Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by mythe
Kamo lepe srece da nije srusen Trojni pakt, bili bi mnooooooogo manje zrtava za vreme rata
Originally posted by Sprinter
a pride mi je krvo sto u tom ratu nisu izginuli svi oni koji su urlali bolje rat nego pakt, pa sad ne bi bilo idiota od njihovih potomaka.
Originally posted by Pipin
Samo što ja veoma sumnjam da će to glupavi Srbi biti u stanju da urade kako treba.
Originally posted by Sprinter
a onda su predvodnici te parole izmislili sremski front ...
Originally posted by Ulix
I sve se bojim da ću jednog dana morati da umlatim nekog na ulici, jer mi ponestaje načina da verbalno artikulišem "naglašenu odvratnost" koju osećam prema novim vrednostima ovog društva.
Originally posted by SprinterStvarno? I zabelezenih podataka? I zivih svedoka?
ali ima zabelezenih podataka i jos uvek zivih svedoka sta su komunjare radile pred zavrsetak i posle rata, jebiga doslo je vreme da deca konacno u skolama uce kako je stvarno bilo, a ne kako je komunisticka satanisticka sekta pfabrikovala u zavodu za udzbenike i nastavna sredstva. a tebi moze samo da bude krivo sto ces mozda saznati da ti deda nije bio heroj, vec da ne kazem sad sta da ne popijem 3 opomene u cugu.
Originally posted by Lepa Krepaa ovako cigani i zhidovi nisu stradali, njima bi se dogodilo isto tako da u ovom slucaju oni nemaju vezeOriginally posted by mythe
Kamo lepe srece da nije srusen Trojni pakt, bili bi mnooooooogo manje zrtava za vreme rata
ha ja, šta je pokoji jevrej i rom gore-dole, a ove Naše ne bi ni dirali da su slušali. nerazumni ljudi, ti antifašisti.
Originally posted by mythepa da, upravo kao što rekoh. to je ovako trebalo da ide:Originally posted by Lepa Krepaa ovako cigani i zhidovi nisu stradali, njima bi se dogodilo isto tako da u ovom slucaju oni nemaju vezeOriginally posted by mythe
ha ja, šta je pokoji jevrej i rom gore-dole, a ove Naše ne bi ni dirali da su slušali. nerazumni ljudi, ti antifašisti.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!