Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Innamoramento
Što? Je l' se tebi to desilo? Meni se jednom desilo da ostavim upravo ovaj forum u pretraživaču i da odem u prodavnicu... Hvala Bogu, nikom nije palo na pamet da sedne za komp, ali kada sam se vratio i video da sam zaboravio da zatvorim prozor, nisam znao za sebe...
Inače, jako dobro krijem sve tragove, koristim onaj Google Chorome bez arhiviranja, i sve tragove na kompu redovno brišem...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by me myself and I
Što? Je l' se tebi to desilo?
U, da si mi ti ziv i zdrav.
Desilo mi se mali milion puta da zaboravi da ugasim tab ( anekada i vise njih0 u Operi, pa keva sedne za komp, i nista. Pravi se luda, a pravim se, vala, i ja.
And they all lived happily ever after.
THE END.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Što? Je l' se tebi to desilo?
Jeste! Koristim drugi browser za gay stranice, ali se desilo da sam rodjaku dozvolio da surfuje i on je otvorio bas taj browser (firefox) i kad je kreneuo da tipka adresu otvori se lista sa www.gay...gay...gay... bas kad sam ja bio pored njega.
Pravio se lud, a vala i ja sam, mada je bilo hm krajnje neprijatno.
Od tada mi vise ne dolazi.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by antibiotic
Od tada mi vise ne dolazi.
:smeh:
Korisnikov avatar
By Loreley
Što? Je l' se tebi to desilo? Meni se jednom desilo da ostavim upravo ovaj forum u pretraživaču i da odem u prodavnicu... Hvala Bogu, nikom nije palo na pamet da sedne za komp, ali kada sam se vratio i video da sam zaboravio da zatvorim prozor, nisam znao za sebe...
Inače, jako dobro krijem sve tragove, koristim onaj Google Chorome bez arhiviranja, i sve tragove na kompu redovno brišem...
Eh... i ja sam tako nekad... Dok moji još nisu znali šta sam, stalno su kopali po kompu i proveravali sajtove koje posećujem... Kada sam se outovala, moja mama je stalno dolazila na ovaj forum, i čitala moje i tuđe teme (što u suštini i nije bilo loše). Sada se ne libim ni na desktop da stavim dve devojke koje se ljube npr... + imam svoj komp u svojoj sobi, sa sve internet vezom, tako da mi je kul... :saint:
Korisnikov avatar
By decko
Što? Je l' se tebi to desilo? Meni se jednom desilo da ostavim upravo ovaj forum u pretraživaču i da odem u prodavnicu...
Hehe...meni se to desavalo x puta :) Mada u moju sobu kad nisam tu gotovo da i ne udju a kamoli da ceprkaju po compu dok me nema :)
Korisnikov avatar
By Innamoramento
A kod mene totalno drugačija situacija... Čak i komšije dolaze da proveravaju poštu na mom netu dok ja nisam kod kuće, zato i nisam toliko opušten... Jednom mi je komšija vadio stvari iz recycle bina, čisto onako da vidi šta je to...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A kod mene totalno drugačija situacija... Čak i komšije dolaze da proveravaju poštu na mom netu dok ja nisam kod kuće, zato i nisam toliko opušten... Jednom mi je komšija vadio stvari iz recycle bina, čisto onako da vidi šta je to...
A zasto mu ti to dozvoljavas?
Roditelji i braca su jedno, ali komsije...
I odakle njemu pravo da pretura po tvom kompu?
Ako si im vec dozvolio da pogledaju, treba da su ti zahvalni, jer to je tvoja dobra volja.
Preturao si po kompu?
OK, izigrao si moje poverenje, cao.
Korisnikov avatar
By HARP
Možda out-ovanje:
Ušao s rancem u Idea market na NBGD. Kada sam izlazio lik iz obezbeđenja je tražio da vidi šta imam unutra. Izvadio sam Queer as folk diskove sve sezone sa omotom istoimene serije. Lik me pita šta je to? Ja kažem: To vi nemate ovde :D

Malo je zagledao diskove i zbunjeno vratio i rekao: ok...

