Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Dirrty19gSavetujem ti da apsolutno nishta ne preduzimash jer 'postoje mogucnosti'... Kad bude actually postojala fimoza, onda razmishljaj o tome. Bozhe ovi nashi 'doktori' svakakve gluposti rade...
Urolog mi rece da postoji mogucnost pojave fimoze ili cega vec, pa da bi bilo pametno da se obrezem.
Originally posted by Lakiboy_nsPa da.
@Deni isao si da se obrezesh kako bi leskario na VMA dok si bio u vojsci![]()
Originally posted by Lakiboy_nsSvakako je komotniji.
I jel istina da je sex posle obrezivanja jos bolji?![]()
Originally posted by Vel boyrijec je o kortikosteroidnim mastima jer se njima potice sirenje prepucija. jedino je ogranicenje sto se ne bi smjele koristiti duze od par tjedana.
ali ovde mi je jedan urolog rekao samo da mazem nekom (zaboravih sad kojom) kremom i da pokusham ruchno da to sve olabavim
Originally posted by *deni*Manijak... Na sred hodnika je nasao da mi pokazuje kako su ga seckali
Obrezao sam se dok sam sluzio vojsku 2005.
Nije bilo realne potrebe za tim zahvatom, ali sam iskoristio poznanstvo sa jednim urologom sa VMA i on mi je sredio da se nadje da je potrebno da se taj zahvat obavi zbog fimoze ( koju nisam imao ).
Zarko sam zeleo bilo sta da operisem dok sam u vojsci i da se baskarim malo na VMA ( i da posle idem na kucnu negu 2 nedelje ), a k`o za inat me nije mucilo ni slepo crevo, ni bilo sta drugo.
I tako sam se operisao i leshkario par dana na VMA, a frishko operisana kita mi je bila umotana u gazu i licila je na hot - dog.![]()
Cak su me i neki korisnici posetili tamo, medju njima i avalon.
Bilo je smeha i sprdnje !
![]()
Originally posted by Vel boyJevreji, muslimani i jos neki to rade iz verskih razloga.
da.
e, da, zaboravio sam reci da su vecina Amera (ne toliko da sam video...) u ovom delu zemlje obrezani. kazu institucionalno je to bilo radjeno, a ja im kazem to institucionalno u Evropi rade samo muslimani i jevreji.
Originally posted by MortisBez obzira na razloge, oduzimati bebama/buducim ljudima pravo da biraju je fashistichki. Kada postanu punoletni neka odluche.Originally posted by Vel boyJevreji, muslimani i jos neki to rade iz verskih razloga.
da.
e, da, zaboravio sam reci da su vecina Amera (ne toliko da sam video...) u ovom delu zemlje obrezani. kazu institucionalno je to bilo radjeno, a ja im kazem to institucionalno u Evropi rade samo muslimani i jevreji.
Ameri to rade iz konz razloga (sprecavanje masturbacije... zato Ameri vole sebe uz drustvo petrolejskog zelea/pomade za ruke/lubrikanta po izboru)... originalna svrha je izgubljena, ali po inerciji se i dalje obrezuju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!