Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Originally posted by antibiotic

What I want to say - Sto manje markova to manje situacija za kojima sledi razocarenje.
Ovo je HELL GLUPA izjava!

Prvo, ko kaze da je za svakim ili vecinom ili bilo kojim usledilo razocaranje?

Drugo, ja ne mogu tek tako da kazem - u ovog cu se zaljubiti, u ovog necu
Jednostavno...desi se...neko ti se svidi, zaljubish se...Sad sto je ponekad to pogresna osoba ( u smislu da se ti njoj ne svidjas) ... c'est la vie!

Svaki Marko ili Lazar ili Vlada ili bilo ko je prica za sebe
i meni je drago da sam ih proziveo
Svaki decko te nauci necemu o tebi...
Ih, dok ja naucim po nesto o sebi sa svakim deckom, moracu mnogo puta da se razocaram i raskidam dok ne naucim kako treba postupati u vezi. Nemoguce da je uzrok rastanka uvek ono sto izceprkamo kod drugog, a ne nasa krivica.

Mene je uvek jako nerviralo kad me neko spijunira, jer to uvek ne ocekujem. Daj, pusti da ti ja otkrijem stvari o sebi il se goni! Cim me neko tako stavi na tapetu, odma' oteram u p.m! A kad mi posle mazohisticki kaze da se 'razocaaaarao`onda tresnem pesnicu u nos! Cisto da mu ucinim uslugu.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Spadam u one koje ne umeju da se obuzdaju po tom pitanju. Sećam se dokumentarca "Ta divna stvorenja" gde nekakav pavijan iz radoznalosti zaviri pod kamen, a ispod kamena đipne ogromna zmijurina, te se jadničak onesvesti od straha. Ali čim se osvesti, on ne može da savlada znatiželju, opet podigne taj isti kamen i - onesvesti se po drugi put! E, - isti ja! (samo što majmun na to nasedne samo 2 x...):cekam:
Korisnikov avatar
By antibiotic
:iskolacen:
O.K ne tresnem stvarno, :) ali mi mnogo puta dodje, jer je kod pedera rec "razocaran" cesto u upotrebi kad nemaju nikakvog drugog argumenta,
samo da bi udarili po ceznji, a ustvari nisu razocarani, jer su u sustini bezosecajni.
To se odosi na neko moje iskustvo, a ne na tvoju situaciju koju ne mogu da poznajem.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Mozda offujem ali tema ne mora da se odnosi na bivse ili sadasnje decke. Niko, realno, nije kriv ako budes povredjen cackajuci oko decka na koga nemas prava. Recimo, pobrljavis za nekakvim stvorom nacisto, i kako cesto biva, nemate mnogo dodirnih tacaka ni mogucnosti za direktan kontakt. Sanse su ti skromne (ali postoje )i ti ga posmatras s bolne udaljenosti npr. tokom jedne sasvim obicne veceri. On se negde gubi oko 01.00 h a ti iz trece ruke cujes rovito objasnjenje da je bio umoran i da je otisao kuci. I tada, vrag na tvom ramenu ti neda mira, pa cele naredne nedelje nalivas kafom jedno 3-4 tetke-sveznalice i "otkrijes" da se te veceri vratio, recimo, u zoru, sa sljivom na vratu i da je bio sa najgorim (zenskim/muskim) kurvisem na planeti, u koga se uz to i zaljubio... BOOOONG!!! I sto je najgore - ne mozes vise da se zaustavis. Posto ti se neizvesnost cini nepodnosljivom, mazohisticki preplacujes stresne informacije dok ne posivis kao mishhh...
Korisnikov avatar
By Khons
rekla je m.. negde na pocetku...jbg stvarno nisam njuskalo i vise se desavalo da razni ljudi meni prilaze i govore ovo ili ono o toj nekoj osobi sa kojom stupim u vezu...i to uvek oprecne informacije tako da nista od toga.

u tih prvih par nedelja stvarno nemam potreba za njushkanjem, jbg slusam sta prica, kako prica, kako se odnosi prema drugima i kako prica o drugima, kako iznosi svoje probleme i kako na njih reaguje, bla bla...
i onda sledim razum i intuiciju zajedno.
ne mogu da budem detektiv, ako sam ja uverena u jedno, a ona prica drugo naci cu vec nacina da je izokola proverim opet uz neki razgovor sa njom jer stvarno nemam zivaca da virkam po dzepovima.
hajde da to radim kad je veza vec zamakla u neku fazu pa su to vec i drugaciji odnosi, cvrsce veze, ali ovako, posle vrh mesec dana? naaah.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Khons

i onda sledim razum i intuiciju zajedno...
ne mogu da budem detektiv
Da,ali, upravo...
Kad nam se neko svidja, mi zelimo da znamo vise o toj osobi
Posebno ako nemamo mogucnosti first hand da cujemo od samew osobe sve sto nas zanima

a posto u velikom broju slucajeva ne mozemo, onda se raspitujemo, ili cujemo slucajno od nekoga nesto...