Korisnikov avatar
By Innamoramento
Kod mene ti je lud svet... Prvo, u okviru deset kilometara, svi su mi rođaci... Drugo, što me neverovatno izluđuje, niko ne kuca kada mi ulazi u sobi... To mi čak smeta i više nego prvo... Kada im kažem da kucaju, moji mi kažu; da kucamo u našoj kući??? kako da ne.... Treće, mnogo dozvoljavam da me iskorišćavaju, to mi ne valja... U poslednje vreme sam promenio stav, i prema svima se ponašam kao idiot, što isto nije dobro...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Kod mene ti je lud svet... Prvo, u okviru deset kilometara, svi su mi rođaci... Drugo, što me neverovatno izluđuje, niko ne kuca kada mi ulazi u sobi... To mi čak smeta i više nego prvo... Kada im kažem da kucaju, moji mi kažu; da kucamo u našoj kući??? kako da ne.... Treće, mnogo dozvoljavam da me iskorišćavaju, to mi ne valja... U poslednje vreme sam promenio stav, i prema svima se ponašam kao idiot, što isto nije dobro...
Are you shure we're not related?
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Originally posted by FireGox
Možda out-ovanje:
Ušao s rancem u Idea market na NBGD. Kada sam izlazio lik iz obezbeđenja je tražio da vidi šta imam unutra. Izvadio sam Queer as folk diskove sve sezone sa sve omotima. Lik me pita šta je to? Ja kažem: To vi nemate ovde :D

:smilegrin: :smilegrin: :smilegrin: :smilegrin:

Evo zašto ne treba nositi diskove sa gay serijama u supermarkete...
Definitivno moj favorit za najgore outovanje...
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Originally posted by Strix
Are you shure we're not related?
Hmmmmmmmmm, I'm not sure... Bilo bi cool imati gay rođaka...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Tara
Eh... i ja sam tako nekad... Dok moji još nisu znali šta sam, stalno su kopali po kompu i proveravali sajtove koje posećujem... Kada sam se outovala, moja mama je stalno dolazila na ovaj forum, i čitala moje i tuđe teme (što u suštini i nije bilo loše). Sada se ne libim ni na desktop da stavim dve devojke koje se ljube npr... + imam svoj komp u svojoj sobi, sa sve internet vezom, tako da mi je kul... :saint:
lol... ne mogu da zamislim moje kako mi citaju postove...
ko zna ciji jos roditelji citaju ovo, deco! pazi te sta piskarate! :tumble:
Korisnikov avatar
By LittleRed
mom bivsem momku je jednom prilikom u nekom od browsera kada je poceo da ukucava google izletelo gay serbia...nije komentarisao, na srecu :) posle sam manijacki brisala istoriju, cookies i sve moguce temp internet fajlove dok mi draga nije ukazala na sve prednosti browzar-a.

a secam se dana kada sam planirala da se outujem psiholoskinji :) rekoh joj da sam upoznala jednu osobu, koja mi se jako svidja i sa kojom mi je veoma lepo...i pricah o tome nadugacko i nasiroko...onda rekoh i da je u pitanju zenska osoba, a ona " pa primetila sam, sve vreme pricas u zenskom rodu" :doh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by LittleRed
a secam se dana kada sam planirala da se outujem psiholoskinji :) rekoh joj da sam upoznala jednu osobu, koja mi se jako svidja i sa kojom mi je veoma lepo...i pricah o tome nadugacko i nasiroko...onda rekoh i da je u pitanju zenska osoba, a ona " pa primetila sam, sve vreme pricas u zenskom rodu" :doh:
Ja radio test licnosti, i trebalo je da nacrtam ljudsku figuru.

Ja uradim crtez i predam joj ga, a ona ga pogleda i kaze: "Dete, ti si peder."
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Dobar psiholog... :)

A kakva je bila ta figura, pa te je toliko odala???
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Dobar psiholog... :)

A kakva je bila ta figura, pa te je toliko odala???

Skica po Vitruviju.

Slika

Nacrtao sam sto sam slicnije mogao, ali mi ipak nije ispala ovako.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by LittleRed
Ali, imenica osoba je, po defaultu, u zenskom rodu.
Korisnikov avatar
By beodecko
Originally posted by FireGox
Možda out-ovanje:
Ušao s rancem u Idea market na NBGD. Kada sam izlazio lik iz obezbeđenja je tražio da vidi šta imam unutra. Izvadio sam Queer as folk diskove sve sezone sa omotom istoimene serije. Lik me pita šta je to? Ja kažem: To vi nemate ovde :D

lol, savrseno.... :D
ja te nesrecne diskove nosam svuda sa sobom... kontam da je bolje da su mi u torbi nego da ih ostavim kuci... doduse, na mojima samo pise QasF, pa brojevi CD-a, ali opet...
By Neopredeljena jos uvek
Tema se malo ubajatila, ali da je obnovimo.

