Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by жњ
mene je to zbunjivalo u pocetku, ali sam se kasnije fino privikla...
Tolko sam se fino priviko da ne znam šta je bilo na kraju :smeh:

Pa fino ako je happy end, znači rasplakala si se od - sreće.

:)
Korisnikov avatar
By bothways
Odgledao juce "Were The World Mine", videvsi reci hvale na ovoj temi.
Sladak je film. Nisam mnogo odusevljen mjuziklima, ali ovaj je imao lepe numere i slatke glumce :D

Gledao sam i Bruna. Ovaj Sasha je nadmasio Borata i to zestoko. :) Bio mi je zanimljiv i donekle shokantan (nisam ocekivao da ce sve to staviti u film).

I danas odgledah "Go Go G-Boys" (Dang wo men tong zai yi qi), tajvanski gay-themed film. Ne znam, radnja je slaba, ali ima slatkih decaka.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Mars
Sviđa ti se film?
Da, oba :)
Korisnikov avatar
By Mars
Baš se razlikuju filmovi :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
G. I. Joe

Odličan film, nabijen dinamikom i SFom :)

Transformers II: Revenge of the Fallen

Pa ono, ajd, može da prođe, lepi efekti, malo zatupastih obrta u priči...

Star Trek XI:

Opet odgledah, u 1080p :D
Odličan film.

Krull
Zanimljiva kobinacija SFa i epske fantastike. Princ koji ide da spase svoju princezu iz kandži Zveri iz svemira :D Star je film, pa neke stvari deluju naivno, ali uprkos tome bez problema drži pažnju.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Mars
Meni su baš falili dijalozi u njemu. Verbalni, ne ono pištanje i grimase.
Mislim da je to negde i poenta crtaca, da nije potrebno sve verbalizovati. Wall-e mi je upravo savrsenstvo zbog toga sto je kroz to pistanje i grimase savrseno uspeo da prenese svu dubinu emocija i sve nijanse osecanja glavnih likova. Da je verbalizovano, ne bi to bilo to.
bothways
Odgledao juce "Were The World Mine", videvsi reci hvale na ovoj temi.
Sladak je film. Nisam mnogo odusevljen mjuziklima, ali ovaj je imao lepe numere i slatke glumce :D
Drago mi je da ti se svideo :) . Ja totalno odlepio za filmom, skinuo i soundtrack i pevusim pesmice iz njega po ceo dan, a upravo skidam i Fairies, kratak film iz 2003. po kojem je nastao ovaj dugometrazni. Napravi ovaj film 28-godisnju siparicu od mene :blush: .

ON: Gledao sam District 9. Nije los film, ali nekako nije uspeo da me odusevi. Ne znam, mozda zato sto ima dosta akcije koja i nije moj omiljeni zanr. U svakom slucaju interesantna ideja.

:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Nocturnal
Wall-e mi je upravo savrsenstvo zbog toga sto je kroz to pistanje i grimase savrseno uspeo da prenese svu dubinu emocija i sve nijanse osecanja glavnih likova.
O, onda sigurno uživaš i u filmovima snimanim do 1927. godine.

Zovu se "nemi filmovi" i sav raspon i nijanse osećanja - sve je u grimasama.

:)
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Nije bas uporedivo, ali ne bih imao nista protiv ni nemih filmova, nisam iskljuciv :wink: .
Korisnikov avatar
By Mars
Isključivost je veliko zlo. :)

Obrati pažnju ovde kako su dobre grimase!

''
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Da se ja vratim na District 9.

Nije poslednji film koji sam pogledala, ali je poslednji koji bih kratko prokomentarisala, jer ne delim oduševljenje većine ljudi čije sam mišljenje čula ili pročitala.

Kažu, razlikuje se od većine SF filmova.
Međutim, ta razlika koja se očituje u nekom sporadičnom kvazi-dokumentarističkom pristupu samo je unazadila priču koja je mogla da bude znatno zanimljivija.

Taj fejk dokumentarizam je trebalo da pojača već problematičnu aluziju na Aparthejd u predstavljanju odnosa ljudi i vanzemaljaca, koji su sticajem okolnosti inferioran soj.
Aluzije te vrste su nezahvalne, kada im nije dozvoljeno da se pojave u obliku metafore.
Kada se priča o potlačenim i socijalno ugroženim vanzemaljcima još otvori nekom simulacijom reportaže, simbolika totalno ode dođavola.
Drugim rečima, sve je tako preterano očigledno i toliko je "prs' u oko" (i to takav da bi onoj babi iz "Drag Me To Hell" iscurilo i stakleno oko).

Glavni junak je takav antiheroj, te imamo i "prst u želudac".
Mnogo je ljigav, a njegova transformacija (ovde mislim na moralnu, jer imamo i fizičku transformaciju) je do zla boga neuverljiva i sklepana. Ja bih npr. lakše progutala ideju da je on do kraja ostao nepromenjeni skot, čime bi se produbila neka teza o nemogućnosti razumevanja dve kosmičke vrste, što je već dramski inspirativnija (doduše, donekle i arhetipska) vizija susreta dve rase.

