Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Strix

Slika

Mina je imala jedno vreme ovakav avatar.... :bale:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by ...Sitnicava...
Mene smaraju dvorske lude.
Mis'im aj ono, idi u pesak, izigraj se pa dođi kultivisana.
dvorska luda nije isto što i duhovita i nadasve inteligentna pojava koja sprečava da se smoriš :P
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by m..
ja ja ne volim te misticne zene, uvek pomislim ili da su opaljene, ili da su isprazne ili da su neki manipulatori iz senke i da mi rade o glavi. :lol: mada uglavnom pomislim da nemaju misljenje i da su mhm pa isprazne, rekla sam. ne mirisem nesto narocito ni introvertne, mada to vec moze da prodje.

jebes zenu koja ne ume da stavi karte na sto.
au :D tripujsh se bespotrebno :P ko kaze da mistichne ne umeju da stave karte na sto kad treba? :)
Korisnikov avatar
By someone
ne bash :D ali recimo da mi se takve svidjaju izmedju ostalog :leviathan:
Korisnikov avatar
By Blady
mozda je misticna napravila jos jedan nalog :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by someone
Originally posted by m..
ja ja ne volim te misticne zene, uvek pomislim ili da su opaljene, ili da su isprazne ili da su neki manipulatori iz senke i da mi rade o glavi. :lol: mada uglavnom pomislim da nemaju misljenje i da su mhm pa isprazne, rekla sam. ne mirisem nesto narocito ni introvertne, mada to vec moze da prodje.

au :D tripujsh se bespotrebno :P ko kaze da mistichne ne umeju da stave karte na sto kad treba? :)
ne znam, sto se mene tice izmedju misticne i tunjave razlika je tanka kao papir.

sta cu kad volem otvorene, komunikativne, inteligentne i visprene zene.

vise me fascinira ono sto ljudi kazu, nego ono sto precute.
Korisnikov avatar
By someone
izgleda da se tvoj pojam mistike i moj pojam mistike ne poklapaju :P ne volim ni ja tunjave majku mu,i mene fasciniraju inteligentne :D
By Dee
Nekako sam stekla utisak da su vlasnice postova nekako previse zahtevne. Ili je usled iskustva vec toliko formirana definicija savrsene vam zene. Ja se nekako vise oslanjam na osecanje u datom momentu. Nesto zaigra u stomaku, a ne mogu to da povezem tipski. Sto bi rekli, "hemija". :)
Korisnikov avatar
By nev
Originally posted by Dee
Ja se nekako vise oslanjam na osecanje u datom momentu. Nesto zaigra u stomaku, a ne mogu to da povezem tipski. Sto bi rekli, "hemija". :)
isti slucaj. :) apsolutno nema pravila koji tip devojke ce mi se svideti.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Wilhelmina
Mora da mi bude slicna.
Znaci, pozeljno je da bude fem, da neguje svoju kosu, kozu... Da voli udobnu odecu (ne moramo da budemo istog konfekcijskog broja), da voli slicnu muziku kao i ja, da imamo puno tema za razgovor.
Da ne ocekuje da je zasipam neznim recima i slatkastim nadimcima, jer nisam dobra u tome. Ostavila sam to u pubertetu.
Mrsh!
Nesto slicno ovome nasla i imala i od tada se jos oporavljam. Ne treba da mi budes slicna.
Korisnikov avatar
By Hys.
@Wilhelmina-a jako je kad se naleti na svoje starije postove, a :lol:

Originally posted by m..

:hail2:

E, ali BAS taj trip imam. Mene uslovno receno jednostavni ljudi kupe na prvu loptu.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Hys.
@Wilhelmina-a jako je kad se naleti na svoje starije postove, a :lol:
Mhm. Jos kad ukapiras da si bio boodala...
By J...
Samo da nije manipulativna. To ne podnosim. :doh:
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by zozefin st
someone jeste mistichna,
po chemu to? :smirk:
Korisnikov avatar
By jenny
Ja sam u principu oduvek govorila da nemam poseban tip i da mi se najrazličitije žene mogu dopasti. Posebno kad je fizički izgled u pitanju.
Ali malopre, gledajući šta ima novo na fejsu naletim na devojku iz srednje škole na koju sam totalno zaboravila da je ikad postojala, koja mi se dopadala, ali ja to tad nisam uopšte shvatala ili sam potiskivala ili šta god (zato sam i zaboravila) koja TOLIKO LIČI na devojku na koju sam skoro odlepila da je to NEVEROVATNO! Od crta lica, boje očiju, građe, gestova, pokreta... :retard:

tako da eto..možda i imam tip.
Korisnikov avatar
By frozen soul
Ja ne verujem da uoste postoji samo jedan tip koji moze da privuce nekog i da se samo na tom tipu sve zavrsava. Verujem da sve imamo to nesto slicno sto nas povezuje sa vise osoba, tj. da u vise razlicitih osoba koje nam se svidjaju mozemo da nadjemo bar jednu slicnost, sto bi znacilo da jeste odredjeno necime, ali ne toliko blizu odredjeno kao sto je 'tip devojke'...
I, mozda, medju tim nekim ogranicenjima bi mogla da bude i izreka "suprotnosti se privlace" koja moze da ogranici neciji ukus, ali u sirokom polju i smislu te reci...

