Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Simor
Gasite televizore!

Stavljajte vatu u uši!

Pojačajte Rammstein na najjače!

U suprotnom, umrećete od šaperovskih marketinških bravura.
Korisnikov avatar
By IriS
iju. baš je zgodan sa ovom plavom kravatom. :cheer:
samo mu malo ukrivo stoji. :maska:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja nemam snage za sliku. Samo ton.

Upravo je spasio planetu od posledica globalnog zagrevanja.

Idemo dalje...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by IriS
iju. baš je zgodan sa ovom plavom kravatom. :cheer:
samo mu malo ukrivo stoji. :maska:
A ćuba nikako da mu posedi!

Ja očekujem već godinama, neće pa neće...
Korisnikov avatar
By IriS
jouj, meni je to sexy. :blush:
Korisnikov avatar
By Mars
Jadni oni ljudi koji moraju da ga slušaju.

Ja se nadam da su zavrnuli sluške na mute...

Da ti se poerd svega ogadi i francuski jezik.

Ladno će da se istripuje da je Charles de Gaulle.
By mythe
sa najvecom paznjom sam slusao Tadicev govor i pozdravljam isti! Napred predsednice :)
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by mythe
sa najvecom paznjom sam slusao Tadicev govor i pozdravljam isti! Napred predsednice :)
A šta TAČNO pozdravljaš-mislim,šta je to tako spektakularno kazao...
By mythe
Originally posted by deran
a da nam najpre autor topica kaze sta on to osudjuje kod Tadica, he ;)

well, vec znam sta mogu ocekivati kao odgovore, one poluzivcano-nervozno-psihopatske tetkarske reakcije tipa " jao, kako ne razume...ma sta imam ja tu da objasnjavam ako njemu nije jasno...uuuuuuuf, pa kako ne razume" i slicno bez ijednog konkretnog primera. Dakle, neka mi protivnici Tadica (mislim na EUslinavce, ne na radikale, DSSovce etc) navedu recenice Tadicevog govora sa kojim se ne slazu pa da mozemo polemizirati ;)
Korisnikov avatar
By Mars
Mesdames et Messieurs...
Korisnikov avatar
By deran
@mythe
Ne-pitam te ja,a ja govor nisam slušao...:srbin:
By mythe
Ne-pitam te ja,a ja govor nisam slušao... :srbin:
nisam ni ja slusao ali jesam procitao u Novostima i potpuno se slazem sa Predsednikom. :) Eto, procitaj ga i ti, pa reci sta je lose u njegovom govoru.
Korisnikov avatar
By deran
Klasika-slažem se, ali ne znam sa čim...:povez:
By mythe
Klasika-slažem se, ali ne znam sa čim... :povez:
na primer sa diplomatskim nastojanjima da se spreci nastavak priznanja lazne i teriristicke 'drzave' Kosovo....sa njegovim pogledom sa spoljnu politiku i saradnju sa svim drzavama sveta (a ne samo sa EU i USA)...eto na primer sa time se slazem ;)
Korisnikov avatar
By deran

na primer sa diplomatskim nastojanjima da se spreci nastavak priznanja lazne i teriristicke 'drzave' Kosovo....sa njegovim pogledom sa spoljnu politiku i saradnju sa svim drzavama sveta (a ne samo sa EU i USA)...eto na primer sa time se slazem ;)
Ne znam odakle beše ti-mislim gde sad živiš,ali zar ti zaista misliš da Kosovo nije samostalna država?

I sad čuvena rečenica:O čemu mi pričamo???
By mythe

Ne znam odakle beše ti-mislim gde sad živiš,ali zar ti zaista misliš da Kosovo nije samostalna država?

I sad čuvena rečenica:O čemu mi pričamo???
sve i da jeste samostalna drzava, jel drzava Srbija treba mozda da prizna tu nakaznu tvorevinu? U krajnjem slucaju ako vec ne mozemo neke stvari da promenimo, mozemo da im sprecavanjem daljeg priznanja (posebno kroz veto Rusije i Kine u SB UN i Spanije u EU) jednostavno zagorcavamo zivot pa ce jednog dana Shiptari morati da ponovno sednu za pregovaracki sto.

