Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by jennyJenny, fala ti! Imas od mene litar krvi ako treba, a znas koliko se bojim igle.
![]()
![]()
Ja imam obrnut problem, meni fali žena.
Originally posted by Lakiboy_nsista situacija
Ja zivim sam na gajbi vec godinama unazad tako da mi nije bitno da li voljena osoba ima stan ili ne (to jest da li zivi sama pa moze da prima kasno vecernje posete).
Ja nekako volim da imam svoj komfor, mir i tisinu i intimu pa kad mi dodje decko mozemo lepo da zatvorimo vrata i radimo sta nam volja bez straha da ce neko upasti ili slicno![]()
Originally posted by hlaefdige'Fala draga. Bas tako.
da se u nekoj suludoj situaciji dvoumim izmedju dve osobe, nikada mi stambeno pitanje ne bi prevagnulo u neciju korist.
a da prija- prija.
Originally posted by AzdajaEh,Azdajo,i ja bih pre iznajmila sobu u hotelu ili jos bolje kupila stan,a ne da idem kod ortaka ili ortakinje,ali nema se.
eee...![]()
da ne otvaram dr temu, nekoliko vas je napisalo da se snadje tako sto pozajmi stan od ortaka/nje, jel?
eto, ja to nikaaaad ne bi uradila, pre bi uzela sobu u hotelu nego se kresnula kod prijatelja u stanu, kuci...ma, pre bi u prirodi na panju....
Originally posted by AzdajaSto, sta fali? ovi moji su periodima kada se to zahtevalo bili vise nego voljni da ustupe stan za takve stvari. mislim ima to i poneki downside, npr. jedan moj ortak nikako nije mogao da skonta da lezbejski sex ume da traje i duze od 2 sata, prvo dok se zene skinu, ispricaju, popuse po cigaretu, pa lagano. ovaj bi se uvek pojavljivao posle sat vremena. mada privodila sam ja dosta tako po tudjim gajbama, sta cu, ne mogu ovde zbog keve. i sadasnja devojka je prva uopste koju sam ikad dovela kuci, i jedina koja je ikad prespavala tu dok mi je keva bila prisutna (doduse nije bilo sexa tad).
eee...![]()
da ne otvaram dr temu, nekoliko vas je napisalo da se snadje tako sto pozajmi stan od ortaka/nje, jel?
eto, ja to nikaaaad ne bi uradila, pre bi uzela sobu u hotelu nego se kresnula kod prijatelja u stanu, kuci...ma, pre bi u prirodi na panju....
Originally posted by SabotagEI ja imam najneverovatniji spisak outdoor sexova. Mada kad me je zamalo pregazila grupa biciklista, skontala sam da je ipak bolje negde u enterijeru.
Ukusi su razliciti.
Ja sam previse istrazivala prirodu i najneverovatnija mesta za sex dok sam bila sa tipovima,pa mi malo dosadilo to.
Originally posted by m..Hahahahaahha!I delujes mi kao osoba spremna na sex u raznim okruzenjima.Originally posted by SabotagEI ja imam najneverovatniji spisak outdoor sexova. Mada kad me je zamalo pregazila grupa biciklista, skontala sam da je ipak bolje negde u enterijeru.
Ukusi su razliciti.
Ja sam previse istrazivala prirodu i najneverovatnija mesta za sex dok sam bila sa tipovima,pa mi malo dosadilo to.
Originally posted by m..Originally posted by AzdajaSto, sta fali? ovi moji su periodima kada se to zahtevalo bili vise nego voljni da ustupe stan za takve stvari. mislim ima to i poneki downside, npr. jedan moj ortak nikako nije mogao da skonta da lezbejski sex ume da traje i duze od 2 sata, prvo dok se zene skinu, ispricaju, popuse po cigaretu, pa lagano. ovaj bi se uvek pojavljivao posle sat vremena. mada privodila sam ja dosta tako po tudjim gajbama, sta cu, ne mogu ovde zbog keve. i sadasnja devojka je prva uopste koju sam ikad dovela kuci, i jedina koja je ikad prespavala tu dok mi je keva bila prisutna (doduse nije bilo sexa tad).
eee...![]()
Jbg, moracu da se samostalim.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!