Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
MarsMislim da je to negde i poenta crtaca, da nije potrebno sve verbalizovati. Wall-e mi je upravo savrsenstvo zbog toga sto je kroz to pistanje i grimase savrseno uspeo da prenese svu dubinu emocija i sve nijanse osecanja glavnih likova. Da je verbalizovano, ne bi to bilo to.
Meni su baš falili dijalozi u njemu. Verbalni, ne ono pištanje i grimase.
bothwaysDrago mi je da ti se svideo
Odgledao juce "Were The World Mine", videvsi reci hvale na ovoj temi.
Sladak je film. Nisam mnogo odusevljen mjuziklima, ali ovaj je imao lepe numere i slatke glumce![]()
Originally posted by NocturnalO, onda sigurno uživaš i u filmovima snimanim do 1927. godine.
Wall-e mi je upravo savrsenstvo zbog toga sto je kroz to pistanje i grimase savrseno uspeo da prenese svu dubinu emocija i sve nijanse osecanja glavnih likova.
Originally posted by Dzelajza RouzJesu, jesu, stručni su ti komentari! Oćeš da se mi ostali glupo osećamo ovde, to oćeš!!
@Mars
Taman posla da tako izgledaju stručni komentari.![]()
Poslednji dobar Jacksonov film je "Braindead", a "Heavenly Creatures" volim zbog nekih, khm, "trivijalnih" momenata.
Btw, Jackson je producirao ovaj film, a režirao ga je Neill Blomkamp.
Originally posted by goranŠto volim kad se neko ne naljuti odma na mene kad mu kažem: "Kako može da ti se sviđa jedan tako glup film?!"Originally posted by MarsGledam redom šta imam
Baš se razlikuju filmovi![]()
![]()
Originally posted by KiborgBolji mi je bio prvi Transformers
Transformers II: Revenge of the Fallen
Pa ono, ajd, može da prođe, lepi efekti, malo zatupastih obrta u priči...
Star Trek XI:
Opet odgledah, u 1080p![]()
Odličan film.
Originally posted by Tot
ps. scena sa plesom i instruktorkom![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!