Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by castor
skoro 7 meseci

:)
kod mene skoro 9 :D

I uopste nije bilo tesko prestati...nisam imao krize niti sam kao drugarica koja je u isto vreme ostavila poceo da jedem/pijem/zvacem zvake nenormalno....na svu srecu bilo je bas lako... :duh:

a pusio sam nesto vise od 3 god...jes' da to nije dugo al' sam polovinu od toga tukao paklicu dnevno tako da....iznenadih sebe bas prijatno :D

i kao...sad se osecam mnogo bolje :) jeste annoying kad ljudi koji su prestali da puse/piju/etc posle okolo ispiraju mozak svima kako im je bolje i lepse ovako i blabla al' zaista je tako pa ono...cutim i uzivam :D
Korisnikov avatar
By castor
^
Poceo da pusim sa 15, prestao sa 25.
Prestaqo kada sam poceo da pusim paklu za vece.
Nisam imao krize, kad god mi se trazila cigara pio sam sok, mleko, jogurt, vodu... i eto, prililicno lako sam prestao
Korisnikov avatar
By decko
hehe...kul.
meni je zaista bilo jaaako lako...cak sam se pitao jbt kako je moguce da mi je dnevno isla paklica a onda kad sam prestao kao da nisam ni pusio, nisam krizirao.
al' dobro, valjda zato sto sam bas bio zacrtao da prestanem...

jedino je u pocetku bio malo trip s rukama tj. sta s njima pa sam malo vise se igrao s prstima i olovkama kad nemam sta da drzim u ruci..

:)
Korisnikov avatar
By el jaguar
kada bi mi svaka stvar u zivotu tako lako pala,kao ta sto sam ostavila cigare,bila bih presrecna!
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by decko

I uopste nije bilo tesko prestati...nisam imao krize niti sam kao drugarica koja je u isto vreme ostavila poceo da jedem/pijem/zvacem zvake nenormalno....
ju ar sou obvijusli not di oral tajp, a drugaricu sapatnicu razumem u potpunosti.
By Kragi
Originally posted by walt333
Nikad nisam uspeo da prevazidjem krizu treceg dana, a zaista duboko zelim da prestanem da pusim. :drama:
:up: same here

zapravo mislim da je to nedostatak motivacije tj zelje ...
i sto rece hys nikako ne bih mogao sebe da zamislim kao bivseg pusaca nikada, nekako su cigarete deo life style kod mene (ma kako morbidno zvucalo) :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Jao kg, jeste-taj rad.

Originally posted by Black Lady
Originally posted by Hys.
za dve nedelje sam popusila mozda 5...

A i ne pijem...

I ne duvam....(dobro to je ionako retko...)

I ne pijem kafu... (kafu posle rucka pijem 13 godina)

Postajem sve ono sto prezirem :sigh: :lol:

Ne verujem da cu ikada biti totalno smoke free, volela bih da budem social smoker.

Da kad izadjem zapalim, taj rad.
:klap: to je odlicno... tako sam i ja pkrenula pre par godina..

Ima oko mesec i po, zadovoljna sam kako mi ide. Ali, ja sam sigurna, da su ove pilule velika pomoc bila, i jos uvek su. Ja pusim 14 godina, ej. Mada, tek poslednjih 2 godine je to preslo iz pola pakle u celu paklu dnevno.

Jedini put da sam uzivala u pljugama za ovih mesec dana je sada u subotu na rodjendanu kada sam posle duzeg vremena pila alkohol, i popusila sam par cigareta.

Inace, sada sam vec u stanju da pijem neko vreme pre nego sto zapalim (sto je bilo nemoguce). Za sada jedini alkohol koji mi odgovara je belo vino, isto kao i prosli put kada sam ostavila na par meseci-neverovatno, ali pivo niti bilo sta drugo me ne zanima.

Jesam oralni tip, sto kaze Lepa, i prve 3 nedelje sam grizla hemijsku, zvake, ma sve nesto u usta :lol:

I dalje to radim, samo ne grizem hemijske bas toliko krvnicki :lol:

I da-mnogoooo mi se vise jedu slatkisi nego inace :yes:
Korisnikov avatar
By Blady

I da-mnogoooo mi se vise jedu slatkisi nego inace :yes:
To mi je poznato.... :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
:yay: :cheer:

mada nije mi svejedno kad neko pusi preda mnom :iskusenje:
Korisnikov avatar
By Baldy
sa' ce 10 godina kako ne pusim... a ipak ponekad sanjam cigarete i probudim se s grizom savesti sto sam popustio i zapalio... inace, nagojio sam se k'o stoka i osecam se grozno... :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
fino, opet sam propusila :lol:

ostavicu ih posle rodjusa, opet :)
Korisnikov avatar
By Carmilla
Osecam se divno-pogotovo kad povremeno zapalim uz kafu i posle jela i....
Korisnikov avatar
By ultraviolet
meni ta posle jela nikad nije bila jasna. uvek usere sve dobro šta je jelo donelo. bljakfuj.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pusim vec osam godina i nijednom nisam osetio zelju da prestanem pljugati,takodje nijedan dan nije proshoa bez cigarete.

A da.Bilo je dana kada sam hteo da ostavim cigarete samo iz razloga sto su demode( i sto danas svi pushe),te sam sakrivao od sebe paklicu i stvarno nisam mogao da je nadjem:lol:,aliii...Zato ima kiosk preko puta koji radi celu noc:lol:
By жњ
''

James: When did you start smoking?
Donna: I smoke every once and a while. Helps relieve tension.
James: When did you get so tense?
Donna: When I started smoking.

:P
Korisnikov avatar
By Hys.
I dalje sam social smoker :yay: Nijednom nisam zapalila gajbi pljugu, a zivim sa pusacima.

Imam zelju ponekad, kada sam pod stresom, kad se iznerviram.

I definitivno-necu da se odreknem cigarete kada izadjem u grad.
Korisnikov avatar
By Hys.
ojbtkakomisepusi

:kriza:
By жњ
ojbtkakomisepusi

:kriza:

ISTO!!! :zid:

pms... oralni impuls!!! treba mi hrana, cigara, ili neki deo tela koji je moguce upotrebiti za grickanje ili sisanje (a da na budu nokti) :ples:
By ...Sitnicava...
Danas sam ex pušač, nisam zapalila CEO dan, ali sutra ću već morati. Nema veze, ipak sam ponosna. :B
By Kragi
jel ovo faza kada device ne puse?

Ja sam ostavio cigarete, jednom zauvek i to je to ... Osecam se sjajno :D
Ovih dana sam postepeno smanjivao a u poslednja tri dana nisam palio i lepo mi :D

i necu vise pusiti :D
Korisnikov avatar
By Insorcer
omfgg!

KgCS3 ,pa shta ti bi?!

Ja se borim za vazduh poslednjih dana, ali cigarete ne pushtam!

:sarana:
By Kragi
:cigareta: pa ne znam, dosta je bilo :D zelim da budem besporocan :D
By ...Sitnicava...
Originally posted by KgCS3
jel ovo faza kada device ne puse?

Ja sam ostavio cigarete, jednom zauvek i to je to ... Osecam se sjajno :D
Ovih dana sam postepeno smanjivao a u poslednja tri dana nisam palio i lepo mi :D

i necu vise pusiti :D
Svaka čast. :D

Ja se trudim da smanjujem maksimalno, pa se svede na to da mi kutija traje nekoliko dana, a desi se i da, kao danas, ne zapalim nijednu. E, sad, ne bih se skroz odricala cigareta. Uz medovaču/pivo pašu odlično i taj užitak sebi neću da uskraćujem. :nope:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!