Davno beše prvi dani prvog razreda osnovne škole, ali neki od stvarno prvih dana, majka primeti da nemam čarape na nogama, bos u cipelama krećem u školu. Vrati me nazad, potraži ona medjutim ili su sve bile pocepane ili mokre, ne sećam se više glavno ona se doseti sestrinih hulahopki i natera me da ih obučem. Ja mali, krenuo sa 6 godina u prvi razred, kratke pantalone, i pored devojčica zna se jedino sam ja bio od dečaka u belim hulahopkama. Bilo je zadirkivanja, smejanja, shvatio sam i onako mali da nešto nije u redu. Došao kući plačući itt. To je bilo prvo. Da li sam bio najmladji transvestit ??
Prošlo nekoliko godina, majka posle peglanja veša rasporedi svakom svoje i u moju gomilu zaluta sestrina suknja. Da li sm je obukao. Ma da, istu tu noć sam je prošetao po dvorištu. Bilo mi je lepo misleći da sam sad devojčica. Normalno nisam je skinuo i sa njom u krevet na spavanje. Meni bilo lepo toplo medjutim budjenje je bilo katastrofa. Majka me budi za školu, ja ustajem normalno zaboravio sam na suknju, kad poče vika i galama. To jutro sam zbog grdnje (održane bukvice) zakasnio u školu srećom učiteljica me nije pitala zašto sam zakasnio. Kad sam se vratio iz škole opet je bilo ubedjivanja priče i ostalih stvari.
Srednja škola. Porastao dečko, medjutim ima i džeparac koji je dobar deo trošen na hulahopke, ženske gaćice pa bilo je posle i tri suknje (normalno moje ovog puta) nakoliko bluzica, čak sam imao i jedne cipelice itt. Da kažem da sam ih noću često "šetao" po kraju, pa naravno da jesam. Bilo mi je lepo, sam sam sebi izgledao kao mlado devojče, još lepo obučena, ma sama sam se sebi divila pred ogledalom.
Medjutim opet dodje neko crno jutro kad me je neko potražio. Opet majka budi i normalno zatiće me onako zaspalu i skockanu kako spavam. Opet vika, galama, majka rešila da me vodi kod psihijatra, oca malo falio da udari infrakt (posle godinu i našto umro je od raka). Kazna mi je bla sledeća: Pred komisijom (majka, otac i sestra) pretreseni plakari sve moje krpice povadjene složeno na gomilu, imao sam čast ispred svih njih da to zapalim i da izgori do poslednjeg končića. Morao sam da stojim i da gledam dok gori. Nisu mi dali da plačem jer, bila je pretnja da će otac da me izmlati a do tad nikad nije digao ruku na mene.

Psihijatra sam tad izbegao nekako ali sad najviše za tim žalim što nisam iskoristio šansu. Verovatno bih bila jedna od prvih transdevojaka davne 75. ili 76. godine.
Zaposlio se momak, kondukter na noćnim linijama, plata odlična, u ono vreme tukao sam dve inžinjerske plate. Normalno, zna se opet ja i moje krpice, sandalice i cipelice, ima se, može se. Ne znam kako me nije bilo sramota ali uvek sam sam sebi kupovao žensku odeću.
Letnje vreme, seoska noćna linije, vozač spava kod svoje kuće, ja sam koristim stan, to jest dvorišna soba, poseban ulaz. Dobro, hajde, sunce zašlo i ja prošetam normalno ženske farmerke i sandale sa štiklom. Da li je gazda čuo lupkanje štikli ili nije neznam ni dan danas. glavno izlazi normalno čovek u svoje dvorište lepo porazgovaramo o vremenu, prinosima na polju, itt. Jedino što znam to je da nije spustio pogle dole na moje sandale. Tad mi je stvarno bilo strašno jer bilo bi bruke i sramote ipak su to bile 80.te godine a Srbija i još selo kuku-lele?
Malo sam se smirio medjutim opet imam krizu iz koje više ne znam kako da izadjem.
Ovde sam baš našao (ili našla) lepih stvari. Kako ono neko reče "rod je u izmedju ušiju a pol medju nogama" Jedino što znam da ne mogu da prežalim što me majka onda ne odvuče kod psihijatra. Sad je skoro za sve kasno, godine čine svoje a imam ih dosta, mala je i dalje u glavi, tesno joj je, bori se da izadje ali...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!