Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Zanimljivo.

Koje radio emisije preporučujete?

Ja do sada skidao samo sa B92.
Korisnikov avatar
By Blady
animal cops.... to volim pogledati.. ima tu jos par...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mars
Zanimljivo.

Koje radio emisije preporučujete?

Ja do sada skidao samo sa B92.
Radio DIZANJE !!!! Do iznemoglosti ... jedino što mi se ne sviđa što idu na odmore i što leti traju samo 2 sata (nešto jače od sata traju kada se oduzme sva muzika!)

Nekad poslušam i Jabuka na dan ... hranim malo hipohondriju svoju :D

Brakusa i Pop Mašinu retko ... ali desi se.

a ortak iz Njemačku redovno sluša http://www.roadstar.rs/ uživo
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pored Devedesetdvojke, slusam TDI radio. :)

Slusao sam i Top FM (bas tada, kada sam se upoznao sa fenomenom radija:D), ali su se prilicno srozali... :nokti: Edit: dobro, mozda ne prilicno, ali jesu. :yes:

Ima jos nekih, npr. Roadstar (boze, da li se tako zove:puzzle: ), znao sam ih po poziciji na kojoj su mi bili memorisani u telefonu, ali sam ih redje slusao, pa mi nije bilo vazno da upamtim naziv. :ubise: Mozda povremeno i Radio 3...

Trenutno ne slusam toliko radio, jer se i TDI "sorozao". Tacnije, ukinuli su RDS sistem po kojem sam prepoznavao i zapisivao pesme (i izvodjace) koje mi se dopadnu, pa ih skidao kod kuce. :D

Bas sam razocaran sto to vise ne radi... :(
Korisnikov avatar
By jukie
Edit: Ne sećam se za krompir, Tanja Bošković je čistila boraniju u emisiji :D
U jednoj epizodi "Godine prolaze" Lajonel celu jednu scenu trebi grašak dok priča sa svima ostalima. E sad zamislite ponavljanja te scene i silnu gomilu graška koja se na kraju nakupila...

Hrvatske dokumentarne emisije imaju nekako klizne satnice, tj. pomeraju se sat-dva ranije ili kasnije u zavisnosti od drugih emisija (ali uglavnom ipak budu, ne odlože se za sledeću nedelju), pa treba uvek proveravati na njihovom sajtu. http://raspored.hrt.hr/
Dobra stvar je što uglavnom već nekoliko dana unapred na marginama stranice objavljuju "puškice" da se zna o čemu se radi. Ovih dana doduše idu reprize starih epizoda (u jednoj su ljudi u jaknama)
Korisnikov avatar
By deran
Kako se zvala emisija koja je išla na prvom programu radio Beograda od ponoći, tamo sredinom osamdesetih-sećam se uvodne melodije...bilo je mnogo dobre strane muzike,i tek po koja rečenica,tako ubačena...?
Korisnikov avatar
By deran

Pogledaj Opru i njen intervju sa Vitni pre neki dan (rekordna gledanost). Opet ništa naučno, ali ja mislim da bi televizori širom sveta eksplodirali da Opra kaže: "Jednom ste izjavili....negde sam pročitala..."

Edit: Ne sećam se za krompir, Tanja Bošković je čistila boraniju u emisiji :D
Nemoj tako editovati postove-tek sad vidim,kad je Jukie,replicirao... :evil:

SVE i SVAKOG mi daj za primer,samo Opru ne-molim te!!!
Korisnikov avatar
By Mars
To što je nedostižna, to ne znači da ostali treba da dignu ruke od kvaliteta i sopstvenog napredovanja...

Emisija na radio Bgd...

Špice se kroz maglu sećam i ja. "Jednoj ženi" (malom geju u meni se to nikako nije dopadalo :smeh: Ne, stvarno...melanholično previše za moj ukus.

Ratko Nikić je imao jednom nedeljno, i sledećeg dana su svi bili neispavani oko mene.

Ja sam voleo Luku Mijatovića...onaj koncept - ispriča neku pričicu, onda postavi pitanje, pa tri pesme...onda on pročita ko se javio i tačno odgovorio i uključi nekog u program.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
... A kao :maji: sam uz baku (posto kod kuce moji nisu pustali radio iz gore spomenutog razloga:D) slusao na radiju Karavan, pa Porodica Jovanovic (mislim da se tako zvala)... :smeh: :smeh: :smeh: Mozda izmedju vesti... :novine:

Sta sam znao tada, imao sam 4-5 godina... :mini: :D (govorim o periodu s kraja 80')
Korisnikov avatar
By Mars
Da, stvarno!!! Kako će Tanja od sada po novom zakonu o informisanju??

