Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Combo
Eto meni razloga da se izvučem sa glupe večerinke.
Korisnikov avatar
By Lunja
Ana Ivanovic and Rafael Nadal have been voted Ambassadors of the Year for the 2008 tennis season by the ITWA membership. ITWA is an Association of around 120 tennis journalists from all across the globe, who travel both the WTA and ATP tour all year long.

ITWA past president Neil Harman said: "We understand that the players can't grant every interview request, but Ana and Rafa have been exemplary in their professional dealings with the media. Rafa is always scrupulously polite, while Ana always seems to have a smile on her face, even when talking to the media after a defeat. They are great role models for their fellow players, and we hope their engraved letter-openers can find a small but proud place in their trophy cabinets."

:sweet:

(btw, je l prati neko temu, a da ne zna engleski?)
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Ulix

Meni ta zelena šljaka izgleda kao utabana ptičija govna. :nerd:
Imamo istu asocijaciju! Pec! :cheer:
I? Jesi uzivao u Sereninom valjanju po pticijem izmetu? :mackodlak:
Korisnikov avatar
By Combo
Ja pročitao Severininom...
By Ulix
Originally posted by Lunja
Mene beskrajno zabavlja kad ljudi padaju, tako da jesam. :D

Ali još više uživam da je gledam kako melje protivnice na tvrdoj podlozi. :alexis:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Lunja
Mene beskrajno zabavlja kad ljudi padaju, tako da jesam. :D
Ti bi se onda ludo zabavio pored moje mame.
Ja ne znam kako ta žena uspeva toliko puta godišnje da se osakati.
Ne zna se šta je gore raditi sa njom - hodati ili voziti se kolima.

Elem, što je dosadno kad pada kiša za vreme nekog GS-a. :hekla:
By Ulix
Snimi mamu, sad kad počnu poledice, molim te. :sweet:

Nego... konačno nešto vezano za US Open... Nadal i Gonzales kreću! :superheroj:
By Ulix
Originally posted by Marvin
Šta smo mi čekali :zid: :zid: :zid:
Baš vala. Duže su reklame trajale. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By IriS
jebte, već gotovo :shok:

neka je. Rafa :love:
Korisnikov avatar
By Combo
Pa dobro de, niste navijali satove na 3.30 ili ostajali budni. :)
Korisnikov avatar
By IriS
bome, ja ću za noćas morati da navijem sat :sigh:
jer ako budem čekala, bez navijenog sata, zaspaću i prespavaću. a mora neko da bude budan i da navija za Kimicu :cheer:
By Ulix
Eh, finale Đoković - Nadal bi bilo lepo, kad već Rafa nije imao pristojnosti da izgubi od Gonzalesa. :roll:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja ću da učim, pa ako se zaučim gledam.
Ako ne, vala ni da Jelena protiv Jelene u finalu igra...
By Ulix
Originally posted by IriS
bome, ja ću za noćas morati da navijem sat :sigh:
jer ako budem čekala, bez navijenog sata, zaspaću i prespavaću. a mora neko da bude budan i da navija za Kimicu :cheer:
Kad ona počinje?

Nadam se da nije previše kasno, ja sam ove nedelje zbirno spavao manje od 8h i ne znam kako ću još jednu noć ostati budan. :budilnik:
Korisnikov avatar
By IriS
u 2h. (20h po njihovom)
By Ulix
Originally posted by Marvin
Ja ću da učim, pa ako se zaučim gledam.
Ako ne, vala ni da Jelena protiv Jelene u finalu igra...
To je negde i moj plan, ali bojim se da mi je ispit toliko dosadan da bih se mogao prikačiti na infuziju kafe i opet bih zaspao. :hand:

EDIT: U jbt, od 2h! Nadam se da će padati kiša. :evil: :kisa:
Korisnikov avatar
By IriS
[size=-2]offtopic
a koji ispit je u pitanju?[/size]

ja čitam neku knjigu, i toliko su sitna slova, da se uspavam posle pročitanih 5 strana, u koje god doba dana da je čitam. :nesiguran:
zato ću gledati onu lezbejsku seriju (koju jedina ja nisam gledala), pa ću valjda ostati budna. :giggle:
Korisnikov avatar
By Combo
Poznato mi je kako to ume da umori. Još u kombinaciji sa ultratankim listovima...ne volim takva izdanja.
Korisnikov avatar
By Combo
Što Meri Dzo ima lep kišobraaaaaaaannn!!! :D

