Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Meni se dopadaju - u komsiluku mi je jedna u koju cesto svracam. No, izbegavam da se ne usvinjim. Burek mi je najbolji na Slaviji, u onoj pekari na kruznom toku.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Combo
Obožavam stare pekare i njihove proizvode (ne više od 10 u njima) sa belim pločicama po zidovima a u vazduhu osećaš čestice brašna koje dolazi iz zadnjeg dela.

Od ambalaže najviše volim siv, debeo papir.
kad smo kod starih pekara super je ona mala pekara u Džordža Vašingtona prekoputa Bajlonija imaju sjajne krofne.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Combo
Onda moraš da posetiš njihovo svetilište - prvu, originalnu radnju u Sijetlu. Hodočasnici iz celog sveta dolaze da uživaju u još posebnijem ambijentu...kao da se recimo hrišćanin vrati u godinu NULTU...
lol
biche prilike valjda :) )

thx @ pazzaz
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by unic0rn
Originally posted by ns.happy
pa kiflica odatle, kafa iz starbaksa za ponjeti i da vidis kako selo pizdi od muke. a tebi do jaja. nije ni bitno da li zvaces karton i gutas splacinu, samo da si urban.... u je, kakav je ovo izliv hejta bio? :blush:
da se razumemo ja starfucks obozavam, ali ne zbog urbanosti nego zbog kvaliteta & ambijenta :)
sreco, ne znas ti sta je kafa dok ti je ja ne napravim. :-) ozbiljno.

a vi beogradjani, nemate pojma sta je pecivo dok ne dodjete u ns. burek ako hoces da jedes, ides u nis, ili u ns. to je empirijski dokazana istina.
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Na prvi pogled sve unutra lepo izgleda i (neko je vec spomenuo) ima jako lepu ambalazu.
Probao sam odavno dva-tri peciva al' nisam bio preterano odusevljen. Vise se i ne secam sta tacno.

S druge strane odavno ne kupujem nista po pekarama pa je ovo mozda i jedna od zadnjih gde sam 'pazario' nesto. :hmm:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

sreco, ne znas ti sta je kafa dok ti je ja ne napravim. :-) ozbiljno.
Ovo podrzavam.
a vi beogradjani, nemate pojma sta je pecivo dok ne dodjete u ns. burek ako hoces da jedes, ides u nis, ili u ns. to je empirijski dokazana istina.
Ovo bas i ne, ali mozda zato sto ja licno ne volim burek.
Probala sam neke integralne male kiflice, upakovane u vrecicu za znakom Hleb&Kifle. Iskreno, nista posebno. Ali ja stalno ratujem sa marketima i pekarama u komsiluku, jer nemaju proizvode od integralnog brasna. Crni, gradski hleb mrzim, a bela peciva ne koristim, pa ujutru obilazim 4-5 pekara da pronadjem nesto sto mogu da jedem. Delimicno sam resila problem konzumiranjem muslija ujutru. A u centru je prica posebna... na svakom koraku pice i forneti, nista ispod 400-500 kcal/100gr :(
Korisnikov avatar
By Madonna
moracu da odem do nsa zbog peciva. :right:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by pazzaz
pre sam za Trpkovic
mmmm Tripković rulz :D

Integralne kifle sa susamom, pa onako hrskave mmmmm :mljac:
By RACABG
najbolji burek je preko puta cuburskog parka na pocetku cara nikolaja II , rade 24/7 i uvek je extra svez.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja imam jedan bezvezan ritual ulaženja u "Hleb & Kifle" u Čika Ljubinoj i odustajanja od pazarenja.

Nikad ne znam šta bih uzela, a i kao, ugojiću se...

A onda zaglavim u "Bagel's Parku". :kesa:
By Swanheart
Originally posted by RACABG
najbolji burek je preko puta cuburskog parka na pocetku cara nikolaja II , rade 24/7 i uvek je extra svez.
e nije :durise:
zasto?
zato sto kad odes u 1h posle ponoci i taksista ispred tebe kupi 4 tepsije budeka ti psujes sve po spisku.
uh sto ne volim taksiste koje kupe burek ispred mene kao da ce da hrane celu taksi stanicu, a ja se jedva nakanim da odem do pekare
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Dzelajza Rouz

Nikad ne znam šta bih uzela, a i kao, ugojiću se...

Peciva su mi neodoljiva, ali moram da ih iznegavam u sirokom krugu :(

Beste ljudi od pekara ako ne zelite da vam se naprave slojevi slanine u predelu struka! Mozete onda da zaboravite na six pecks.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Ne znam za peciva, ali onaj 'leb sa suvim grozdjem i cokoladom im je o'lican! Ja ga jedem bez icega, kao kolac. A sa nutelom je raj!
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by antibiotic

Beste ljudi od pekara ako ne zelite da vam se naprave slojevi slanine u predelu struka! Mozete onda da zaboravite na six pecks.
spor ti metabolizam ili samo volis da puno jedes? ja jedem mnogo peciva (jbg, lala) a mrsav sam k'o grana ... :-S nikad necu biti ber :-(
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by shut
moracu da odem do nsa zbog peciva. :right:
:up: da vidis kako se ovde jede... lele...
Originally posted by Wilhelmina
A u centru je prica posebna... na svakom koraku pice i forneti, nista ispod 400-500 kcal/100gr :(
da, ovo je jezivo... kada dodju turisti ili sta god, u centru bi trebalo da postoje neke malo ekskluzivnije pekare (u smislu ponude) a kod nas samo mek i forneti. mrzim fornete, jedem ih kad bas nema nista drugo i kad sam bez para...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by antibiotic

spor ti metabolizam ili samo volis da puno jedes? ja jedem mnogo peciva (jbg, lala) a mrsav sam k'o grana ... :-S nikad necu biti ber :-(
Nije spor, ali ako sam se od necega u zivotu gojio - to su bila peciva tj. sve od belog brasna. Ni cokolade im nisu ravne, jedva da je hranjivo i uopste nije zdravo... :( da je sito i ukusno, to jeste.
A kad se coveku priblize 30te, mora malo vise da pripazi.
Korisnikov avatar
By tinkerbell

A gde je taj ACA?
Negde na sredini Svetogorske :)

Sto se tice Hleba i kifli, nije bash kao mek donalds nego kao Pizza hut (prodajemo isto sranje za triput vece pare) -- ok, hocu da kupim pogacicu, ali ne mogu da udjem u ruralnu pekaru jer sam suvishe urban za to :zid:
Savrsheno recheno. Meni tako to izgleda.
Korisnikov avatar
By scout_finch
imam u komsiluku, jela sam par puta neki sendvic sa prsutom, nije nesto posebno dobar, al' mrzelo me da idem negde dalje, a ona pekara klas,koja mi je bliza, ima jos losija peciva. i cela pekara mirise na vanilu, uzas.

a najbolji burek sam jela u trsteniku, kog jednog goranca, rajfa, kog svi u ts-u zovu rajko:D e,to je burek. i plus pravi savrsen domaci sok od borovnice. :bale: a tek sto baklave ima...uf gladna sam.:sigh:
Korisnikov avatar
By Tungi
U beogradskoj ulici obicno kupujem,dansko pecivo sa visnjom:mljac:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!