Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
nije mi bitno uopshte
imam ja stan
:D
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Hm...

Meni je super kad decko ima svoj stan, ma koliki on bio. Nema nista lepse nego kad legnete jedan pored drugog i gledate neki film, uz kokice npr. :) :) :)

S druge strane, to mi i nije toliko bitno. Ako nema svoj kutak, snaci cemo se. Kod ortaka ili ortakinje, apsolutno je nebitno, bitno mi je da je ON sa mnom...
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by jenny
Jenny, fala ti! Imas od mene litar krvi ako treba, a znas koliko se bojim igle.

:lol: :kiss:

Ja imam obrnut problem, meni fali žena.

biTce, biTce :mazi:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da se u nekoj suludoj situaciji dvoumim izmedju dve osobe, nikada mi stambeno pitanje ne bi prevagnulo u neciju korist.

a da prija- prija.
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja zivim sam na gajbi vec godinama unazad tako da mi nije bitno da li voljena osoba ima stan ili ne (to jest da li zivi sama pa moze da prima kasno vecernje posete).

Ja nekako volim da imam svoj komfor, mir i tisinu i intimu pa kad mi dodje decko mozemo lepo da zatvorimo vrata i radimo sta nam volja bez straha da ce neko upasti ili slicno :D
ista situacija :lizalica:

ali ne mogu ni da zamislim da bi nekom ta cinjenica mogla da presudi da li ce biti sa nekim ili ne :wtf:
Korisnikov avatar
By Azdaja
eee... :)

da ne otvaram dr temu, nekoliko vas je napisalo da se snadje tako sto pozajmi stan od ortaka/nje, jel?

eto, ja to nikaaaad ne bi uradila, pre bi uzela sobu u hotelu nego se kresnula kod prijatelja u stanu, kuci...ma, pre bi u prirodi na panju....
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by hlaefdige
da se u nekoj suludoj situaciji dvoumim izmedju dve osobe, nikada mi stambeno pitanje ne bi prevagnulo u neciju korist.

a da prija- prija.
'Fala draga. Bas tako.

A prija svakako kada imate svoj kutak i slobodu. Ali na listi prioriteta, da li cu se vidjati sa nekom osobom-nikad mi nije palo na pamet.

Ni stambeno ni finansijsko pitanje.

Da li hoda ko musko, to jeste, uvek :lol:

I da skine jaknu da se ja grejem kad sedimo na klupi, jer eto, njoj mauopstenesmetahladnoca :sweet:

I da me otprati jedno 2 kilometra do stanice/busa/sedeti sa mnom u taksiju da ja dodjem kuci bezbedno/, jer cemo tako biti jos neko vreme zajedno i jer to tako, jel'te, treba :cool2:

A ako ima svoj prostor, inace, ili na neko vreme, ja cu definitivno da nam pravim klopu, mozda i naucim nju da se paradajz i paprika sece TIM nozem :)
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Hmmmmmmmm ne mislim nista o tome :neznam: imam gajbu,imam posao,..hahahah al devojku nemam :D
Korisnikov avatar
By Berserker
jeste bitno je da neko od dvoje u vezi ima stan, čisto da postoji neko utočište... :opatica:
Korisnikov avatar
By m..
Uh, gajba je tezak plus sto se mene tice, posto i dalje zivim s kevom (vala jesam debil, al mi se ne rade 2 posla paralelno da se skrpim), ali nije imperativ. Covek poludi ako nema gde da se sexa, pa cak iako imas tako divne prijatelje koji daju da privodis kod njih, opet ne mozes da ih isterujes s gajbe kad tebi odgovara. A sex u kolima je kul, ako hoces da se smrznes ili zavrsis s menjacem/kopcom za pojas u dupetu.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Originally posted by Azdaja

da ne otvaram dr temu, nekoliko vas je napisalo da se snadje tako sto pozajmi stan od ortaka/nje, jel?

eto, ja to nikaaaad ne bi uradila, pre bi uzela sobu u hotelu nego se kresnula kod prijatelja u stanu, kuci...ma, pre bi u prirodi na panju....
Eh,Azdajo,i ja bih pre iznajmila sobu u hotelu ili jos bolje kupila stan,a ne da idem kod ortaka ili ortakinje,ali nema se. :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
pre bi u prirodi na panju...ozbiljno :party:
Korisnikov avatar
By Azdaja
:lol: to je bar lako, ponesemo sJekiru....:smeh:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Ukusi su razliciti.
Ja sam previse istrazivala prirodu i najneverovatnija mesta za sex dok sam bila sa tipovima,pa mi malo dosadilo to.
Korisnikov avatar
By m..

