Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Болесно је кастрирати болесног човека...

Него их треба или осудити или лечити све до тренутка када здравствени радници не процене да је излечен....

:mete:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by V I V I S E C T
To se zove ravnopravnost polova. Zaista tvoje mišljenje će biti na mestu, ako iskreno veruješ da ste vi žene slabiji pol, i da vam je potreba veća zaštita.
Rekoh zašto - kriterijum je da li je radnja voljna ili ne.

Pa to stoji, ali pretpostavljati da su većinom klinke silovane, a klinci dobrovoljno pristaju..je totalno van svake pameti.
Pošto ako me sećanje služi dok smo se mi klinci igrali žmurke, naše vršnjakinje su se jebale ko štuke s likovima koji su im očevi mogli biti.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by ...Sitnicava...
To se zove ravnopravnost polova. Zaista tvoje mišljenje će biti na mestu, ako iskreno veruješ da ste vi žene slabiji pol, i da vam je potreba veća zaštita.
Rekoh zašto - kriterijum je da li je radnja voljna ili ne.

Pa to stoji, ali pretpostavljati da su većinom klinke silovane, a klinci dobrovoljno pristaju..je totalno van svake pameti.
Pošto ako me sećanje služi dok smo se mi klinci igrali žmurke, naše vršnjakinje su se jebale ko štuke s likovima koji su im očevi mogli biti.
:up:

Danas se klinke satiru od, od....
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Ulix
.........................
:roll: i :zev:

ali na ovo
Suština onoga što hoću da kažem jeste da ne postoji jasna i prirodna granica između normalne i patološke seksualnosti, to je u potpunosti stvar društva koje je, eto, većinski heteroseksualno, pa je taj model onaj koji se nameće kao prihvatljiv. I baš zato taj tvoj način rezonovanja pomoću "čistog srca, principijelnosti, zdravog razuma i bla bla" jeste rezonovanje sa pozicije heteroseksualnog (heteroseksističkog) društva, jer "zdrav razum" podrazumeva prihvatanje određenih aksioma kao apsolutno tačnih, tj. eliminisanje preispitivanja, pa i subverzije, a to je koren gluposti i zadrtosti i jedna veoma opasna i konzervativna pozicija. To je, dakle, priklanjanje istoj onoj matrici koja je svojevremeno patologizirala i homoseksualnost, obeležavajući je kao "neprirodnu", samo zato što se čistom 'rišćanskom srcu tako učinilo, onako milosnom i zdravorazumskom.
Ti si conveniently preskochio ovaj moj deo:

nemamo mnogo shta prichati ako ti, Ulix-e, ne vidish krucijalnu RAZLIKU izmedju homoseksualnosti na jednoj strani i pedofilije na drugoj strani ( bar i u trenutku zanemarivshi sada teorije socijalnih konstrukcija drushtvenih i istorijskih "smislova"), pri chem u pedofiliji je jedna strana (deca) zrtva (iako i kada mozda nesvesni), dok u ljudskoj homoseksualnosti per se- nema zrtava.

To da u i u najsavremenijoj nauchnoj zajednici psihologa i psihijatara ima znatnih razlika mishljenja o pedofiliji (hocesh da kazesh, Ulix-e kao da postoje znachajni i relevantni krugovi savremenih psihologa, psihijatara..... koji ne smatraju pedofiliju za patoloshku seksualnost, to po prvi put chujem od tebe. a, eto, mozda si u pravu, no onda si bar mogao da dash link(ove) koji i gde su ti psiholozi, psihijatri..... koji tako misle).

No, remarkably bitno je Ulix-e da si ovde dobio ovacije (pa i samo indirektne) od entiteta Racabg :giggle: te da si se (indirektno) slozio s njegovim otrcanim, dobropoznatim gnusnim lazima i klevetama na mene.

Podrshka postovima shut-a i horus-a kao i Vivisect-a na ovu temu kao i doprinosu Pakija koji je veoma vredan za uvaziti!
By Ulix
Originally posted by Vel boy
Snaga tvojih argumenata prosto obara s nogu.

