Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by ...Sitnicava...Pa to stoji, ali pretpostavljati da su većinom klinke silovane, a klinci dobrovoljno pristaju..je totalno van svake pameti.Originally posted by V I V I S E C TRekoh zašto - kriterijum je da li je radnja voljna ili ne.
To se zove ravnopravnost polova. Zaista tvoje mišljenje će biti na mestu, ako iskreno veruješ da ste vi žene slabiji pol, i da vam je potreba veća zaštita.
Originally posted by V I V I S E C TOriginally posted by ...Sitnicava...Pa to stoji, ali pretpostavljati da su većinom klinke silovane, a klinci dobrovoljno pristaju..je totalno van svake pameti.Originally posted by V I V I S E C TRekoh zašto - kriterijum je da li je radnja voljna ili ne.
To se zove ravnopravnost polova. Zaista tvoje mišljenje će biti na mestu, ako iskreno veruješ da ste vi žene slabiji pol, i da vam je potreba veća zaštita.
Pošto ako me sećanje služi dok smo se mi klinci igrali žmurke, naše vršnjakinje su se jebale ko štuke s likovima koji su im očevi mogli biti.
Originally posted by Ulix
.........................
Originally posted by UlixTi si conveniently preskochio ovaj moj deo:
Suština onoga što hoću da kažem jeste da ne postoji jasna i prirodna granica između normalne i patološke seksualnosti, to je u potpunosti stvar društva koje je, eto, većinski heteroseksualno, pa je taj model onaj koji se nameće kao prihvatljiv. I baš zato taj tvoj način rezonovanja pomoću "čistog srca, principijelnosti, zdravog razuma i bla bla" jeste rezonovanje sa pozicije heteroseksualnog (heteroseksističkog) društva, jer "zdrav razum" podrazumeva prihvatanje određenih aksioma kao apsolutno tačnih, tj. eliminisanje preispitivanja, pa i subverzije, a to je koren gluposti i zadrtosti i jedna veoma opasna i konzervativna pozicija. To je, dakle, priklanjanje istoj onoj matrici koja je svojevremeno patologizirala i homoseksualnost, obeležavajući je kao "neprirodnu", samo zato što se čistom 'rišćanskom srcu tako učinilo, onako milosnom i zdravorazumskom.
Originally posted by Vel boySnaga tvojih argumenata prosto obara s nogu.
i
![]()
a) Ne želim da zanemarim društvo, jer je ono od prvorazrednog značaja za razumevanje stigmatizacije i homoseksualnosti i pedofilije. To što ti ne želiš/ ne možeš da razmišljaš o tome, ne znači da i ja moram to da zanemarim. Uostalom, šta sad to znači: hajde zanemari vezu, da bismo rekli da nema veze? Stvarno...
Ti si conveniently preskochio ovaj moj deo:
nemamo mnogo shta prichati ako ti, Ulix-e, ne vidish krucijalnu RAZLIKU izmedju homoseksualnosti na jednoj strani i pedofilije na drugoj strani ( bar i u trenutku zanemarivshi sada teorije socijalnih konstrukcija drushtvenih i istorijskih "smislova"), pri chem u pedofiliji je jedna strana (deca) zrtva (iako i kada mozda nesvesni), dok u ljudskoj homoseksualnosti per se- nema zrtava.
To da u i u najsavremenijoj nauchnoj zajednici psihologa i psihijatara ima znatnih razlika mishljenja o pedofiliji (hocesh da kazesh, Ulix-e kao da postoje znachajni i relevantni krugovi savremenih psihologa, psihijatara..... koji ne smatraju pedofiliju za patoloshku seksualnost, to po prvi put chujem od tebe. a, eto, mozda si u pravu, no onda si bar mogao da dash link(ove) koji i gde su ti psiholozi, psihijatri..... koji tako misle).
No, remarkably bitno je Ulix-e da si ovde dobio ovacije (pa i samo indirektne) od entiteta RacabgA ovde tvoje "logika" kulminira.te da si se (indirektno) slozio s njegovim otrcanim, dobropoznatim gnusnim lazima i klevetama na mene.
