Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by MarsRadio DIZANJE !!!! Do iznemoglosti ... jedino što mi se ne sviđa što idu na odmore i što leti traju samo 2 sata (nešto jače od sata traju kada se oduzme sva muzika!)
Zanimljivo.
Koje radio emisije preporučujete?
Ja do sada skidao samo sa B92.
Originally posted by MarsU jednoj epizodi "Godine prolaze" Lajonel celu jednu scenu trebi grašak dok priča sa svima ostalima. E sad zamislite ponavljanja te scene i silnu gomilu graška koja se na kraju nakupila...
Edit: Ne sećam se za krompir, Tanja Bošković je čistila boraniju u emisiji![]()
Originally posted by MarsNemoj tako editovati postove-tek sad vidim,kad je Jukie,replicirao...
Pogledaj Opru i njen intervju sa Vitni pre neki dan (rekordna gledanost). Opet ništa naučno, ali ja mislim da bi televizori širom sveta eksplodirali da Opra kaže: "Jednom ste izjavili....negde sam pročitala..."
Edit: Ne sećam se za krompir, Tanja Bošković je čistila boraniju u emisiji![]()
Originally posted by MarsMislim da je to to...
To što je nedostižna, to ne znači da ostali treba da dignu ruke od kvaliteta i sopstvenog napredovanja...
Emisija na radio Bgd...
Špice se kroz maglu sećam i ja. "Jednoj ženi" (malom geju u meni se to nikako nije dopadalo)
Ratko Nikić je imao jednom nedeljno, i sledećeg dana su svi bili neispavani oko mene.
Ja sam voleo Luku Mijatovića...onaj koncept - ispriča neku pričicu, onda postavi pitanje, pa tri pesme...onda on pročita ko se javio i tačno odgovorio i uključi nekog u program.
Originally posted by sing&dunumJeste,jeste:rotflmao:
... A kaosam uz baku (posto kod kuce moji nisu pustali radio iz gore spomenutog razloga:D) slusao na radiju Karavan, pa Porodica Jovanovic (mislim da se tako zvala)...
![]()
![]()
Mozda izmedju vesti...
![]()
Sta sam znao tada, imao sam 4-5 godina...![]()
(govorim o periodu s kraja 80')
Originally posted by sing&dunumJao jeste. I kod moje babe se to slušalo
... A kaosam uz baku (posto kod kuce moji nisu pustali radio iz gore spomenutog razloga:D) slusao na radiju Karavan, pa Porodica Jovanovic (mislim da se tako zvala)...
![]()
![]()
Mozda izmedju vesti...
![]()
Originally posted by Dzelajza Rouz
Džaba što vode naizmenično, jer kako se koja pojavi, baš nju poželiš da gađaš nečim... i tako u krug.
Originally posted by Mars
A "Jovanovići"...e to mi uopšte nije bilo jasno! Sede, nešto pričaju...čuje se ulazak vrata, zveckanje priborom kako jedu, srču kafu...
U stvari zametak voajerizma koji sada imamo u BB...
Originally posted by Lepa KrepaOriginally posted by Dzelajza Rouz
Džaba što vode naizmenično, jer kako se koja pojavi, baš nju poželiš da gađaš nečim... i tako u krug.![]()
mada, s vremenom sam naučila da volim da ih mrzim i sad mi je to integralni deo doživljaja. verujem da bih se istraumirala kad bi se 'mesto njih odjednom pojavila neka prijatna stvorenja. mada bih znatno lakše prebolela odlazak usnate, ona me neuporedivo više iritira od one druge.
Originally posted by MarsSad sam pogledao klip-ja to nisam nikad ni video...ajme,'79...
"Većega ludaka nema! Nema, nema, nema, ne - HEJ!"![]()
Jel se sećaš da je on pred kraj upropastio SVAKU PESMU!
I bilo je ono.......kako beše...20 sekundi za narodnjake i 10 sekundi za opernjake!!!
![]()
Pa pusti 20 sekundi neke narodne pesme i odbrojava "18...19...20 STOP!!!!" a klasiku duplo kraće!
![]()
Originally posted by Mars
A "Jovanovići"...e to mi uopšte nije bilo jasno! Sede, nešto pričaju...čuje se ulazak vrata, zveckanje priborom kako jedu, srču kafu...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!