Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by UlixTi bi se onda ludo zabavio pored moje mame.Originally posted by LunjaMene beskrajno zabavlja kad ljudi padaju, tako da jesam.
I? Jesi uzivao u Sereninom valjanju po pticijem izmetu?![]()
![]()
Originally posted by IriSKad ona počinje?
bome, ja ću za noćas morati da navijem sat![]()
jer ako budem čekala, bez navijenog sata, zaspaću i prespavaću. a mora neko da bude budan i da navija za Kimicu![]()
Originally posted by MarvinTo je negde i moj plan, ali bojim se da mi je ispit toliko dosadan da bih se mogao prikačiti na infuziju kafe i opet bih zaspao.
Ja ću da učim, pa ako se zaučim gledam.
Ako ne, vala ni da Jelena protiv Jelene u finalu igra...
Originally posted by IriSGinekologija. To mi je ostalo da očistim godinu, a ne želim da prenesem ispit. Štreberka kakva sam, još nikada nisam prenela ispit, pa neću ni krajem pete godine da počinjem.
[size=-2]offtopic
a koji ispit je u pitanju?[/size]
ja čitam neku knjigu, i toliko su sitna slova, da se uspavam posle pročitanih 5 strana, u koje god doba dana da je čitam.![]()
zato ću gledati onu lezbejsku seriju (koju jedina ja nisam gledala), pa ću valjda ostati budna.![]()
Originally posted by Ulixneću ti reći kako je tenisačica u seriji završila. no, bilo je dovoljno da se navučem na seriju.
Meni se svidela ta serija, ali nisam mogao da nađem više epizoda.![]()
Zanimalo me je hoće li se lezbejka do kraja držati životne priče Ameli Morezmo, ne znam zašto me je podsetila na nju... ali imam utisak da je tako i ona počela.![]()
A ginekologiju sam hteo da položim u julu, pa sam odustao, jer sam umro od dosade. Teško mi je da se poistovetim sa pičkama (izvin'te na izrazu). Ali što se mora - mora se. Pedijatriju sam dao u utorak. Ne ponovila se.![]()
Federer je švajcarskom "Bliku" otkrio da se u petak ujutro sreo sa Đokovićem i da su proćaskali o fudbalu, odnosno uspesima fudbalskih reprezentacija Srbije i Švajcarske u kvalifikacijama za Mundijal 2010.
"Obojica smo konstatovali kako su naše reprezentacije pred velikim uspehom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, zbog čega smo ponosni na njih", rekao je Federer.
Švajcarac je ovog puta pohvalio Đokovića, rekavši da je jedan od najkulturnijih sportista koje je upoznao, kao i da mu ne smetaju njegove česte imitacije na terenu.
"Novak nije od onih tenisera koji posle meča, dok prolaze pored vaše svlačionice, okrenu glavu i ne kažu ni zdravo. Volim da pričam sa njim. Zanimljive su mi i njegove imitacije drugih igrača. Ne razumem zbog čega ga kritikuju toliko zbog toga. Gledao sam Novakov meč sa Verdaskom. Mislim da je dosta napredovao i zato ne mogu da zaključim da li će protiv mene odmah da eksplodira ili ne", rekao je Federer.
(MONDO)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!