Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Combokad smo kod starih pekara super je ona mala pekara u Džordža Vašingtona prekoputa Bajlonija imaju sjajne krofne.
Obožavam stare pekare i njihove proizvode (ne više od 10 u njima) sa belim pločicama po zidovima a u vazduhu osećaš čestice brašna koje dolazi iz zadnjeg dela.
Od ambalaže najviše volim siv, debeo papir.
Originally posted by Combolol
Onda moraš da posetiš njihovo svetilište - prvu, originalnu radnju u Sijetlu. Hodočasnici iz celog sveta dolaze da uživaju u još posebnijem ambijentu...kao da se recimo hrišćanin vrati u godinu NULTU...
Originally posted by unic0rnsreco, ne znas ti sta je kafa dok ti je ja ne napravim. :-) ozbiljno.Originally posted by ns.happyda se razumemo ja starfucks obozavam, ali ne zbog urbanosti nego zbog kvaliteta & ambijenta
pa kiflica odatle, kafa iz starbaksa za ponjeti i da vidis kako selo pizdi od muke. a tebi do jaja. nije ni bitno da li zvaces karton i gutas splacinu, samo da si urban.... u je, kakav je ovo izliv hejta bio?![]()
![]()
Originally posted by ns.happyOvo podrzavam.
sreco, ne znas ti sta je kafa dok ti je ja ne napravim. :-) ozbiljno.
a vi beogradjani, nemate pojma sta je pecivo dok ne dodjete u ns. burek ako hoces da jedes, ides u nis, ili u ns. to je empirijski dokazana istina.Ovo bas i ne, ali mozda zato sto ja licno ne volim burek.
Originally posted by RACABGe nije :durise:
najbolji burek je preko puta cuburskog parka na pocetku cara nikolaja II , rade 24/7 i uvek je extra svez.
Originally posted by Dzelajza RouzPeciva su mi neodoljiva, ali moram da ih iznegavam u sirokom krugu
Nikad ne znam šta bih uzela, a i kao, ugojiću se...
Originally posted by antibioticspor ti metabolizam ili samo volis da puno jedes? ja jedem mnogo peciva (jbg, lala) a mrsav sam k'o grana ... :-S nikad necu biti ber :-(
Peciva su mi neodoljiva, ali moram da ih iznegavam u sirokom krugu![]()
Beste ljudi od pekara ako ne zelite da vam se naprave slojevi slanine u predelu struka! Mozete onda da zaboravite na six pecks.
Originally posted by shut
moracu da odem do nsa zbog peciva.![]()
Originally posted by Wilhelminada, ovo je jezivo... kada dodju turisti ili sta god, u centru bi trebalo da postoje neke malo ekskluzivnije pekare (u smislu ponude) a kod nas samo mek i forneti. mrzim fornete, jedem ih kad bas nema nista drugo i kad sam bez para...
A u centru je prica posebna... na svakom koraku pice i forneti, nista ispod 400-500 kcal/100gr![]()
Originally posted by ns.happyNije spor, ali ako sam se od necega u zivotu gojio - to su bila peciva tj. sve od belog brasna. Ni cokolade im nisu ravne, jedva da je hranjivo i uopste nije zdravo...Originally posted by antibioticspor ti metabolizam ili samo volis da puno jedes? ja jedem mnogo peciva (jbg, lala) a mrsav sam k'o grana ... :-S nikad necu biti ber :-(
Peciva su mi neodoljiva, ali moram da ih iznegavam u sirokom krugu![]()
Beste ljudi od pekara ako ne zelite da vam se naprave slojevi slanine u predelu struka! Mozete onda da zaboravite na six pecks.
Originally posted by unic0rnNegde na sredini Svetogorske
A gde je taj ACA?
Originally posted by unic0rnSavrsheno recheno. Meni tako to izgleda.
Sto se tice Hleba i kifli, nije bash kao mek donalds nego kao Pizza hut (prodajemo isto sranje za triput vece pare) -- ok, hocu da kupim pogacicu, ali ne mogu da udjem u ruralnu pekaru jer sam suvishe urban za to![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!