Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Mystica_ladyNa žalost moram pomenuti da si debil.
!-Na zalost moram pomenuti da odlazak psihijatru nije nikakvo resenje i da do toga dolazi kada vec zapadate u onaj krajnji stadijum Depresije.
Tako da lek za Depresiju lezi u nama samima...Ja ga jos nisam nasla,kada nadjem,svakako cu to rado podeliti na forumu..![]()
Originally posted by Mystica_ladyNazalost, kao i mnogi pre tebe, naisla si na nekompatibilnog lekara. Nista strashno, i meni se desilo.
!-Na zalost moram pomenuti da odlazak psihijatru nije nikakvo resenje i da do toga dolazi kada vec zapadate u onaj krajnji stadijum Depresije.
...
Originally posted by ::fy::fy,sta je sad?
Može li mi neko preporučiti nekog dobrog psihoterapeuta u Beogradu?
Po rečima mog psihijatra potrebna mi je psihoterapija kako bih se rešio anksiozno-depresivnog poremećaja koji je u kombinaciji sa osećajem krivice, niže vrednosti i sl...
Nemam pojma gde bih mogao da tražim psihijatre, a ne bih želeo da nabasam na nekog homofobičnog kretena ili nešto slično...
Hvala unapred
>> http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=37319
Originally posted by agent-fisherRazumem sve to.Premda meni nije uzrok depresije homoseksualnost,to sam davno,davno prihvatio i nikad nisam potiskivao niti se stideo sebe,grozio,kakogod....Bice sve ok.
Ja sam depresivan vec dobre 3 godine. delom vezano za homoseksualnost, delom za neke druge stvari. u poslednje vreme mi se cini da sve ide nagore. verovatno nova epizoda.
Originally posted by Nbegi
Čaj je zabranjen? Zašto?
Originally posted by Mikili73
Ljudi, druženja što više i odlazaka u prirodu, i nema depresije. Ne zatvarati se i ne izolovati.
Originally posted by жњI ja sam skoro otkrio čaj od kantariona. Čudesan je!
Ja sam skoro otkrila St Johns Worth iliti kantarion, u nasem narodu znan kao gospina trava... za blaze depresije, pms-ove i slicno... dusu dao...
u apotekama se mogu kupiti kapsule sa uljem, ali je caj mnogo bolji (jaci) jer sadrzi komplet biljcicu, posto se ulje za kapsule ekstrakuje iz samo jednog dela cveta. iako je u svim normalnim zemljama zabranjen, kod nas se moze kupiti u skoro svakom opskrbljenijem supermarketu. preporucujem dve kesice caja umesto jedne![]()
napomena - ne bi ga trebalo uzimati sa ostalim serotoninskim lekovima & obavezno nositi suncane naocare i izbegavati suncanje, jerbo izaziva fotosenzitivnost![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!