Pravo da ti kažem, mogao si bar da napišeš i neku rečenicu sa povratnim glagolima i salatom od reči, kako već običavaš da radiš... to me uvek razonodi, ako ništa drugo. Ovako sa ova dva smajlija u stvari samo pokazuješ da nemaš šta da kažeš jer tematika prevazilazi čuvenu argumentaciju "čisto srce, principijelnost i zdrav razum". :sweet:

Ti si conveniently preskochio ovaj moj deo:

nemamo mnogo shta prichati ako ti, Ulix-e, ne vidish krucijalnu RAZLIKU izmedju homoseksualnosti na jednoj strani i pedofilije na drugoj strani ( bar i u trenutku zanemarivshi sada teorije socijalnih konstrukcija drushtvenih i istorijskih "smislova"), pri chem u pedofiliji je jedna strana (deca) zrtva (iako i kada mozda nesvesni), dok u ljudskoj homoseksualnosti per se- nema zrtava.

To da u i u najsavremenijoj nauchnoj zajednici psihologa i psihijatara ima znatnih razlika mishljenja o pedofiliji (hocesh da kazesh, Ulix-e kao da postoje znachajni i relevantni krugovi savremenih psihologa, psihijatara..... koji ne smatraju pedofiliju za patoloshku seksualnost, to po prvi put chujem od tebe. a, eto, mozda si u pravu, no onda si bar mogao da dash link(ove) koji i gde su ti psiholozi, psihijatri..... koji tako misle).
a) Ne želim da zanemarim društvo, jer je ono od prvorazrednog značaja za razumevanje stigmatizacije i homoseksualnosti i pedofilije. To što ti ne želiš/ ne možeš da razmišljaš o tome, ne znači da i ja moram to da zanemarim. Uostalom, šta sad to znači: hajde zanemari vezu, da bismo rekli da nema veze? Stvarno... :nope:

b) Ako te zanima, a ti se informiši sam, mene mrzi da se bavim opštenarodnom edukacijom. To što prvi put čuješ o tome je sasvim normalno i prirodno, jer ne pratiš stručnu literaturu (a i ja sam na te stvari naleteo sasvim slučajno, baveći se jednom drugom temom), ali nije normalno što tvrdiš tako decidirano neke stvari kad već nemaš uvid u materiju.
No, remarkably bitno je Ulix-e da si ovde dobio ovacije (pa i samo indirektne) od entiteta Racabg :giggle: te da si se (indirektno) slozio s njegovim otrcanim, dobropoznatim gnusnim lazima i klevetama na mene.
A ovde tvoje "logika" kulminira.
On je meni dao "ovacije" (koje nisam primetio i koje mi, osobito od njega, u životu nisu potrebne), i pošto je on meni sad kao dao te "ovacije" ja sam se po nekakvoj logici sa njim složio, iako mu se nisam ni obratio u ovoj temi?

Hajde sad ovako: stavi prst na čelo i razmisli da li ovo ima ikakvog, ali ikakvog smisla?:misli:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Snaga tvojih argumenata prosto obara s nogu.

Pravo da ti kažem, mogao si bar da napišeš i neku rečenicu sa povratnim glagolima i salatom od reči, kako već običavaš da radiš... to me uvek razonodi, ako ništa drugo. Ovako sa ova dva smajlija u stvari samo pokazuješ da nemaš šta da kažeš jer tematika prevazilazi čuvenu argumentaciju "čisto srce, principijelnost i zdrav razum". :sweet:
eto, vidish, umesto shto si se ovako logorejichno ustremio i na ove moje smajlice, mogao si i ti meni replikovati samo s smajlicima. no, ti si izabrao da budesh meni svadjalachki antagonista na ovoj temi.

