Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by ordnickOd najbolje prijateljice, koja ne planira da se udaje, npr. Ovo je za slučaj da se želi dijete, ali ne i stupanje u brak.
Gde predlažete da se počne potraga?
Originally posted by markodooSrećno, Marko! Samo napred!
Da budem iskren, ja sam o ovome dosta razmisljao.
Za pocetak, imam 32 godine i zeleo bih da budem otac.
Sta vise, mislim da bih bio savrsen otac. Volim decu, umem sa decom i mislim da bih bio jako srecan kada bih imao dete.
Originally posted by leobgpo prvom zakonu termodinamike
Kakvo je vase misljenje o ugovorenim brakovima u kome se interesi za potomstvom poklapaju. Gay tip i Lez riba odluce da se uzmu, naprave svadbu, familija zadovoljna, komsiluk i zivotno okruzenje takodje, a jos je i "snajka" trudna. Svako od njih u braku ima pravo na muskarca i zenu a vezuje ih dete. Kakvo je vase misljenje o takvim brakovima?
Originally posted by leobgtakav brak je fantasticno resenje za sve one koji nisu i ne planiraju da se autuju, a imaju trip za porodicom.
Kakvo je vase misljenje o ugovorenim brakovima u kome se interesi za potomstvom poklapaju. Gay tip i Lez riba odluce da se uzmu, naprave svadbu, familija zadovoljna, komsiluk i zivotno okruzenje takodje, a jos je i "snajka" trudna. Svako od njih u braku ima pravo na muskarca i zenu a vezuje ih dete. Kakvo je vase misljenje o takvim brakovima?
Originally posted by markodoo
Da budem iskren, ja sam o ovome dosta razmisljao.
Za pocetak, imam 32 godine i zeleo bih da budem otac.
Sta vise, mislim da bih bio savrsen otac. Volim decu, umem sa decom i mislim da bih bio jako srecan kada bih imao dete.
Da ne budem krivo shvacen, ali ja sam se vec skoro u potpunosti ostvario u drugim segmentima zivota: karijera, imovina, putovanja, prijatelji ... Da ne bude zabune, povremenog INKOGNITO sexa sa tipovima za sada nisam spreman da se odreknem!
Dakle, ostalo je jos sam da udjem u sledecu fazu zivota i sa nekom NORMALNOM zenskom osobom udjem u brak u kome ce karte od pocetka biti otvorene i na stolu. Nudim mnogo, ali trazim jos viseMOzda bih vise voleo da mogu da imam takvu zajednicu sa nekim deckom, ali iz dosadasnjeg iskustva, mislim da to nije moguce, ili nije dugorocno odrzivo. Plus, ja stvarno zelim da postanem otac!
Prevashodno trazim prijatelja, zivotnog partnera, MAJKU MOG DETETA! Do sada nisam nikada imao bilo kakav problem da mi zenska osoba bude prijatelj, cak naprotiv. Uzivam u drustvu pametnih i lepih zena. Mozda ce zvucati previse egoisticno, ali sam siguran da su mnoge od njih pozele da im budem muz/partner. Na zalost, nisam nikada dozvolio da to ode predaleko, mada sam umeo da se poigram sa takvim trenutcima. Sto zbog malo sopstvenog "strejt" reklamiranja, sto zbog toga sto coveku prosto godi osecaj da se nekom svidja. Sex sa devojkom nisam nikada imao. Devojke jesam.
U svakom slucaju, ako postoji zenska osoba koja misli barem delimicno kao i ja, neka mi se javi, pa da vidimo i to cudoDa budem iskren, nikada nisam imao priliku da zvanicno upoznam devojku koja je otvoreno u ovim vodama. Pa nek nam je sa srecom
![]()
Marko, 064 49 860 94 (molim da za pocetak idemo sa SMSom, u poslepodnevnim i vecernjim satima, kada nisam na poslu)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!