Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by castorkod mene skoro 9
skoro 7 meseci
![]()
Originally posted by deckoju ar sou obvijusli not di oral tajp, a drugaricu sapatnicu razumem u potpunosti.
I uopste nije bilo tesko prestati...nisam imao krize niti sam kao drugarica koja je u isto vreme ostavila poceo da jedem/pijem/zvacem zvake nenormalno....
Originally posted by walt333
Nikad nisam uspeo da prevazidjem krizu treceg dana, a zaista duboko zelim da prestanem da pusim.![]()
Originally posted by Black LadyOriginally posted by Hys.
za dve nedelje sam popusila mozda 5...
A i ne pijem...
I ne duvam....(dobro to je ionako retko...)
I ne pijem kafu... (kafu posle rucka pijem 13 godina)
Postajem sve ono sto prezirem![]()
![]()
Ne verujem da cu ikada biti totalno smoke free, volela bih da budem social smoker.
Da kad izadjem zapalim, taj rad.to je odlicno... tako sam i ja pkrenula pre par godina..
Originally posted by KgCS3Svaka čast.
jel ovo faza kada device ne puse?
Ja sam ostavio cigarete, jednom zauvek i to je to ... Osecam se sjajno![]()
Ovih dana sam postepeno smanjivao a u poslednja tri dana nisam palio i lepo mi![]()
i necu vise pusiti![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!