Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Obrezivanje?

obrezan sam
36
24%
nisam obrezan
104
68%
obrezan sam ali bi voleo da nisam
2
1%
planiram u skorije vreme
11
7%
Korisnikov avatar
By XerYuS
Nisam, a i ne zelim. Necu niko da mi secka pishu. uhh... sav sam se najezio
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sve podatke o obrezanosti sam znao prakticno od gubljenja nevinosti... mislim cista logika!

Inace glasah za "planiram uskoro" jer stvarno i planiram... ali se malo plasim!

Urolog mi rece da postoji mogucnost pojave fimoze ili cega vec, pa da bi bilo pametno da se obrezem.
Ne moram da zurim, ali kaze sto pre to bezbolnije...

:uplasen:

P.S. Moracu nedelju dana pre toga da ne silazim sa kurca kako bih mesec dana posle operacije imao manje sanse za erekciju i bolova vezanih za to.

Da ne postoji tih mesec dana oporavka, vec da je nesto kraci period, uradio bih ja to odavno... ali ovako... nije kao da mogu potpuno da kontrolisem kada ce mi se i zbog cega ditji!

I sto je najgore od svega, keva mi kaze da su joj pri mom rodjenju napomenuli da cu sigurno trebati da se obrezem nesto kasnije, ali da trenutno nije neophodno... i ona umesto da je trazila! :rafal:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Dirrty19g

Urolog mi rece da postoji mogucnost pojave fimoze ili cega vec, pa da bi bilo pametno da se obrezem.
Savetujem ti da apsolutno nishta ne preduzimash jer 'postoje mogucnosti'... Kad bude actually postojala fimoza, onda razmishljaj o tome. Bozhe ovi nashi 'doktori' svakakve gluposti rade...

Samo ti budi miran. Dok ne morash - nemoj.
Korisnikov avatar
By ArwenBoy
Jesam :D ali kod nas su to radili sistematski hehehe
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja bi to mozda napravio ali me isto uzasava sama pomisao da mi se dole reze sa nozem i da posle imam konce na kiti :uplasen:

Cujem da u privatnim klinikama obrezivanje rade laserom da nista ne boli, da nema konaca i da oporavak traje krace nego kad se kozica hirurski skracuje.

I jel istina da je sex posle obrezivanja jos bolji? :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
moj decko ima obrezan. kaze da uvek ima osecaj da mu fali deo.
a to za laser, ne znam... danas ljudi misle da se sve moze laserom srediti...
Korisnikov avatar
By *deni*
Obrezao sam se dok sam sluzio vojsku 2005.
Nije bilo realne potrebe za tim zahvatom, ali sam iskoristio poznanstvo sa jednim urologom sa VMA i on mi je sredio da se nadje da je potrebno da se taj zahvat obavi zbog fimoze ( koju nisam imao ).
Zarko sam zeleo bilo sta da operisem dok sam u vojsci i da se baskarim malo na VMA ( i da posle idem na kucnu negu 2 nedelje ), a k`o za inat me nije mucilo ni slepo crevo, ni bilo sta drugo.
I tako sam se operisao i leshkario par dana na VMA, a frishko operisana kita mi je bila umotana u gazu i licila je na hot - dog. :lol:
Cak su me i neki korisnici posetili tamo, medju njima i avalon.
Bilo je smeha i sprdnje !
:smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Deni isao si da se obrezesh kako bi leskario na VMA dok si bio u vojsci :lol:

@ns.happy-radi se to sa laserom danas tehnika je napredovala a i nema konaca i slicnih sranja posle, mnogo je bezbolnije a i oporavak traje krace....kazu da posle 3 nedelje penis opet radi ko singerica :lol:

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
@Deni isao si da se obrezesh kako bi leskario na VMA dok si bio u vojsci :lol:
Pa da.
A i bilo mi je straaaashno dosadno vec u toj Batajnici u komandi.
Nishta nismo radili, samo smo zakuvavali kafe i igrali stoni tenis u tv sali. Po ceo dan. :zeva: Dobro, ja sam farbao i kosu, slikao se u raznoraznim pozama, pustao Zoricu Brunclik, ali sve to vremenom dosadi.
I sta cu ja, gde cu - hajd` na operaciju !
:B
Posle operacije sam dobio na recept bensedine, da me, dok sam ushiven, ne bi mucile bolne nocne erekcije, pa sam ih sachuvao i posle delio vojsci u zamenu za votku. :lol:
Originally posted by Lakiboy_ns
Svakako je komotniji.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
U BG-u to laserski rade u klinici MEDSANA za 350 eura jel zna neko jel ima u Ns neka klinika koja to radi isto laserski?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Laser ti na kurcu i doktor kine. I odjednom postanesh novo meso za lezbejke.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:lol:
Na lupaj :indijanac:
Laser skida kozu nije to laser kao u Zvezdanim stazama da moze da prepolovi coveka na pola :andjela:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Kako masturbiraju obrezani likovi?

