Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by RuznaGlupaZla...Nisam hršćanka, ali imam naviku da koristim primere iz Biblije samo zato što su poznatiji nego Svetske Pisme moje religije. Pročitala sam Bibliju da bih bolje razumela hršćanstvo, i mislim da naše koncepcije Boga nije toliko drugačije od vašeg.
@pthalo, ti misliš da Bog postoji, onakav kakvog ga prikazuju u Bibliji?
Originally posted by AzdajaNema veze, pitanja nisu strogo ograničena, kao ni odgovori.
oviiiiiiiiiiiiiiiii, sto ne misle da postoji, sta cHete ovde?! ima tema "da li verujete ili ne", a pthalo je postavila dr pitanje....
Originally posted by RuznaGlupaZla...Originally posted by AzdajaNema veze, pitanja nisu strogo ograničena, kao ni odgovori.
oviiiiiiiiiiiiiiiii, sto ne misle da postoji, sta cHete ovde?! ima tema "da li verujete ili ne", a pthalo je postavila dr pitanje....
Originally posted by AzdajaPolako.Originally posted by RuznaGlupaZla...Originally posted by AzdajaNema veze, pitanja nisu strogo ograničena, kao ni odgovori.
naravno, a u uvodnom postu ima neki deo gde ona misli da ne postoji?!
mislim na ono tvoje "A šta ako ne postoji, a ti samo misliš da postoji?"...![]()
Originally posted by svejednoImala sam temperaturu u marta, i imala sam san. Sumnjam da me ne voli zato što sam lezbejka, ali nisam homofobična, ne verujem da On ne voli ostale lezbejke, samo meneOriginally posted by pthalo
Verujem u tome i u istom momentu verujem da me lično ne voli i da me je ostavio.
A sto mislis da te je ostavio?
..
Ako ne pitam previse.
Mnogo ružne stvari se dogodilo sa mnom u životu, ali život je takav, to ne znači da nije tu.I to je tacno.
Necu da ulazim u svoje vidjenje Boga & religija, da li svete knjige lazu ili ne etc...da, bolje da ne ulazimo u to, pošto i verujem svaku reč i verujem da me laže. tako da ni ja ne razumem.
Da li, pored toga, ipak mislis da su ti se desile lose stvari samo zato sto nije tu?jedan deo od mene ipak se ljuti na Njega, i misli da bi trebao da me čuva od neke stvari (i ne samo mene, pomislim na sve nesreća ovog sveta, one koje me tiče i one koje me ne tiče.)
Da se ne bi desile da jeste tu?
Originally posted by pthaloSad, ne znam da li ce ovo zvucati malo surovo, ali:
Kad je tu, vidim lišće kako se igraju u vetru, i pomislim na Njega Ko ih je stvorio. Kada je tu... "Kad god pogledam u nebo, sećam se Tvoju uzvišicu, Tvoj neusporediva slava i veličina; i svaki put da pogledam u zemlju, prepoznam dokaze Tvoje moći i izdašnosti. Kad god pogledam u more, priča mi o Tvojoj veličanstvenosti, o snagi Tvoje moći, o Tvojoj nezavisnosti, i o Tvom sjaju. I kad god pomislim na planinama, pronađem znake Tvoje pobede i Tvoje svemoći."
i "toliko sam upaljen svojim ljubavlju prema Tebi, i toliko sam opijan od vina Tvog jedinstva, da mogu da čujem kako vetar šapne Tvoje slavljenje i hvaljenje, i mogu da prepoznam u žuborenju voda glas koji objavljuje Tvoje vrline i osobine, i mogu da shvatim, u šuštanju lišća, misterije koje si nepovrativo uredio u Svom carstvu."
Kad je tu, "naoružan moću Tvog imena ništa ne može da me povredi, i sa Tvojom ljubavlju u srcu, sve nesreće ovog sveta nikako ne mogu da me uzbune."
Kad je tu, bilo šta da se desi, preživeću, jer nisam sama.
Kad nije tu, ja sam kao brod napušten na okeani, bez jedra, bez vesla.
Da li, pored toga, ipak mislis da su ti se desile lose stvari samo zato sto nije tu?jedan deo od mene ipak se ljuti na Njega, i misli da bi trebao da me čuva od neke stvari (i ne samo mene, pomislim na sve nesreća ovog sveta, one koje me tiče i one koje me ne tiče.)
Da se ne bi desile da jeste tu?
ali znam da nije tako. znam da se takve stvari dešavaju zato što su ljudi takve. To je naš greh, ne Njegov. ali moram da priznajem da jedan deo od mene vrište "gde si bio kad sam imala potrebu za Tebe?"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!