckovom zagrljaju duuuuuuuugo, ucini mi se da ceo svet oko nas nestane, i postoji samo taj nas, lep i pun ljubavi. Nekad se tako cvrsto i dugo grlimo, kao da se slepimoMmm, kako on lepo mirise
Joj, sad bih ga zagrlio...
Originally posted by mikka
Obozavam da se grlim,
nekad zagrljaj savrseno zameni reci utehe, ljubavi, privrzenosti, topline...
Originally posted by mikkaNisam taki. Jako mi je teško da dodirnem bilo koga, da pokažem svoje emocije. A tako često želim da zagrlim, i iz "čista mira"...
Ne treba mi poseban povod za zagrljaj, dovoljno da mi je neko drag, i ako mi dodje da ga zagrlim, makar iz "cista mira", to i ucinim, ne premisljam se ni malo. Taki sam![]()
Originally posted by mikkaDosad su mi se u životu sviđala samo dva dečka. Žudeo sam da budem u zagrljaju nekoga od njih. Ali nisam nikada skupio dovoljno hrabrosti da im priđem. (Doduše, ne prilazim ni devojkama. Koliko želim bliskost, toliko je se, istovremeno, i plašim...) mikka bi izgleda bio treći dečko u mom životu u čijem bih zagrljaju voleo da budem...
Volim da budem u deckovom zagrljaju duuuuuuuugo, ucini mi se da ceo svet oko nas nestane, i postoji samo taj nas, lep i pun ljubavi. Nekad se tako cvrsto i dugo grlimo, kao da se slepimoMmm, kako on lepo mirise
Joj, sad bih ga zagrlio...Strpicu se jos par sati
![]()
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!