"Jednom je neko rekao za vas da ste..."

Ovo je kažnjivo po novom!

Gotova je.
Korisnikov avatar
By deran
To što je nedostižna, to ne znači da ostali treba da dignu ruke od kvaliteta i sopstvenog napredovanja...

Emisija na radio Bgd...

Špice se kroz maglu sećam i ja. "Jednoj ženi" (malom geju u meni se to nikako nije dopadalo :smeh: )

Ratko Nikić je imao jednom nedeljno, i sledećeg dana su svi bili neispavani oko mene.

Ja sam voleo Luku Mijatovića...onaj koncept - ispriča neku pričicu, onda postavi pitanje, pa tri pesme...onda on pročita ko se javio i tačno odgovorio i uključi nekog u program.
Mislim da je to to... :love: -čini mi se i da imam tu pesmu,sa'ću naći-e takve emisije volim,i nedostaju mi...

Ja Opru MRZIM...:sekirica:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by sing&dunum
... A kao :maji: sam uz baku (posto kod kuce moji nisu pustali radio iz gore spomenutog razloga:D) slusao na radiju Karavan, pa Porodica Jovanovic (mislim da se tako zvala)... :smeh: :smeh: :smeh: Mozda izmedju vesti... :novine:

Sta sam znao tada, imao sam 4-5 godina... :mini: :D (govorim o periodu s kraja 80')
Jeste,jeste:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by sing&dunum
Jao jeste. I kod moje babe se to slušalo :love:

Pa je bilo nešto kad voditelj ispriča vic, stalna rubrika...a ono ne znaš dal da plačeš....al se baba slatko smejala :love: :love:

I bilo je nešto "Ha, ha, komentar!" :lol:

Petar Slovesnki se zvao, i kad su ga zamenili - niko od starijih slušalaca se do kraja života nije potpuno oporavio od tog šoka...

Ja sam obožavao (obožavao!) "Vreme predaha" i Dinu Čolić i Đuzu Stojiljkovića. To više ne postoji nigde koliko je dobro bilo...
Korisnikov avatar
By deran
Da,jbt,Dina je vodila jednu emisiju popodne-evergrin muzika se puštala-kakav glas je imala..:love:
Korisnikov avatar
By Mars
Bensendin. Sjajna. Sjajna.

Posle je nešto slično radio Rale Janković, i na radiju i na tv, "Dobra stara vremena" emisija. Taj tip kao Dina.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Jeste. :roflmao:

Secam se onog grupnog smeha posle ispricanog vica... :rotflmao: Ti me podseti, znam tacno kako je zvucao. :lol:

Kad se setim te atmosfere, stana, cak svetla u stanu (dnevnog, i kako je padalo) s obzirom da je taj "maraton" pocinjao oko 13h, cini mi se... :love: :love: :love:

Edit: post je povodom reminiscencije na Karavan, Jovanovice, baku koja slusa... :radosnice:
Korisnikov avatar
By Mars
Da,da. Uzdah.

A što kažeš - maraton. Nisu te emisije uopšte duge, nego kad si mali onda ti se otegne što te ne zanima.

Ja sam recimo...najteže podnosio nedeljom znanje imanje i još je nešto bilo...pred film posle ručka (a pre "Nedeljno popodne")...ne znam koja druga emisija...pa to kad se otegne, da skreneš. Sekunde kao večnost.

:D

Edit: e, bilo je nešto DOKTOR KARAVANDzIĆ :smeh:

A "Jovanovići"...e to mi uopšte nije bilo jasno! Sede, nešto pričaju...čuje se ulazak vrata, zveckanje priborom kako jedu, srču kafu...

U stvari zametak voajerizma koji sada imamo u BB...
Korisnikov avatar
By deran
E da-kad smo kod radio emisija-i Tup Tup je bio super,sve dok se Minimax nije prodao televiziji... :povez:

"Uvek nedeljom,nikad subotom" :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
"Većega ludaka nema! Nema, nema, nema, ne - HEJ!" :smeh:

Jel se sećaš da je on pred kraj upropastio SVAKU PESMU!

