Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Hys.Apsolutno si u pravu, ono je bilo laicko ponocno zezanje
E mozda cu da zvucim bezveze, ali ja moram nesto da kazem kad sam videla sta ste ispisale.
Horoskop se gleda CEO, znaci, planete, kuce, aspekti, kao cela slagalica a ne kao delovi nje. Sve sto ste napisali spada u domen generalizacije "plavuse su glupe" i "svi femme pederi su pickice"
Banalizujem, ali otprilike.
Recimo, bikovi vaze za materjaliste, ali i culne osobe. Ako taj bik ima napadnut jupiter npr i tako jos par stvari, nece moci da bude materjalista sve i da hoce, a ako ima npr dobro aspektovanu veneru, ta culnost ce jos vise doci do izrazaja, mozda ne samo u seksualno/erotskom smislu. I to je samo gledajuci 3 posto horoskopa te osobe.
Npr, ja kao "imam pogled skorpije"-a ja nemam nista u skorpiji od planeta, ali imam jaku 8 kucu, ciji vladar je pluton, koji je vladar skorpije-meni se pluton nalazi u 8 polju (znaci na svom mestu) kao i mars, koji opet vlada skorpijom.
To je izmedju ostalog i kuca smrti, te bas nije najs tu imati dve takve planete (sreca pa imam dobre aspekte sa jupiterom u horoskopu, zgeknula bi probabli ko dete), ali je 8. vezana i za libido, najnize strasti, podsvest i tako dalje. Te, ja imajuci dve takve planete tu, imam i te karakteristike, posebno vezano i za veneru koja je u kvadratu sa tim plutonom u 8 kuci, te moj dozivljaj erotike biva obojen svime onime cime je obojena 8 i pluton....
I tako dalje, i tako dalje, i tako dalje.....
Originally posted by Hys.
E mozda cu da zvucim bezveze, ali ja moram nesto da kazem kad sam videla sta ste ispisale.
Horoskop se gleda CEO, znaci, planete, kuce, aspekti, kao cela slagalica a ne kao delovi nje. Sve sto ste napisali spada u domen generalizacije "plavuse su glupe" i "svi femme pederi su pickice"
Originally posted by Lady Achilles.... da ne poverujes.... i ja ... ququ lele
Ovan dupli
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!