Btw, nisam obrezan i ne znam bash mnogo o tome, samo mi se chini da takva operacija nije narochito smislena sem u sluchaju da neko ima fimozu...
Korisnikov avatar
By Island
nije to ne bih radio ukoliko nema medicinskih indikacija.
Kod odraslih to moze biti pitanje izbora i to je o.k.
Ali ono sto meni smeta jesu obicaji i tradicija u nekim zemljama ili pak ustaljena medicinska praksa da se deca obrezuju po rodjenju ili dok su mala kada nemaju mogucnost izbora niti ih ko pita za bilo sta
Korisnikov avatar
By Stripi
Obrezan, još prije 8 godina. Bilo potrebno zbog fimoze. Međutim, uopće mi nije žao, čistije je ovako :yes:
Korisnikov avatar
By Vel boy
joj, i meni su govorili u zemljama ex-Yu fimoza ovo, ono (s tim shto ja isprva stvarno nisam mogao da prebacim kozicu iza glavica niti da pipnem go glavic jer bi me to uzasno bolilo i iritiralo), ali ovde mi je jedan urolog rekao samo da mazem nekom (zaboravih sad kojom) kremom i da pokusham ruchno da to sve olabavim i da mi se go glavic navikne na vanjske dodire. shto je i uspelo. dakle, bez obrezivanja i sa svakodnevnom higijenom imam fleksibilan i chist kurac (mada mi je uvek bio chist i mada bih voleo bih da imam na sebi i frontalni orifice poput pichke, istovremeno, ali to je, neka druga tema, jel'te....) :grin:

p.s. jedino sa straznjeg dela golog glavica postoji ona kozna poveznica sa prepucijem pa to josh malo zateze, ali, ok je....
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Vel boy
ali ovde mi je jedan urolog rekao samo da mazem nekom (zaboravih sad kojom) kremom i da pokusham ruchno da to sve olabavim
rijec je o kortikosteroidnim mastima jer se njima potice sirenje prepucija. jedino je ogranicenje sto se ne bi smjele koristiti duze od par tjedana.
Korisnikov avatar
By Vel boy
da.

e, da, zaboravio sam reci da su vecina Amera (ne toliko da sam video...) u ovom delu zemlje obrezani. kazu institucionalno je to bilo radjeno, a ja im kazem to institucionalno u Evropi rade samo muslimani i jevreji.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by *deni*
Obrezao sam se dok sam sluzio vojsku 2005.
Nije bilo realne potrebe za tim zahvatom, ali sam iskoristio poznanstvo sa jednim urologom sa VMA i on mi je sredio da se nadje da je potrebno da se taj zahvat obavi zbog fimoze ( koju nisam imao ).
Zarko sam zeleo bilo sta da operisem dok sam u vojsci i da se baskarim malo na VMA ( i da posle idem na kucnu negu 2 nedelje ), a k`o za inat me nije mucilo ni slepo crevo, ni bilo sta drugo.
I tako sam se operisao i leshkario par dana na VMA, a frishko operisana kita mi je bila umotana u gazu i licila je na hot - dog. :lol:
Cak su me i neki korisnici posetili tamo, medju njima i avalon.
Bilo je smeha i sprdnje !
:smeh:
Manijak... Na sred hodnika je nasao da mi pokazuje kako su ga seckali :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, cico, to je bolnica, a ne shumica, ili mracna ulica.
Samo sam razgrnuo bolnicki mantil da vidis kako izgleda rana posle operacije.
:flasher:
:lol:
Korisnikov avatar
By avalon
Izgleda tako da coveka prodje volja za sexom nekoliko nedelja :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
To je apsolutno tacno.
Kita uvijena u zavoje, samo glavic viri ( kao virsla u hot dogu ), a preko prebacena tanka gaza koja visi medju nogama do polovine butina, pa kita deluje kao mlada na vencanju.
:venchanje:
Korisnikov avatar
By Mortis
da.

e, da, zaboravio sam reci da su vecina Amera (ne toliko da sam video...) u ovom delu zemlje obrezani. kazu institucionalno je to bilo radjeno, a ja im kazem to institucionalno u Evropi rade samo muslimani i jevreji.
Jevreji, muslimani i jos neki to rade iz verskih razloga.
Ameri to rade iz konz razloga (sprecavanje masturbacije... zato Ameri vole sebe uz drustvo petrolejskog zelea/pomade za ruke/lubrikanta po izboru)... originalna svrha je izgubljena, ali po inerciji se i dalje obrezuju.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Mortis
da.

Jevreji, muslimani i jos neki to rade iz verskih razloga.
Ameri to rade iz konz razloga (sprecavanje masturbacije... zato Ameri vole sebe uz drustvo petrolejskog zelea/pomade za ruke/lubrikanta po izboru)... originalna svrha je izgubljena, ali po inerciji se i dalje obrezuju.
Bez obzira na razloge, oduzimati bebama/buducim ljudima pravo da biraju je fashistichki. Kada postanu punoletni neka odluche.

Inache da ponovim, da su Egipcani obrezivanjem oznachavali robove. Jevrejima se to kroz generacije ukorenilo kao obichaj. I od tada se shiri.
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by BellyButton
Bolje od uncut:hail:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by BellyButton
Rukama, kao i neobrezani.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja u svakom slucaju moram na taj hirurski poduhvat.E sad,kako on izgleda,ne'am pojma,da li ce biti obrezivanje(potpuno) ili samo malo "seckanje",vec imam uput kod urologa zbog fimoze.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!