Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By ::fy::
Može li mi neko preporučiti nekog dobrog psihoterapeuta u Beogradu?
Po rečima mog psihijatra potrebna mi je psihoterapija kako bih se rešio anksiozno-depresivnog poremećaja koji je u kombinaciji sa osećajem krivice, niže vrednosti i sl...
Nemam pojma gde bih mogao da tražim psihijatre, a ne bih želeo da nabasam na nekog homofobičnog kretena ili nešto slično...
Hvala unapred

>> http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=37319
Korisnikov avatar
By Jenna
bila sam u ozbiljnoj depresiji sa sve onim hocu da se ubijem par meseci.
ali posto sam dovoljno samosvesna, malo knjiga, interneta i alkohola pa sam se izlecila razmisljanjem i dobrim provodom, valjda.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm..ovo i mene znaima za jednu moju drugaricu..ajd avljda ce neko dati komentar..jesi probao u poliklinicis studentskoj?
By iWanna
Originally posted by Mars
Medjutim, problem je što ima takvih depresija da ne možeš da se dovedeš u stanje da ustaneš iz kreveta, a kamoli neke složenije radnje tipa joga, sport.
been there, done that :bubbles:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
jao ne znam..mene hvataju mracne faze tipa da mi se non stop spava i da ni uce,mu ne vidim poentu al kontam da to svima dodje s vremena na vreme.Al gutam one knjige za psihoanalaziu i dosta radim na sebi..tako da sad menjam te faze onim svetlijim...:sunce:
Korisnikov avatar
By Li
:psiholog:
Depresija je moje drugo ime
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
!-Na zalost moram pomenuti da odlazak psihijatru nije nikakvo resenje i da do toga dolazi kada vec zapadate u onaj krajnji stadijum Depresije.
Evo mog licnog iskustva:
otisla sam kod psihijatra 2000-te (tada sam imala 14 god.)
Razgovor je bio krajnje povrsan,besmislen i postavljana su mi krajnje trivijalna pitanja.Tipa :"da li sredjujes svoju sobu?" Ja:"Da."
-"Pa koliko cesto je sredjujes?"
-"Po potrebi ,zasto? Kakve to ima veze sad?"
-"Aaa neee,to je veoma bitno!!Tu se nalazi resenje!'
-"kakvo resenje?"
-"Imas li neke farmerke?" :lood:
-(smejem se jer sedim u njima..) "da, imam"
-"E, uzmi sad cim dodjes kuci, operi ih"
-(cutim i ne verujem)
-"zatim ih osusi, ispeglaj, i onda ih opet operi."
-(I dalje cutim, ne znam da li da se smejem ili da placem!!)
-"Kada ih opet osusis, opet ih lepo opeglaj i onda ih opet stavi na pranje"
-(Ovaj covek zeli ili da pokvarim ves masinu, ili da pokvarim peglu ili da bacim farmerke???)
-ponovi sve to oko 20 puta i onda dodji na kontrolu u utorak, evo ti terapija, pa se vidimo.."
Izlazim sa receptima, zbunjena totalno...
naravno da nista od toga nisam ucinila.Popila sam terapiju koja me je ucinila jos ludjom! (izazvala je neku cudnu agresiju u meni) i zatim sam digla ruke!
Tako da psihijatri nikako i nikada nece ,niti su bili od pomoci!
Sto je uzasno! Jer bi trebali da budu. To im je posao da pomognu ljudima...
No, bilo je za ocekivati, da ce psihijatrija (pogotovu kod nas) biti ludja od ljudi koji se lece kod njih...
Tako da lek za Depresiju lezi u nama samima...Ja ga jos nisam nasla,kada nadjem,svakako cu to rado podeliti na forumu..:jutro:
Korisnikov avatar
By Combo
Na stranu uvreda profesije, lekara, pacijenata, izjednačavanje bolesnika sa ludacima, negiranje farmakologije kao sredstva izbora u lečenju depresije...
Originally posted by Mystica_lady
!-Na zalost moram pomenuti da odlazak psihijatru nije nikakvo resenje i da do toga dolazi kada vec zapadate u onaj krajnji stadijum Depresije.

Tako da lek za Depresiju lezi u nama samima...Ja ga jos nisam nasla,kada nadjem,svakako cu to rado podeliti na forumu.. :jutro:
Na žalost moram pomenuti da si debil.

Siguran sam da ste i sami ukapirali, ali da naglasim: ljudi, ne slušajte je, nema pojma o čemu priča!!!

Teške gluposti, od početka do kraja....od onog "krajnjeg stadijuma depresije" ... pa sve do univerzalnog leka koji bi da podeli sa javnošću (kad ga nađe, u sebi)!!!
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Ja sam bio u depresiju dobre dve godine i cim sam promenio skolu i drustvo depresija je prosla.Cudo jedno kako ljudi deluju na mene...
Korisnikov avatar
By lorna
Ustati ili odustati? Dilema.
Korisnikov avatar
By jenny
auu bre Mystica...možda je čovek hteo da ti uvede "radnu" terapiju.
Korisnikov avatar
By Blady
depresija... vrlo dobro znas sta je to.. ne osecam je u poslednje vec duze vreme...
Zahvalna sam na tome...
Korisnikov avatar
By Madonna
lek za depresiju u nama samima. ahahaha