I bilo je ono.... :smeh: ...kako beše...20 sekundi za narodnjake i 10 sekundi za opernjake!!! :lol:

Pa pusti 20 sekundi neke narodne pesme i odbrojava "18...19...20 STOP!!!!" a klasiku duplo kraće!

:smeh:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dzelajza Rouz

Džaba što vode naizmenično, jer kako se koja pojavi, baš nju poželiš da gađaš nečim... i tako u krug.
:yes:

mada, s vremenom sam naučila da volim da ih mrzim i sad mi je to integralni deo doživljaja. verujem da bih se istraumirala kad bi se 'mesto njih odjednom pojavila neka prijatna stvorenja. mada bih znatno lakše prebolela odlazak usnate, ona me neuporedivo više iritira od one druge.
Korisnikov avatar
By Mars
Dvostruku axle! :lol:

M'pail, pail... :smeh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

A "Jovanovići"...e to mi uopšte nije bilo jasno! Sede, nešto pričaju...čuje se ulazak vrata, zveckanje priborom kako jedu, srču kafu...

U stvari zametak voajerizma koji sada imamo u BB...

:smeh: :smeh: :smeh:

Da, i ja se secam istih scena na taj nacin... :pucaodsmeha:

Kad smo bili :maji: ... :sweet:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Dzelajza Rouz

Džaba što vode naizmenično, jer kako se koja pojavi, baš nju poželiš da gađaš nečim... i tako u krug.
:yes:

mada, s vremenom sam naučila da volim da ih mrzim i sad mi je to integralni deo doživljaja. verujem da bih se istraumirala kad bi se 'mesto njih odjednom pojavila neka prijatna stvorenja. mada bih znatno lakše prebolela odlazak usnate, ona me neuporedivo više iritira od one druge.

:lol:

Slazem se, bez tih "karakondzula", ni Slagalica ne bi bila vise ista, one joj - kad se sviknes - bas doprinose na sarmu. :smeh: Ironija, al' sta ces... :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Sad mi je sve to lepo i idilično, naravno...al znaš šta mi kvari potpunu sreću sad: to što su me vreme te emisije uvek terali da jedem.

Nije mi jasno kako danas nisam vođa Obraza koliko su maltretirali i kakve traume vučem što se toga tiče...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:mazi: :mazi: :mazi:

Mislim da bih i ja dobio nagon za klopom kada bih cuo te "zvuke iz podsvesti"... :giggle: Bilo je u to vreme, a bake i deke vole disciplinu kad su obroci u pitanju... :roll:
Korisnikov avatar
By deran
"Većega ludaka nema! Nema, nema, nema, ne - HEJ!" :smeh:

Jel se sećaš da je on pred kraj upropastio SVAKU PESMU!

I bilo je ono.... :smeh: ...kako beše...20 sekundi za narodnjake i 10 sekundi za opernjake!!! :lol:

Pa pusti 20 sekundi neke narodne pesme i odbrojava "18...19...20 STOP!!!!" a klasiku duplo kraće!

:smeh:
Sad sam pogledao klip-ja to nisam nikad ni video...ajme,'79... :shok:

ma ne sećam se pola,moji me nisu baš nešto puštali da to slušam,jel je stalno bio politički "na ivici"...jednom-tako kažu-je bio i priveden na razgovor zbog parodije neke reklame-"Danas u Avganistanu,sutra u vašem stanu"...:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
Haha....ne znam. Znam za Hrvate da je bio....ono: krenem ja, dodjem ja...ustanem ja... :D

Kakva luda emisija.

Singi, kod mene je bilo obrnuto po pitanju hrane. Babe i dede su bili dobre vile, a roditelji Hitler i Marta Gebels lično.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

mrzela!
koliko se sećam, to je išlo u neku ranu zoru, e mi je na čitanje tvog posla odmah iskrsla tmurna slika prisilnog izvlačenja iz divnog, toplog kreveta u kojem ti se mnogo ostaje (nikad nisam bila early bird), spremanja za obdanište u koje ti se nimalo ne ide, nervoznih matoraca koji te na brzinu oblače dok ti još spavaš... a napolju hladno, magluština, nije se ni razdanilo pošteno... instant depra.
Korisnikov avatar
By deran
Haha....ne znam. Znam za Hrvate da je bio....ono: krenem ja, dodjem ja...ustanem ja... :D

Ne,nego:sednem ja,sedoše svi-ustanem ja-............ :rotflmao:

A posle se prodao...:(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!