Originally posted by Ulixeto, vidish, umesto shto si se ovako logorejichno ustremio i na ove moje smajlice, mogao si i ti meni replikovati samo s smajlicima. no, ti si izabrao da budesh meni svadjalachki antagonista na ovoj temi.Originally posted by Vel boySnaga tvojih argumenata prosto obara s nogu.
i
![]()
Pravo da ti kažem, mogao si bar da napišeš i neku rečenicu sa povratnim glagolima i salatom od reči, kako već običavaš da radiš... to me uvek razonodi, ako ništa drugo. Ovako sa ova dva smajlija u stvari samo pokazuješ da nemaš šta da kažeš jer tematika prevazilazi čuvenu argumentaciju "čisto srce, principijelnost i zdrav razum".![]()
Originally posted by Ulixali, choveche, mozesh opet da prochitash shta sam rekao npr. J..-i kada je ona isto zastupala tvoje poglede.
a) Ne želim da zanemarim društvo, jer je ono od prvorazrednog značaja za razumevanje stigmatizacije i homoseksualnosti i pedofilije. To što ti ne želiš/ ne možeš da razmišljaš o tome, ne znači da i ja moram to da zanemarim. Uostalom, šta sad to znači: hajde zanemari vezu, da bismo rekli da nema veze? Stvarno...![]()
Originally posted by Ulixe, pa vidish, dragi, ja nisam svestan da je bilo, ima, a ni da ce biti u struchnoj literaturi (koju pratim/ne pratim verovatno slichno kao shto i ti ju pratish/ne pratish) ni onoliko razlichitih mishljenja o pedofilji koliko je bilo o ljudskoj homoseksualnosti josh pre 1970-ih.
b) Ako te zanima, a ti se informiši sam, mene mrzi da se bavim opštenarodnom edukacijom. To što prvi put čuješ o tome je sasvim normalno i prirodno, jer ne pratiš stručnu literaturu (a i ja sam na te stvari naleteo sasvim slučajno, baveći se jednom drugom temom), ali nije normalno što tvrdiš tako decidirano neke stvari kad već nemaš uvid u materiju.
Originally posted by Ulixpa, mogao si se ograditi od racabg-ovih napada na mene koji su indirektno bili ohrabreni (tako deluju) tj. popratili ovu tvoju svadju ovde samnom.
A ovde tvoje "logika" kulminira.
On je meni dao "ovacije" (koje nisam primetio i koje mi, osobito od njega, u životu nisu potrebne), i pošto je on meni sad kao dao te "ovacije" ja sam se po nekakvoj logici sa njim složio, iako mu se nisam ni obratio u ovoj temi?
Hajde sad ovako: stavi prst na čelo i razmisli da li ovo ima ikakvog, ali ikakvog smisla?![]()
Originally posted by UlixOriginally posted by Vel boy
...
(Da li te nekad mrzi da kucaš to heteroseksisti i homomrzioci ili koristiš copy/paste? Jer svaki tvoj post sadrži te pojmove, makar dva puta u svakoj rečenici.)
Originally posted by shutCitiracu pedofila"
mene strasno nervira u toj prici sto svi teze ka tome da pedofiliju poistovete sa npr. objektofilijom. i sve se posmatra iz ugla tog jadnog bolesnog coveka kome treba lecenje. e pa meni je vise zao te jadne dece ciji je zivot unisten.
Originally posted by shutMene još više nervira to što se pedofilija poistovećuje sa zlostavljanjem dece, posebno kad statistika govori drugačije - niti pedofili obavezno zlostavljaju decu, niti je većina dece zlostavljana od strane pedofila. Ali nema veze, važno da ih mi kastriramo.
mene strasno nervira u toj prici sto svi teze ka tome da pedofiliju poistovete sa npr. objektofilijom. i sve se posmatra iz ugla tog jadnog bolesnog coveka kome treba lecenje. e pa meni je vise zao te jadne dece ciji je zivot unisten.
Originally posted by жњvoditelj n1: 'now, Tarry actually kidnapped and sexually molested children for over 20 years.'
"...and now advice on how to make perogees, mmmmmmmm"
![]()
Originally posted by deranrep offtopika, mode.Originally posted by UlixOriginally posted by Vel boy
...
(Da li te nekad mrzi da kucaš to heteroseksisti i homomrzioci ili koristiš copy/paste? Jer svaki tvoj post sadrži te pojmove, makar dva puta u svakoj rečenici.)
Turet...
Originally posted by жњ
jes da nije bas vezano za srz teme (hemijsku kastraciju), ali ovo je vrlo vrlo zanimljiv intervju sa eks pedofilom koji sada vodi svoju agenciju koja ima za cilj zastitu dece od pedofila i u ovoj emisiji daje direktne savete roditeljima kako da zastite svoju decu. Obratiti paznju na face i komentare voditelja tokom intervjua. Degutantnije "voditeljstvo" se retko moze videti![]()
''
Originally posted by StrixPa na šta vama ovo liči, molim vas?
Kada ovo vidim, ako pretpostavimo da je klip autentican, prosto mi je drago sto zivim u Srbiji.
Originally posted by Paki
A šta kažete da ipak iščitate knjigu koju vam preporučih?![]()
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid1579331
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!