a i to izlecenje "samo od sebe" mi je skroz nerealno. mozda niste ni bili depresivni... :google:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mystica_lady
...
Nazalost, kao i mnogi pre tebe, naisla si na nekompatibilnog lekara. Nista strashno, i meni se desilo.
Ne moze svako da radi sve, tako da mislim da bi i psihijatri trebali da se podele na one koje rade sa ljudima razlicitih uzrasta, pa cak i pola, kao i sa specijalnim slucajevima.
Mene niko nije terao ni da sredjujem sobu, ni da perem farmerke, niti da pod obavezno uzimam lekove, pa me je opet proslo.
Korisnikov avatar
By Combo
A koja bolest nije (manje-više). A koja bolest jeste (bez ograda).
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by ::fy::
Može li mi neko preporučiti nekog dobrog psihoterapeuta u Beogradu?
Po rečima mog psihijatra potrebna mi je psihoterapija kako bih se rešio anksiozno-depresivnog poremećaja koji je u kombinaciji sa osećajem krivice, niže vrednosti i sl...
Nemam pojma gde bih mogao da tražim psihijatre, a ne bih želeo da nabasam na nekog homofobičnog kretena ili nešto slično...
Hvala unapred

>> http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=37319
fy,sta je sad?
Korisnikov avatar
By agent-fisher
Ja sam depresivan vec dobre 3 godine. delom vezano za homoseksualnost, delom za neke druge stvari. u poslednje vreme mi se cini da sve ide nagore. verovatno nova epizoda.

lekovi i terapija su pomogli ali nedovoljno. gledajuci unazad, moj savet bilo kome jeste da prvo dobijete dijagnozu kod drzavnog lekara. privatni vam nece reci nista drugo osim "depresija" a to samo po sebi nije dijagnoza.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by agent-fisher
Ja sam depresivan vec dobre 3 godine. delom vezano za homoseksualnost, delom za neke druge stvari. u poslednje vreme mi se cini da sve ide nagore. verovatno nova epizoda.

Razumem sve to.Premda meni nije uzrok depresije homoseksualnost,to sam davno,davno prihvatio i nikad nisam potiskivao niti se stideo sebe,grozio,kakogod....Bice sve ok.:mazi:
By жњ
Ja sam skoro otkrila St Johns Worth iliti kantarion, u nasem narodu znan kao gospina trava... za blaze depresije, pms-ove i slicno... dusu dao...

u apotekama se mogu kupiti kapsule sa uljem, ali je caj mnogo bolji (jaci) jer sadrzi komplet biljcicu, posto se ulje za kapsule ekstrakuje iz samo jednog dela cveta. iako je u svim normalnim zemljama zabranjen, kod nas se moze kupiti u skoro svakom opskrbljenijem supermarketu. preporucujem dve kesice caja umesto jedne :mackodlak:

napomena - ne bi ga trebalo uzimati sa ostalim serotoninskim lekovima & obavezno nositi suncane naocare i izbegavati suncanje, jerbo izaziva fotosenzitivnost :cool:
Korisnikov avatar
By agent-fisher
Znaci, Nemacka i USA nisu normalne zemlje? Ili si mislio na caj? Jer ekstrat moze da se kupi gotovo u celom svetu.
By жњ
Originally posted by agent-fisher
Znaci, Nemacka i USA nisu normalne zemlje? Ili si mislio na caj? Jer ekstrat moze da se kupi gotovo u celom svetu.

mislila sam na caj :)
Korisnikov avatar
By Nbegi
Čaj je zabranjen? Zašto?
By жњ
Originally posted by Nbegi
Čaj je zabranjen? Zašto?

pokusavam naci link, ali ne ide. procitala sam da je zabranjen jer navodno moze biti "zloupotrebljen", mada ja nesto kapiram da je tako zbog farmaceutske industrije koja zaradjuje time sto biljcicu spakuje u kapsulu. caj platis pola evra, a kutiju kapsula 7-8 evra
Korisnikov avatar
By Mikili73
Ljudi, druženja što više i odlazaka u prirodu, i nema depresije. Ne zatvarati se i ne izolovati.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja volim svoju gospodjicu Depresiju.

Ona se moze ukloniti izlascima na Sunce. Tako bar lece ljude iz skandinavskih zemalja.
By жњ
Originally posted by Mikili73
Ljudi, druženja što više i odlazaka u prirodu, i nema depresije. Ne zatvarati se i ne izolovati.

depresija te ne motivise da se druzis, setas i ides u prirodu, inace ne bi bio depresivan. nema motiva... kapishe?

damn smajli :palacinke: , jedu mi se palacinke otkako sam ga ugledala :lol:
Korisnikov avatar
By onrepeat
Originally posted by жњ
Ja sam skoro otkrila St Johns Worth iliti kantarion, u nasem narodu znan kao gospina trava... za blaze depresije, pms-ove i slicno... dusu dao...

u apotekama se mogu kupiti kapsule sa uljem, ali je caj mnogo bolji (jaci) jer sadrzi komplet biljcicu, posto se ulje za kapsule ekstrakuje iz samo jednog dela cveta. iako je u svim normalnim zemljama zabranjen, kod nas se moze kupiti u skoro svakom opskrbljenijem supermarketu. preporucujem dve kesice caja umesto jedne :mackodlak:

napomena - ne bi ga trebalo uzimati sa ostalim serotoninskim lekovima & obavezno nositi suncane naocare i izbegavati suncanje, jerbo izaziva fotosenzitivnost :cool:
I ja sam skoro otkrio čaj od kantariona. Čudesan je!
Ja, doduše, pijem minimum 3 dnevno, posle svakog obroka. Što je sigurno, sigurno je.
(Nisam primetio da sam osetljiviji na svetlost nego inače.)

Uzgred, ima li neko iskustva sa Cipralexom?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!