Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ...Sitnicava...dvorska luda nije isto što i duhovita i nadasve inteligentna pojava koja sprečava da se smoriš
Mene smaraju dvorske lude.
Mis'im aj ono, idi u pesak, izigraj se pa dođi kultivisana.
Originally posted by m..au
ja ja ne volim te misticne zene, uvek pomislim ili da su opaljene, ili da su isprazne ili da su neki manipulatori iz senke i da mi rade o glavi.mada uglavnom pomislim da nemaju misljenje i da su mhm pa isprazne, rekla sam. ne mirisem nesto narocito ni introvertne, mada to vec moze da prodje.
jebes zenu koja ne ume da stavi karte na sto.
Originally posted by someonene znam, sto se mene tice izmedju misticne i tunjave razlika je tanka kao papir.Originally posted by m..au
ja ja ne volim te misticne zene, uvek pomislim ili da su opaljene, ili da su isprazne ili da su neki manipulatori iz senke i da mi rade o glavi.mada uglavnom pomislim da nemaju misljenje i da su mhm pa isprazne, rekla sam. ne mirisem nesto narocito ni introvertne, mada to vec moze da prodje.
jebes zenu koja ne ume da stavi karte na sto.tripujsh se bespotrebno
ko kaze da mistichne ne umeju da stave karte na sto kad treba?
![]()
Originally posted by WilhelminaMrsh!
Mora da mi bude slicna.
Znaci, pozeljno je da bude fem, da neguje svoju kosu, kozu... Da voli udobnu odecu (ne moramo da budemo istog konfekcijskog broja), da voli slicnu muziku kao i ja, da imamo puno tema za razgovor.
Da ne ocekuje da je zasipam neznim recima i slatkastim nadimcima, jer nisam dobra u tome. Ostavila sam to u pubertetu.
Originally posted by m..
jebes zenu koja ne ume da stavi karte na sto.
Originally posted by Hys.Mhm. Jos kad ukapiras da si bio boodala...
@Wilhelmina-a jako je kad se naleti na svoje starije postove, a![]()
Originally posted by frozen soulSlažem se sa svim citiranim.
Ja ne verujem da uoste postoji samo jedan tip koji moze da privuce nekog i da se samo na tom tipu sve zavrsava. Verujem da sve imamo to nesto slicno sto nas povezuje sa vise osoba, tj. da u vise razlicitih osoba koje nam se svidjaju mozemo da nadjemo bar jednu slicnost, sto bi znacilo da jeste odredjeno necime, ali ne toliko blizu odredjeno kao sto je 'tip devojke'...
I, mozda, medju tim nekim ogranicenjima bi mogla da bude i izreka "suprotnosti se privlace" koja moze da ogranici neciji ukus, ali u sirokom polju i smislu te reci...
ont: nemam poseban tip devojaka koje volim....![]()
Originally posted by scout_finchHmm, skoro pa odgovaram opisu
ont: volim pametne, zabavne, lepo vaspitane, ne preterano visoke, skladno gradjene, tamnokose i tamnooke devojke.
Originally posted by Black LadyNe lupetaj!
mozda je misticna napravila jos jedan nalog![]()
Originally posted by Hys.
A ja bas volim ove sto prate tekme, sisaju se na opasno, podnose zestinu ko muski, i jedu kao domacini a ne manekenke.
But it's just me![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!