ont: nemam poseban tip devojaka koje volim.... :)
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ovako, mora pod obaaavezno da ima brkove! I to ko u vuka karadzica!
Da voli bela luka , i kad ga jede obavezno da podrigne x puta od zadovoljstva.
Da se oseca na Km i pol ...kako kad , nekad na znoj nekad na luk!
Onako da bude masivna, i teska!
Da ne prica mnogo, po mogucstvu da joj nivo obrazovanja ne bude iznad nivoa osnovne skole (ug! I to je mnogo!!)

Da sere o sportu da prati svaku utakmicu i urla po kuci ako (nebitno koji tim) promasi, uz to da na svako polu-vreme exira gajbu piva (sa BELIM lukcem, normalno!)i da na kraju utakmice obavezno (kada mi zazvoni mobilni) kaze "KO TO ZVONI NA VRATIMA?"

Da se oblaci -RETKO! I da misli da je "puma" patika napravljena od ulicnih macaka, po mogucstvu crne boje!

Da misli da je VUJAKLIJA- Latinski recnik, a "gucci" neko novo ime jela sa BELIM lukcem!
Da kad s ponosom sedimo u drustvu, da ona s ponosom neprekidno zeva i prdi!

I normalno da misli da je google nesto za jelo (po zelji, sa BELIM lukom!)

da veruje u boga mislivsi da je to "onaj u crnom sto zivi u crkvi", i da kad udje u istu, kaze "bogu" (odn. popu) :"Ej' baci petaka, dobar ti je onaj rat u ...Hm,kako se zove mesto??..ah, da! Irandija!"

eh..da li cu takvu devojku ikada naci... :smug:

:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
A ja bas volim ove sto prate tekme, sisaju se na opasno, podnose zestinu ko muski, i jedu kao domacini a ne manekenke.
But it's just me :novine:
Korisnikov avatar
By scout_finch
edit: a nije ni bitno:)

ont: volim pametne, zabavne, lepo vaspitane, ne preterano visoke, skladno gradjene, tamnokose i tamnooke devojke.
Korisnikov avatar
By el jaguar
A ja bas volim ove sto prate tekme, sisaju se na opasno, podnose zestinu ko muski, i jedu kao domacini a ne manekenke.
el jaguar:D
By ...Sitnicava...
Originally posted by frozen soul
Ja ne verujem da uoste postoji samo jedan tip koji moze da privuce nekog i da se samo na tom tipu sve zavrsava. Verujem da sve imamo to nesto slicno sto nas povezuje sa vise osoba, tj. da u vise razlicitih osoba koje nam se svidjaju mozemo da nadjemo bar jednu slicnost, sto bi znacilo da jeste odredjeno necime, ali ne toliko blizu odredjeno kao sto je 'tip devojke'...
I, mozda, medju tim nekim ogranicenjima bi mogla da bude i izreka "suprotnosti se privlace" koja moze da ogranici neciji ukus, ali u sirokom polju i smislu te reci...

ont: nemam poseban tip devojaka koje volim.... :)
Slažem se sa svim citiranim.
I da, jako je nezgodno kada se privučeš sa totalnom suprotnošću.
Dosta razumevanja i tolerancije je potrebno da bi opstalo.
Ali je lepo i to.
By Hans
Ovako nesto...Victoria Silvstedt

Slika

Ammm...:okret:
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by scout_finch
ont: volim pametne, zabavne, lepo vaspitane, ne preterano visoke, skladno gradjene, tamnokose i tamnooke devojke.
Hmm, skoro pa odgovaram opisu :D

Plave oci i moze da bude i serijski ubica :roflmao:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by Black Lady
Ne lupetaj! :bic:

:lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Mystica_lady
Originally posted by Black Lady
Ne lupetaj! :bic:

:lol:
Ovda moze samo ti biti isibana... mislim, izmedju mene i tebe ;)
Korisnikov avatar
By Inner-Smile

Not just u :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!