a) Ne želim da zanemarim društvo, jer je ono od prvorazrednog značaja za razumevanje stigmatizacije i homoseksualnosti i pedofilije. To što ti ne želiš/ ne možeš da razmišljaš o tome, ne znači da i ja moram to da zanemarim. Uostalom, šta sad to znači: hajde zanemari vezu, da bismo rekli da nema veze? Stvarno... :nope:
ali, choveche, mozesh opet da prochitash shta sam rekao npr. J..-i kada je ona isto zastupala tvoje poglede.
dakle, da sumiram- to shto su antigeji u njihovoj mrznji prema homoseksualnosti/-cima namerno izvrtali/izvrcu ljudsku homoseksualnost izjednachavajuci ju s pedofilijom, je upravo ono, izmedju ostalog, protiv chega se gej aktivisti i sve dostojanstvene gej osobe bore, a ne razlog vishe za solidarisanje s pedofiljom, pedofilima. i to upravo zato shto u ljudskoj homoseksualnosti per se nema zrtava, a u pedofiliji zrtava (svesnih i nesvesnih) ima i to su deca.
b) Ako te zanima, a ti se informiši sam, mene mrzi da se bavim opštenarodnom edukacijom. To što prvi put čuješ o tome je sasvim normalno i prirodno, jer ne pratiš stručnu literaturu (a i ja sam na te stvari naleteo sasvim slučajno, baveći se jednom drugom temom), ali nije normalno što tvrdiš tako decidirano neke stvari kad već nemaš uvid u materiju.
e, pa vidish, dragi, ja nisam svestan da je bilo, ima, a ni da ce biti u struchnoj literaturi (koju pratim/ne pratim verovatno slichno kao shto i ti ju pratish/ne pratish) ni onoliko razlichitih mishljenja o pedofilji koliko je bilo o ljudskoj homoseksualnosti josh pre 1970-ih.
zato, samo sam te bio upitao, ako ti jesi svestan i upoznat (a srchano si juche tvrdio da jesi svestan i upoznat) da mi/nam eto pokazesh gde i kako.

A ovde tvoje "logika" kulminira.
On je meni dao "ovacije" (koje nisam primetio i koje mi, osobito od njega, u životu nisu potrebne), i pošto je on meni sad kao dao te "ovacije" ja sam se po nekakvoj logici sa njim složio, iako mu se nisam ni obratio u ovoj temi?

Hajde sad ovako: stavi prst na čelo i razmisli da li ovo ima ikakvog, ali ikakvog smisla? :misli:
pa, mogao si se ograditi od racabg-ovih napada na mene koji su indirektno bili ohrabreni (tako deluju) tj. popratili ovu tvoju svadju ovde samnom.

no, nadajuci se da nashe odredjene razlik/chice u mishljenjima na ovu, meni zaista uglavnom nebitnu, temu nece unishtiti nash obostran fer i korektan forumski odnos, ja te lepo pozdravljam :kiss: .
Korisnikov avatar
By deran

...

(Da li te nekad mrzi da kucaš to heteroseksisti i homomrzioci ili koristiš copy/paste? Jer svaki tvoj post sadrži te pojmove, makar dva puta u svakoj rečenici.)

Turet...

ont: Bio za,posle iščitavanja postova ipak protiv... :srbin:
Korisnikov avatar
By Combo
I ti si pre za mehaničku?
By жњ
jes da nije bas vezano za srz teme (hemijsku kastraciju), ali ovo je vrlo vrlo zanimljiv intervju sa eks pedofilom koji sada vodi svoju agenciju koja ima za cilj zastitu dece od pedofila i u ovoj emisiji daje direktne savete roditeljima kako da zastite svoju decu. Obratiti paznju na face i komentare voditelja tokom intervjua. Degutantnije "voditeljstvo" se retko moze videti :lol:

''
By жњ
Originally posted by shut
ovo neka zajebancija?

ne bih bas rekla :lol:

"...and now advice on how to make perogees, mmmmmmmm :mljac: " :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
mene strasno nervira u toj prici sto svi teze ka tome da pedofiliju poistovete sa npr. objektofilijom. i sve se posmatra iz ugla tog jadnog bolesnog coveka kome treba lecenje. e pa meni je vise zao te jadne dece ciji je zivot unisten.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A nacin na koji ona govori o njemu. :wow:

Kao da je izvukao dete iz bunara.

