- 31 Jan 2009, 03:25
Kao klinka sam se naslusala o Y2K smaku sveta... posto je to ispao cjorak, dosao je red na famu o novom smaku sveta - 2012. je ono sto je sada definitivno IN. Do pre par meseci mi nije bilo jasno zasto bi se tada okoncao svet i svako moje pitanje bi se zavrsilo sa kratkim i jasnim odgovorom bez ikakvog daljeg objasnjenja "Pa kako ne znas (glupaco), Maje su tako proracunale"
U poslednje vreme geolozi su se ukljucili u raspravu i sve vise se prica o pomeranju zemljinih polova, sto kazu za nas planet uobicajenu pojavu koja se desila vec x puta i koja bi se moguce mogla odigrati i 21.12.2012. zbog jakog magnetnog uticaja koji bi na nasu planetu trebalo izvrsiti nase Sunce pojacano masivnom crnom rupom u centru galaksije sa kojom ce se tog datuma naci u poravnanju - bas u odnosu na nasu Zemljicu.
''
Moje pitanje vama... sta mislite, gde ce Srbija zavrsiti?

U poslednje vreme geolozi su se ukljucili u raspravu i sve vise se prica o pomeranju zemljinih polova, sto kazu za nas planet uobicajenu pojavu koja se desila vec x puta i koja bi se moguce mogla odigrati i 21.12.2012. zbog jakog magnetnog uticaja koji bi na nasu planetu trebalo izvrsiti nase Sunce pojacano masivnom crnom rupom u centru galaksije sa kojom ce se tog datuma naci u poravnanju - bas u odnosu na nasu Zemljicu.
''
Moje pitanje vama... sta mislite, gde ce Srbija zavrsiti?