Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by TungiTo niko ne zna. Niko se nikada nije vratio da kaže. Možda ti u to veruješ, ali to nekome drugome ne mora ama baš ništa da znači...
Ljudi se u principu plase svega sto je za njih nepoznanica.Smrt je nista do ponovno radjanje.
Originally posted by revealIskreno, mislim da se ne plašim toliko smrti koliko se plašim načina na koji neko može sve da umre.
da li se plasite smrti?
zasto?
Originally posted by buI bol je deo života pa ga se opet plašiš
ne...pre jesam ..ali kad sam bila blizu toga..ne vise..nekom kad je sudjeno sudjeno je..ne treba se plasiti neceg sto je deo zivota![]()
Originally posted by reveal
da li se plasite smrti?
Originally posted by reveal
da li vas vise plasi to sto ne znate sta se desava posle toga... i sto gubite svoju svest koju ste imali i ljubomorno cuvali za sebe XY godina....?
Originally posted by Mage
Naravno da se plašim smrti. To je biološki, prirodno usađen strah. Svaka zdrava i normalna osoba se plaši smrti i umiranja, a onaj ko tvrdi suprotno se ili zavarava, ili nikada nije bio u smrtnoj opasnosti pa ne zna, ili ima neki mentalni poremećaj![]()
Originally posted by J...Da, kada je o dubokoj starosti rec. Ja znam jednu zenu, pre par godina smo pricale i tada je imala 95 god. Ona je rekla bas tako da potpuno mirna ceka smrt i da je na neki nacin prizeljkuje. Jedan razlog je sto je ispunila neki zadatak koji je mislila da je imala. Odgajila je decu, pa ucestvovala i u zivotu unucica ali sad su i oni odrasli i tu su i praunucici. Drago joj je sto su svi oni dobro i zdravi ali ne vidi neku svoju dalju ulogu tu, kao da je zivot zaokruzen. Drugo je bilo sto je vecina ljudi koje je znala tokom zivota "s one strane", tu su eto samo ti potomci a oni su opet deo nekog novog vremena a ne njenog. I onda kad je tako mnogo ljudi sa kojima ste delili zivot i uspomene vec otislo onda nestaje i tog straha. A najvise mi je rekla da joj nedostaju njene prijateljice iz mladosti od kojih nema vise nijedne i niko ne pamti ni to vreme ni njihova desavanja, nema sa kim da ih podeli. Ima neke drugarice koje su recimo tada kad smo mi pricale imale 75 god i iz ove perspektive su i one stare, ali kad se pogleda u vreme kad su se one rodile ona je imala vec 20 god i iako deli vise vremena sa njima nego sa nama opet ne deli taj period detinjstva i mladosti.
...
Verujem da je sasvim normalno da prirodne smrti, koja je posledica starosti i koja dolazi na neki nacin ocekivana i s najavom, ljudi ne treba da se plase. Da im cak dolazi i kao neka vrsta olaksanja i oslobadjanja.
Originally posted by just_me
Možda se ne plašimo pojma ili samog čina, ali svaki strah koji osećamo u svom dubokom ukorenju zapravo jeste strah od smrti...
Originally posted by ...Sitnicava...Uzroci koji izazivaju posledice... Antropologija...
Originally posted by just_me
Možda se ne plašimo pojma ili samog čina, ali svaki strah koji osećamo u svom dubokom ukorenju zapravo jeste strah od smrti...
![]()
Kako si došao do tog zaključka?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!