Kol'ko su fake, majko moja.

Nije tacan citat, ali sustina je:
"Nemojte ih uciniti privlacnim za pedofile. Obucite ih u prljavu odecu.
Licno vise volim dete koje je malo neuredno."

:wtf:

"Tako sam zaradio ovaj oziljak.
U, kladim se da nisi daleko otisao s tim d4etetom.
Ne stim nisam."
Korisnikov avatar
By Combo
Dno.

Na momente me podsetilo na Monti Pajton.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
mene strasno nervira u toj prici sto svi teze ka tome da pedofiliju poistovete sa npr. objektofilijom. i sve se posmatra iz ugla tog jadnog bolesnog coveka kome treba lecenje. e pa meni je vise zao te jadne dece ciji je zivot unisten.
Citiracu pedofila"

"Onog trena kada pedofil zavuce svoju prljavu ruku u njihove gace, oni gube svu deciju nevinost, i nisu vise deca"

Jos jedan komentar klipa:

Boze, u kakvoj zemlji oni zive.
By Ulix
Mene još više nervira to što se pedofilija poistovećuje sa zlostavljanjem dece, posebno kad statistika govori drugačije - niti pedofili obavezno zlostavljaju decu, niti je većina dece zlostavljana od strane pedofila. Ali nema veze, važno da ih mi kastriramo.

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By Madonna
mislio sam na pedofile koji JESU zlostavljali decu, zar se to ne vidi iz mojih postova? :puzzle:
By Ulix
mislio sam na pedofile koji JESU zlostavljali decu, zar se to ne vidi iz mojih postova? :puzzle:
Pa ne zvuči tako, na ovoj temi zvučiš neuobičajeno ekstremistički. :giggle:
Korisnikov avatar
By Madonna
:osama:

ne. imam razumevanja za pedofila koji je svestan svoje... nesrece i koji ili pokusava to da potisne ili se dobrovoljno leci iako sumnjam da je moguce izleciti se.
jedino u sta sam siguran je da niko nema pravo da nanosi bol nevinom bicu i ako to ucini mora biti kaznjen.
Korisnikov avatar
By horus.
ovo neka zajebancija?
mene asocira na south park i njihov humor... :cigareta:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
lol
Originally posted by жњ

"...and now advice on how to make perogees, mmmmmmmm :mljac: " :lol:
voditelj n1: 'now, Tarry actually kidnapped and sexually molested children for over 20 years.'

voditelj n2: 'wow'

:wow:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Kada ovo vidim, ako pretpostavimo da je klip autentican, prosto mi je drago sto zivim u Srbiji.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by deran

...

(Da li te nekad mrzi da kucaš to heteroseksisti i homomrzioci ili koristiš copy/paste? Jer svaki tvoj post sadrži te pojmove, makar dva puta u svakoj rečenici.)

Turet...
rep offtopika, mode. :cita:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by жњ
jes da nije bas vezano za srz teme (hemijsku kastraciju), ali ovo je vrlo vrlo zanimljiv intervju sa eks pedofilom koji sada vodi svoju agenciju koja ima za cilj zastitu dece od pedofila i u ovoj emisiji daje direktne savete roditeljima kako da zastite svoju decu. Obratiti paznju na face i komentare voditelja tokom intervjua. Degutantnije "voditeljstvo" se retko moze videti :lol:

''
:smeh:

ovakve stvari ce unistiti parodije i satire, ajde nek neko ovo proba da prenaglasi i iskarikira.
Korisnikov avatar
By Combo
I do not see plays, because I can nap at home for free. And I don't see movies 'cause they're trash, and they got nothin' but naked people in 'em! And I don't read books, 'cause if they're any good, they're gonna make 'em into a miniseries! (Ouiser Boudreaux)

:nunchake:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!