Upravo gledam....
By Ulix
Originally posted by IriS
[size=-2]offtopic
a koji ispit je u pitanju?[/size]

ja čitam neku knjigu, i toliko su sitna slova, da se uspavam posle pročitanih 5 strana, u koje god doba dana da je čitam. :nesiguran:
zato ću gledati onu lezbejsku seriju (koju jedina ja nisam gledala), pa ću valjda ostati budna. :giggle:
Ginekologija. To mi je ostalo da očistim godinu, a ne želim da prenesem ispit. Štreberka kakva sam, još nikada nisam prenela ispit, pa neću ni krajem pete godine da počinjem. :blush:

Pogledao sam samo par epizoda te lezbejske serije i dopala mi se. Jedan od likova je tenisačica lebzejka, ako se dobro sećam, što čini ovaj offtopic manje off-om, a više topicom... :tenis: :giggle:
Korisnikov avatar
By Combo
Još ako uzmeš tu knjigu iz ginekologije pa udaraš njom lopticu (kao JJ na svojim počecima, navodno) onda je JOŠ manji off.

:D
Korisnikov avatar
By IriS
:lol: jeste, jedna je tenisačica... zato sam i počela da gledam seriju kad se davala na FOX Life. ( :lood: )

jest' ginekologija dosadna, i pedijatrija isto.
By Ulix
Meni se svidela ta serija, ali nisam mogao da nađem više epizoda. :cupakosu:
Zanimalo me je hoće li se lezbejka do kraja držati životne priče Ameli Morezmo, ne znam zašto me je podsetila na nju... ali imam utisak da je tako i ona počela. :)

A ginekologiju sam hteo da položim u julu, pa sam odustao, jer sam umro od dosade. Teško mi je da se poistovetim sa pičkama (izvin'te na izrazu). Ali što se mora - mora se. Pedijatriju sam dao u utorak. Ne ponovila se. :sweet:
Korisnikov avatar
By IriS
Meni se svidela ta serija, ali nisam mogao da nađem više epizoda. :cupakosu:
Zanimalo me je hoće li se lezbejka do kraja držati životne priče Ameli Morezmo, ne znam zašto me je podsetila na nju... ali imam utisak da je tako i ona počela. :)

A ginekologiju sam hteo da položim u julu, pa sam odustao, jer sam umro od dosade. Teško mi je da se poistovetim sa pičkama (izvin'te na izrazu). Ali što se mora - mora se. Pedijatriju sam dao u utorak. Ne ponovila se. :sweet:
neću ti reći kako je tenisačica u seriji završila. no, bilo je dovoljno da se navučem na seriju. :lol:

svidja mi se Del Potrov odgovor :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
:qqlele:

moram sa vama da podelim ovu, za mene, izuzetno šokantnu vest. Federer se pozitivno izjasnio o Djokoviću. :qqlele:

Federer je švajcarskom "Bliku" otkrio da se u petak ujutro sreo sa Đokovićem i da su proćaskali o fudbalu, odnosno uspesima fudbalskih reprezentacija Srbije i Švajcarske u kvalifikacijama za Mundijal 2010.

"Obojica smo konstatovali kako su naše reprezentacije pred velikim uspehom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, zbog čega smo ponosni na njih", rekao je Federer.

Švajcarac je ovog puta pohvalio Đokovića, rekavši da je jedan od najkulturnijih sportista koje je upoznao, kao i da mu ne smetaju njegove česte imitacije na terenu.

"Novak nije od onih tenisera koji posle meča, dok prolaze pored vaše svlačionice, okrenu glavu i ne kažu ni zdravo. Volim da pričam sa njim. Zanimljive su mi i njegove imitacije drugih igrača. Ne razumem zbog čega ga kritikuju toliko zbog toga. Gledao sam Novakov meč sa Verdaskom. Mislim da je dosta napredovao i zato ne mogu da zaključim da li će protiv mene odmah da eksplodira ili ne", rekao je Federer.

(MONDO)
By Ulix
Pročitao sam to danas dok sam pio jutarnji čaj i samo što se nisam zagrcnuo. :)
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 77
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!