Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Mnogo volim :hug:

I pamtim one onako skroz zagrljaste i volim da se zagrljasto grlim sa zagrljastim ljudovima :maca:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
nemam nista prtiv zagrljaj, cak sta vise volim i ok mi je kad mogu nekog da zagrlim a da se ta osoba ne buni (ne znam zasto neki ljuti ne vole grljenje)

iako sam jedna od onih koje sve svoje probleme i strahove drze u sebi, ako me prava osoba i pravom momnetu zagrli, gotovo pucam...jeste mi zagrljaj u vecinmi slucajeva lek...

gde se to kupuje? treba mi par komada sada... :placko:
:meda:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne grlim ljude koje povrsno i kratko poznajem,pre cu nekog da poljubim nego da ga zagrlim,to mi nekako rezervisano za bliske osobe.a ni sa bliskim osobama ne volim da preterujem,nekako onda zagrljaj izgubi na znacaju.ili ja tome pridajem preveliki znacaj?:psiholog:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Grlim samo prijatelje i svog partnera. To je nekada možda značajniji i prisniji kontakt nego poljubac.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by mikka

Volim da budem u deckovom zagrljaju duuuuuuuugo, ucini mi se da ceo svet oko nas nestane, i postoji samo taj nas, lep i pun ljubavi. Nekad se tako cvrsto i dugo grlimo, kao da se slepimo :giggle: Mmm, kako on lepo mirise :love: Joj, sad bih ga zagrlio...
:up: :meda:
Korisnikov avatar
By Mariška
Ne volim free hugs i slično sa totalno nepoznatim ljudima. Nekako mi je to izveštačeno.

Inače:
Obozavam da se grlim,
nekad zagrljaj savrseno zameni reci utehe, ljubavi, privrzenosti, topline...
:love:

Ne treba mi poseban povod za zagrljaj, dovoljno da mi je neko drag, i ako mi dodje da ga zagrlim, makar iz "cista mira", to i ucinim, ne premisljam se ni malo. Taki sam :bubbles:
Nisam taki. Jako mi je teško da dodirnem bilo koga, da pokažem svoje emocije. A tako često želim da zagrlim, i iz "čista mira"...
Volim da budem u deckovom zagrljaju duuuuuuuugo, ucini mi se da ceo svet oko nas nestane, i postoji samo taj nas, lep i pun ljubavi. Nekad se tako cvrsto i dugo grlimo, kao da se slepimo :giggle: Mmm, kako on lepo mirise :love: Joj, sad bih ga zagrlio...Strpicu se jos par sati :meda: :jumphug: :cuddle: :love:
Dosad su mi se u životu sviđala samo dva dečka. Žudeo sam da budem u zagrljaju nekoga od njih. Ali nisam nikada skupio dovoljno hrabrosti da im priđem. (Doduše, ne prilazim ni devojkama. Koliko želim bliskost, toliko je se, istovremeno, i plašim...) mikka bi izgleda bio treći dečko u mom životu u čijem bih zagrljaju voleo da budem... :love:
Korisnikov avatar
By Sutekh
nikad nisam imao taj impuls da se grlim sa nekim.

no, to se promenilo pre nekog vremena. obozhavam kad me stegne onako, bash bash medvedje jako :D
Korisnikov avatar
By lorna
Zagrljaj?

Umirio bi me potpuno.
Korisnikov avatar
By Galateja
Kada ugledam nekog ko mi je drag imam želju da pošaljem naklon, upravo, kroz zagrljaj (i poljubac). On je kratak, čvrst, intiman i, nadam se, topao. Ono što me nervira i što 'koči' te zagrljaje je mogućnost slobodnog (a često i lošeg) tumačenja. Ne bih volela da moj zagrljaj bude pogrešno shvaćen. :hypno:
Korisnikov avatar
By Hys.
Kada grlim osobu sa kojom sam intimna volim da zagnjurim nos u ono udubljenje izmedju vrata i pocetka ramena i da njuskam kao kerusa :meda: :njuska: Obicno to pocne da golica, posto stvarno njuskam :beba:

I ovo leto sam zagrlila nekeg freehugkampejnera u Hajd parku, to jest jednog lepog decka koji je mirisao na niveu :sweet: Skroz mi je to bilo super :D To je jedna od najlepsih stvari pokrenutih u poslednjih par dina.
World needs more hugs :maca:
Korisnikov avatar
By unic0rn
hahaha crnjak.

Hys -- to izgleda ima svuda, video sam to u Berlinu , cak su imali i natpis na srpskom ("Besplatni zagrljaji") i mi ne iskoristismo. idiots.
Korisnikov avatar
By Hys.
Da, po celom svetu to rade :love:

Samoinicijativno :grouphugs:

Pogledaj free hugs campaigne na youtube :)

Ja sam sebi rekla da nema sanse da ih ne zagrlim ako sretnem, iako sam poprilicno stidljiva za neke stvari.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
upravo dobio zagrljaj koji mi je znacio mnoooogooooo!! sad sam srecan, spokojan...miran :hug:
Korisnikov avatar
By tintily
Zagrljaj...menja milion reci, moze da utesi , usreci , da ucini da se osecate zasticeno, voljeno... lepo je dobiti ih, jos lepse dati ih. Najlepsi od svih je onaj nevin, iskren deciji, kada vam svojim malim rucicama kaze koliko mu znacite.
Korisnikov avatar
By zozefin st
meni zagrljaj puno znachi od strane meni bliske osobe. narocito kad sam sjebana onda mi je potreban zagrljaj... pre nisam bila ovakva , neznam koji mi je.... a meni zagrljaj i sex su dve potpuno razlicite stvari, i uopste me ne asociraju jedna na drugu...
Korisnikov avatar
By Madonna
hugmehugmehugmehugmehugmehugmehugmehugmehugmehugmehugmehugmehugmehugmehugme

volim da se grlim.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
zagrljaji su diiiivni ^____^

bivsa mi je rekla da sam joj prva koja hoce vise da se grli nego da se ljubi :lol:

jedan zagrljaj koji bas pamtim i koji mi je tad toliko znacio dala mi je drugarica koja nije znala ni zasto sam tuzna, niti me je ista pitala, samo me je zagrlila.
Korisnikov avatar
By maka
Zagrljaj umiruje. Prenosi mi energiju. Volim da se grlim. Volim da spavam u njenom zagrljaju :love:
Korisnikov avatar
By someone
Zagrljaj je neshto divno,neshto shto mi je jednako vazno kao i poljubac voljene osobe :) Volim da grlim drage osobe i da mene grle ali nekako plashim se da ne protumache pogreshno... recimo sada mi je bash cim da zagrlim svoju drugaricu kojoj sam se outovala a tako mi ponekad dodje da to uradim.. da nishta ne kazem,samo da je zagrlim i da se nadam da ce razumeti kako se osecam i shta mislim.. Naravno ne mesham drugarsku ljubav sa onom drugom vrstom ljubavi.. Prosto kroz zadrljaj,dodir lakshe se razmenjajuju emocije...sreca,tuga... zato mi je zagrljaj neshto jako vazno,neshto velichanstveno :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!