Uzgred, Kosovo nije clanica UN, EU kao celina je nije priznala, svakako se tamo nalaze i trupe i administracija EU i UN, tako da je to daleko od prave drzave
Korisnikov avatar
By deran
...i ako sednu za pregovarački sto,šta onda?Život nam prolazi (većini u bedi),a mi umesto da rešavamo te probleme treba da zagorčavamo život drugima?

Nisi kazao gde živiš...
By mythe
a zasto je to vazno gde ja zivim i kakve to ima veze sa mojim stavovima?

a ako oni sednu za pregovaracki sto - pa onda je moguce da se nadje dogovor prihvatljiv za obe strane, do tada bice sadasnji status sa kojim oni ne mogu mnogo napred, niko nece hteti da ulaze neke ozbiljne novce u jednu teritoriju nedefinisanog statusa ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Lepo od njega sto to prica... a da li ce ista iz njegovih usta se pretvoriti u konkretno delo?
To nisam primetio za poslednjih, pa... dovoljno godina od kako jashe vlast.

Ne kazem da okolnosti nisu otezavajuce... ali je vala dosta toga srao i obecavao zarad dobijanja vlasti.
Vlast mu je u rukama 5 godina, dobio je sta je trazio, a sad je red da nesto sto je kazao i uradi!

Nisam bio kuci, a sve i da jesam, ne bih imao snage ni volje da ga slusam.

P.S. Nisam SRS, nisam SNS, nisam DSS, nisam ama bas nista!
Serem se na sve politicare ove zemlje.
Dakle, nemam nista licno protiv Bote ( :lol: ), ali protiv politike u Srbiji imam!
Korisnikov avatar
By Srklet
pa uvijek je mnogo lakse srati sa sigurne udaljenosti. kao sto ti radis, jel. :)
Korisnikov avatar
By deran

a ako oni sednu za pregovaracki sto - pa onda je moguce da se nadje dogovor prihvatljiv za obe strane, do tada bice sadasnji status sa kojim oni ne mogu mnogo napred, niko nece hteti da ulaze neke ozbiljne novce u jednu teritoriju nedefinisanog statusa
Znaš ti zašto je važno...

A po toj logici,ovo važi i za Srbiju...
By Dragonite
Originally posted by Simor
Gasite televizore!

Stavljajte vatu u uši!

Pojačajte Rammstein na najjače!

U suprotnom, umrećete od šaperovskih marketinških bravura.
Simore, ti nemaš pojma kako meni nedostaje Manon. Da li postoji šansa da se ona vrati ovde? :(
By mythe
Originally posted by Popeye
pa uvijek je mnogo lakse srati sa sigurne udaljenosti. kao sto ti radis, jel. :)
aha, znaci ako je moje misljenje drugacije od tvojeg, onda ja "serem", jel tako? isto tako ako se misljenje nekog ko isto tako zivi u jednoj od zemalja zapadnog sveta (EU/USA/Kanada..) slaze sa tvojim (ili nekim drugim sa foruma), e onda je to u redu i tom istom se ne kaze "sta ti hoces, zivis na sigurnoj udaljenosti...", onda je u redu kada on nesto kaze ;) ...to se zove dupli kriteriji, prijatelju moj

nego, nesto mi kod tebe nije jasno - koliko se secam, i ti si zavrsio ozbiljne skole na Zapadu pa me cudi kako nisi naucio da razlikujes privatno od sluzbenog/politickog itd...ono, kakve veze ima necije misljenje sa mestom prebivalista, sa njegovim ljudskim osobinama, sa njegovim krugom prijatelja...jer ljudi trebaju da se druze samo sa onima sa kojima imaju iste poglede na drustvo i politiku???Neee, bit je u bogatstvu razlicitosti, pa moj decko je Shiptar a nasi razliciti pogledi na resenje kosovskog pitanja nam nisu prepreka uspesnoj vezi ;) ...e to se zove tolerancija i sposobnost razlikovanja bitnog od nebitnog, politickog od licnog...
Korisnikov avatar
By Dirrty
1:49 Danica ljusti krompir dok ostali ukucani uzivaju pored bazena....
Korisnikov avatar
By blabla54380
koliko se secam, i ti si zavrsio ozbiljne skole na Zapadu
jesu li te skole one u cijim je udzbenicima na dnu svake stranice crvenim kvadraticem uokvireno "turn page here" :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!