Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By elektron84
kontam da ima krvi do kolena!!! :nerd:
mada...ne smes to govoriti duploj skorpiji i to u ponoc!!! :psiholog:
Korisnikov avatar
By starsailor
eeeeee skorpijo moja :mazi: zato smo svi mi vodeni znaci bolesnici :lol:
Korisnikov avatar
By elektron84
pravo prokletstvo!
ne zna se da li je gore nama ili onima pored nas :ubise:
Korisnikov avatar
By Dina
Od ovog Jovaninog spiska da vidim sta vazi za mene...

Loyal and generous da
Patriotic mozda
Active in games and interactions mozda
Impatient and hasty da
Ambitious da
Influential in organizations da
Fun to be with mozda
Loves to socialize nekad
Loves praises da
Loves attention mozda
Loves to be loved mozda
Honest and trustworthy da
Not pretending da
Short tempered da
Changing personality da
Not egoistic da
Takes high pride in oneself da
Hates restrictions da
Loves to joke nekad
Good sense of humor mozda
Good Logic da

Pa po ovome imam i ja prilicno karakteristika Jarceva...
Korisnikov avatar
By Hys.
E mozda cu da zvucim bezveze, ali ja moram nesto da kazem kad sam videla sta ste ispisale.
Horoskop se gleda CEO, znaci, planete, kuce, aspekti, kao cela slagalica a ne kao delovi nje. Sve sto ste napisali spada u domen generalizacije "plavuse su glupe" i "svi femme pederi su pickice"

Banalizujem, ali otprilike.

Recimo, bikovi vaze za materjaliste, ali i culne osobe. Ako taj bik ima napadnut jupiter npr i tako jos par stvari, nece moci da bude materjalista sve i da hoce, a ako ima npr dobro aspektovanu veneru, ta culnost ce jos vise doci do izrazaja, mozda ne samo u seksualno/erotskom smislu. I to je samo gledajuci 3 posto horoskopa te osobe.

Npr, ja kao "imam pogled skorpije"-a ja nemam nista u skorpiji od planeta, ali imam jaku 8 kucu, ciji vladar je pluton, koji je vladar skorpije-meni se pluton nalazi u 8 polju (znaci na svom mestu) kao i mars, koji opet vlada skorpijom.
To je izmedju ostalog i kuca smrti, te bas nije najs tu imati dve takve planete (sreca pa imam dobre aspekte sa jupiterom u horoskopu, zgeknula bi probabli ko dete), ali je 8. vezana i za libido, najnize strasti, podsvest i tako dalje. Te, ja imajuci dve takve planete tu, imam i te karakteristike, posebno vezano i za veneru koja je u kvadratu sa tim plutonom u 8 kuci, te moj dozivljaj erotike biva obojen svime onime cime je obojena 8 i pluton....

I tako dalje, i tako dalje, i tako dalje.....
Korisnikov avatar
By Darling
Ne zvucis bez veze, u pravu si, s tim sto je Jovana rekla da one karakteristike vaze za osobe rodjene u decembru i da su u njenom slucaju tacne...

Ja sam Jarac/Bik, i za Jarceve i za Bikove kazu da su materijalisti, a ja sam susta suprotnost tome. Ko god mi je komentarisao kartu, svaka druga rec mu je bila duhovnost...
Osma kuca mi je zaguljena opasno... Upozorava me na vodu, a vec sam mogla kao mladja da se udavim...
Nikako da odem kod nekog profesionalca, bas me zanimaju neke stvari. Citala sam ja sama, ali treba mi neko ko ce to sve lepo da poveze i objasni...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ja dao (sada vec bivsoj) razrednoj da mi uradi.
Kada zavrsi javljam.
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by Hys.
E mozda cu da zvucim bezveze, ali ja moram nesto da kazem kad sam videla sta ste ispisale.
Horoskop se gleda CEO, znaci, planete, kuce, aspekti, kao cela slagalica a ne kao delovi nje. Sve sto ste napisali spada u domen generalizacije "plavuse su glupe" i "svi femme pederi su pickice"

Banalizujem, ali otprilike.

Recimo, bikovi vaze za materjaliste, ali i culne osobe. Ako taj bik ima napadnut jupiter npr i tako jos par stvari, nece moci da bude materjalista sve i da hoce, a ako ima npr dobro aspektovanu veneru, ta culnost ce jos vise doci do izrazaja, mozda ne samo u seksualno/erotskom smislu. I to je samo gledajuci 3 posto horoskopa te osobe.

Npr, ja kao "imam pogled skorpije"-a ja nemam nista u skorpiji od planeta, ali imam jaku 8 kucu, ciji vladar je pluton, koji je vladar skorpije-meni se pluton nalazi u 8 polju (znaci na svom mestu) kao i mars, koji opet vlada skorpijom.
To je izmedju ostalog i kuca smrti, te bas nije najs tu imati dve takve planete (sreca pa imam dobre aspekte sa jupiterom u horoskopu, zgeknula bi probabli ko dete), ali je 8. vezana i za libido, najnize strasti, podsvest i tako dalje. Te, ja imajuci dve takve planete tu, imam i te karakteristike, posebno vezano i za veneru koja je u kvadratu sa tim plutonom u 8 kuci, te moj dozivljaj erotike biva obojen svime onime cime je obojena 8 i pluton....

I tako dalje, i tako dalje, i tako dalje.....
Apsolutno si u pravu, ono je bilo laicko ponocno zezanje ;)
Ima tu hiljadu faktora! Ah, kako bi bilo lepo to sve znati
:sigh:
By J...
Originally posted by Hys.

:up:

Posle kazu kako je astrologija glupost a ne znaju ni sta je natalna karta. Ali tome su krivi dnevni horoskopi po novinama. :novine:
Korisnikov avatar
By nev
jarac/ne znam podznak :D
Korisnikov avatar
By Pluton
Rak-lav sa spaljenom VE u XII polju u umetnutom raku....pih....
By Kragi
venera u 12 kuci je tako tipicna za homoseksualce :giggle:
Korisnikov avatar
By Pluton
Originally posted by KgCS3
venera u 12 kuci je tako tipicna za homoseksualce :giggle:
Yup! Mada,nije pravilo. No,svakako sve što se nađe u XII kući zavređuje posebnu pažnju :)
By Kragi
Naravno da nije pravilo, btw i meni je u XII :D
Korisnikov avatar
By Pluton
Hihihi,pravimo klub...
Interesantno je što nije jednostavno na osnovu karte utvrditi da je neko gay....ali je zanimljivo istraživati :turban:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by Lady Achilles
Ovan dupli
.... da ne poverujes.... i ja ... ququ lele
Korisnikov avatar
By antibiotic
Blizanci :mazi: :grebanje: /Vaga :cobanica: :diplomac:

Kazu da su blizanci cesto skloni istom polu...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!