Sto, sta fali? ovi moji su periodima kada se to zahtevalo bili vise nego voljni da ustupe stan za takve stvari. mislim ima to i poneki downside, npr. jedan moj ortak nikako nije mogao da skonta da lezbejski sex ume da traje i duze od 2 sata, prvo dok se zene skinu, ispricaju, popuse po cigaretu, pa lagano. ovaj bi se uvek pojavljivao posle sat vremena. mada privodila sam ja dosta tako po tudjim gajbama, sta cu, ne mogu ovde zbog keve. i sadasnja devojka je prva uopste koju sam ikad dovela kuci, i jedina koja je ikad prespavala tu dok mi je keva bila prisutna (doduse nije bilo sexa tad).

Jbg, moracu da se samostalim.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by SabotagE
Ukusi su razliciti.
Ja sam previse istrazivala prirodu i najneverovatnija mesta za sex dok sam bila sa tipovima,pa mi malo dosadilo to.
I ja imam najneverovatniji spisak outdoor sexova. Mada kad me je zamalo pregazila grupa biciklista, skontala sam da je ipak bolje negde u enterijeru.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Originally posted by m..
Originally posted by SabotagE
Ukusi su razliciti.
I ja imam najneverovatniji spisak outdoor sexova. Mada kad me je zamalo pregazila grupa biciklista, skontala sam da je ipak bolje negde u enterijeru.
Hahahahaahha!I delujes mi kao osoba spremna na sex u raznim okruzenjima.
Samo eto,steta sto nisi iskoristila onog Stojadina sa vratima koja ne mogu da se zatvore. :rotflmao: ;)
Korisnikov avatar
By EXOTIC
Živim sa cimerom, pa nam prostor nije problem, uvek se dogovorimo.

Studentski dani su najsladji.

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Sutekh
nije mi bitno zato shto sam stambeno obezbedjen. mada, nemam nishta protiv ni kad je partner stambeno obezbedjen
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by m..

Sto, sta fali? ovi moji su periodima kada se to zahtevalo bili vise nego voljni da ustupe stan za takve stvari. mislim ima to i poneki downside, npr. jedan moj ortak nikako nije mogao da skonta da lezbejski sex ume da traje i duze od 2 sata, prvo dok se zene skinu, ispricaju, popuse po cigaretu, pa lagano. ovaj bi se uvek pojavljivao posle sat vremena. mada privodila sam ja dosta tako po tudjim gajbama, sta cu, ne mogu ovde zbog keve. i sadasnja devojka je prva uopste koju sam ikad dovela kuci, i jedina koja je ikad prespavala tu dok mi je keva bila prisutna (doduse nije bilo sexa tad).

Jbg, moracu da se samostalim.

ne bi, meni je neprijatno... kao sto nikad ne bi dinar trazila od nekog (da nemam..) ne bi, jednostavno :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
to za ljubav i vezu nie prepreka, moze se preziveti:peca:
Korisnikov avatar
By ok_decko
^
Definitivno :up:

Ja sam najvecu ljubav i najduzu vezu do sada proziveo tako. Obojica smo u tom periodu ziveli van Beograda,ali nas to nije sprecavalo da se vidimo svaki,ali svaki dan. Jos smo bili i hronicno bez kinte,tako da smo apsolvirali outdoor activities sto u Beogradu, sto u njegovoj blizoj okolini. Na kalemegdanu smo imali jedan izolovani kutak koji smo na kraju i prozvali gajbom. Nista nam nije tesko padalo, iako smo milion puta pozeleli da imamo makar i najmanji stan na svetu. Najveca ironija je da smo se razisli 6og maja, a ja se osamostalio 20 dana kasnije... :drama:

Sa druge strane, kada sam bio sa tipovima koji imaju gajbe, ta gajba jeste bila plus, ali je sa nekima toliko lose islo da me mrzelo ponekad da se 'vucem' do njih :doh:

Nikada mi dakle taj stan nije bio niti neki wow pojam, a jos manje kriterijum pri izboru partnera. Ja evo vec 3 godine zivim sam, ali jos niko nije naisao da se makar malo duze zadrzi u stanu sa mnom. A dobra sam udavaca po svim parametrima... :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!