Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by derana da nam najpre autor topica kaze sta on to osudjuje kod Tadica, heOriginally posted by mytheA šta TAČNO pozdravljaš-mislim,šta je to tako spektakularno kazao...
sa najvecom paznjom sam slusao Tadicev govor i pozdravljam isti! Napred predsednice![]()
Originally posted by deranna primer sa diplomatskim nastojanjima da se spreci nastavak priznanja lazne i teriristicke 'drzave' Kosovo....sa njegovim pogledom sa spoljnu politiku i saradnju sa svim drzavama sveta (a ne samo sa EU i USA)...eto na primer sa time se slazem
Klasika-slažem se, ali ne znam sa čim...![]()
Originally posted by mytheNe znam odakle beše ti-mislim gde sad živiš,ali zar ti zaista misliš da Kosovo nije samostalna država?
na primer sa diplomatskim nastojanjima da se spreci nastavak priznanja lazne i teriristicke 'drzave' Kosovo....sa njegovim pogledom sa spoljnu politiku i saradnju sa svim drzavama sveta (a ne samo sa EU i USA)...eto na primer sa time se slazem![]()
Originally posted by deransve i da jeste samostalna drzava, jel drzava Srbija treba mozda da prizna tu nakaznu tvorevinu? U krajnjem slucaju ako vec ne mozemo neke stvari da promenimo, mozemo da im sprecavanjem daljeg priznanja (posebno kroz veto Rusije i Kine u SB UN i Spanije u EU) jednostavno zagorcavamo zivot pa ce jednog dana Shiptari morati da ponovno sednu za pregovaracki sto.Originally posted by mytheNe znam odakle beše ti-mislim gde sad živiš,ali zar ti zaista misliš da Kosovo nije samostalna država?
na primer sa diplomatskim nastojanjima da se spreci nastavak priznanja lazne i teriristicke 'drzave' Kosovo....sa njegovim pogledom sa spoljnu politiku i saradnju sa svim drzavama sveta (a ne samo sa EU i USA)...eto na primer sa time se slazem![]()
I sad čuvena rečenica:O čemu mi pričamo???
Originally posted by mytheZnaš ti zašto je važno...
a zasto je to vazno gde ja zivim i kakve to ima veze sa mojim stavovima?
a ako oni sednu za pregovaracki sto - pa onda je moguce da se nadje dogovor prihvatljiv za obe strane, do tada bice sadasnji status sa kojim oni ne mogu mnogo napred, niko nece hteti da ulaze neke ozbiljne novce u jednu teritoriju nedefinisanog statusa
Originally posted by Popeyeaha, znaci ako je moje misljenje drugacije od tvojeg, onda ja "serem", jel tako? isto tako ako se misljenje nekog ko isto tako zivi u jednoj od zemalja zapadnog sveta (EU/USA/Kanada..) slaze sa tvojim (ili nekim drugim sa foruma), e onda je to u redu i tom istom se ne kaze "sta ti hoces, zivis na sigurnoj udaljenosti...", onda je u redu kada on nesto kazeOriginally posted by mythepa uvijek je mnogo lakse srati sa sigurne udaljenosti. kao sto ti radis, jel.
a zasto je to vazno gde ja zivim i kakve to ima veze sa mojim stavovima?
![]()
Originally posted by mythejesu li te skole one u cijim je udzbenicima na dnu svake stranice crvenim kvadraticem uokvireno "turn page here"
koliko se secam, i ti si zavrsio ozbiljne skole na Zapadu
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!