Da ne pominjem koliko je odnos glavnog junaka i njegove žene nedorečen i neiskorišćen.
Korisnikov avatar
By Mars
joj bre..

pa ne gledamo ti mi ovde filmove....kako da kažem...toliko STRUČNO.

za to moraš na neki drugi forum da ideš, znaš.... :blenta:

(I'm killing me!) :smeh:

OT: Ja prezevao više od pola filma, tako da se slažem s tobom. Već na 'p' od pseudodokumentaristično, na prvo drhtanje kamere, brzi prelaz bez rezova....ja se lepo zavalim, opustim, i u najboljem slučaju doživim film kao Diznijevu "Snežanu i 7 patuljaka".
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
@Mars

Taman posla da tako izgledaju stručni komentari. :lol:

Poslednji dobar Jacksonov film je "Braindead" :giggle: , a "Heavenly Creatures" volim zbog nekih, khm, "trivijalnih" momenata.

Btw, Jackson je producirao ovaj film, a režirao ga je Neill Blomkamp.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Gledam redom šta imam :geisha:

Jeste Proposal sa onim tupavim kalupom ali meni je dovoljno da vidim facu nekog od glumaca i da prasnem u smeh ;)

Skinuo sam i District 9 ali sad mi se više ne gleda

Were the world mine :zev2:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dzelajza Rouz
@Mars

Taman posla da tako izgledaju stručni komentari. :lol:

Poslednji dobar Jacksonov film je "Braindead" :giggle: , a "Heavenly Creatures" volim zbog nekih, khm, "trivijalnih" momenata.

Btw, Jackson je producirao ovaj film, a režirao ga je Neill Blomkamp.
Jesu, jesu, stručni su ti komentari! Oćeš da se mi ostali glupo osećamo ovde, to oćeš!!

E, izbrisah zadnji red pre tvog posta....i meni je bilo čudno šta sam napisao. Onda proverio i video da lupam. :blenta:

A sada....samo za tebe. Peter Jackson u zenitu trivijalnosti!!! :D

Her face is a dream
Like an angel I saw!
But all that my darlin' can scream
Is: "e-e-aw!"
Senorita donkey sita, not so fleet as a mosquito,
But so sweet like my Chiquita,
You're the one for me!
!OLEI!

''
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jao, hvala! :D

Ma, kak'i stručni komentari...
Ja obožavam da fušarim sa recenzijama i da se džiberski izražavam. :cowboy:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by goran
Gledam redom šta imam :geisha:
Što volim kad se neko ne naljuti odma na mene kad mu kažem: "Kako može da ti se sviđa jedan tako glup film?!" :smeh:

Zašto svi ljudi nisu tako širokih shvatanja kao ti?

:lol:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Kiborg

Transformers II: Revenge of the Fallen

Pa ono, ajd, može da prođe, lepi efekti, malo zatupastih obrta u priči...

Star Trek XI:

Opet odgledah, u 1080p :D
Odličan film.
Bolji mi je bio prvi Transformers

Star Trek je odličan, nego sam zbunjen - da li su oni to uveli novi timeline i sjebali kanon? (jer meni bi to bilo super)
Korisnikov avatar
By lorna
Pay It Forward

odlichan film za ovakav dan. Kisha, nedelja, cebence, najbolji prijatelj i ovaj film.

Film me je odushevio.
Nekako je lep.
I zenski (shtagod)
:balerina:
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
Slika

Upravo zavrsila sa gledanjem..nista posebno..
Korisnikov avatar
By bothways
Odgledao sam sinoc "Milk". Bas je snazan kao film. Son Pen je pristojno odigrao gdina Milka.
Korisnikov avatar
By Tot
Happy go lucky - Mike Leigh

Odličan!
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Tot
Happy go lucky - Mike Leigh
Kako ti se svideo? U Sava Centru su se svi glasno smejali. Meni se posebno dopao instruktor voznje. :)
Korisnikov avatar
By Tot
Posle Secrets&Lies, ponovo oduševljen i zaključio sam da mi je svaki Lijev film odličan.

Li ima oko za da uoči vrednost jednostavnih životnih stvari!

Instruktor vožnje je prosečno politički informisani Srbin. Mislim da se je kao neki pljunuti beogradski taksista.

ps. scena sa plesom i instruktorkom ;)
Korisnikov avatar
By bothways
Boys Love. Japanski film o kratkotrajnoj ljubavi flamboyant tinejdz modela i prosecnog novinara. Nije jaka prica, ali nosi neku poruku, valjda. Kraj je tuzan, doduse.

A odgledao sam i American Beauty, jer je neko spomenuo taj film na ovoj temi, a vec duze vreme sam zeleo da ga odgledam. Film je odlican i ne cudi me sto je dobio oskara. :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Gnaw.Onako,ni snuff,ni trash,a ni preterano gore.Takodje nista sto vec nije vidjeno od strane americhke produkcije,sada su i Britanci poceli da ih kopiraju.

Slika
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!