a ponekad, na zalost, treca zainteresovana strana namerno siri na jednoj strani lazi o drugoj i obrnuto!
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by _LuKa_
Mozda offujem ali tema ne mora da se odnosi na bivse ili sadasnje decke
Tema u trenutku nastanka se i nije odnosila ni na tadasnjeg ni bivseg decka
vec simpatiju
ili
bolje rec
decka za kojim sam totalno poblesavio
:drama:
Korisnikov avatar
By _LuKa_
he,he,he...ne sumnjam da ta simpatija izgleda kao tvoji avatari. Nije ti lako. No, ako si pametniji od mene (sto nije tesko), barem izbegni bi-decke, kaostrejtere, strejtere i sl. jer tada se sav "informacioni" kurslus udesetostruci. Ja se u stvari u startu pretplatim na lose vesti jer mi je cak i razocaranje bolje od praznine: "izmedju tuge i nicega - odabracu tugu."
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by _LuKa_
he,he,he...ne sumnjam da ta simpatija izgleda kao tvoji avatari. Nije ti lako. No, ako si pametniji od mene (sto nije tesko), barem izbegni bi-decke, kaostrejtere, strejtere i sl. jer tada se sav "informacioni" kurslus udesetostruci. Ja se u stvari u startu pretplatim na lose vesti jer mi je cak i razocaranje bolje od praznine: "izmedju tuge i nicega - odabracu tugu."
Iskreno, nije izgledala kao moji avatari, bio je sladak, vise me njegov ATTITUDE privukao
:P

a ovo za bi-decke...hehehe...verovatno si procitao temu gde sam pisao da se muvam sa jednim bi deckom vec...8 dan...ali, tu nisam pametan, posto smo... hmmm... on the way to somewhere...
a vec uvidjam koliko je komplikovano, posebno jer je i bivsa devojka i dalju 'prisutna'

a ova zadnja recenica tvoja
:hail:
:hail:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
po prirodi sam uzasno radoznala osoba, ali ne volim da njuskam. ako sumnjam da se nesto desava stavicu tu osobu isred sebe i samo reci "pricaj". ali to vec kad pucam od muke jer podsvesno znam i osetim da nesto ne valja, da je ta osoba nesto sje*ala.
ma ne znam...nisam njuskalo...obicno sve slucajno saznam, nemam potrebe za njuskanjem.:saint:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Crazy_Bee
po prirodi sam uzasno radoznala osoba, ali ne volim da njuskam. ako sumnjam da se nesto desava stavicu tu osobu isred sebe i samo reci "pricaj". ali to vec kad pucam od muke jer podsvesno znam i osetim da nesto ne valja, da je ta osoba nesto sje*ala.
ma ne znam...nisam njuskalo...obicno sve slucajno saznam, nemam potrebe za njuskanjem. :saint:
Kod gay ljudi je cesto da prave i ponavljaju greske, da se izmislja.
Ne trebaju neki posebni senzori i velika intuicija da bi pomislilo na verovatnocu da onaj drugi bas nije iskren.
Cesto sam davao ljudima drugu sansu, kao sto sam sam dobijao i u nekim slucajevima je to ispao dobar potez.
Korisnikov avatar
By Dzi

Da,ali, upravo...
Posebno ako nemamo mogucnosti first hand da cujemo od samew osobe sve sto nas zanima

a posto u velikom broju slucajeva ne mozemo, onda se raspitujemo, ili cujemo slucajno od nekoga nesto...

a ponekad, na zalost, treca zainteresovana strana namerno siri na jednoj strani lazi o drugoj i obrnuto!
apsolutno .. :(
joj dushice kako si mi ti pametan, i dobaj i sveee!! :hug: hehe posebno pomalo luckast :D :trep:

:kiss:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Azdaja2

joj dushice kako si mi ti i dobaj i sveee!!
da... jbg... to cak u nekim stvarima nije ni pozitivna stvar
:(

:sigh:
Korisnikov avatar
By Khons

Da,ali, upravo...

naravno, ali takve stvari primam s rezervom. to je ipak iz druge ruke i postoji milion tumacenja jedne iste situacije.
necu valjda svakom bezuslovno da verujem
Korisnikov avatar
By KiWi
i ja sam tako ... njuškao i njuškao o potencijalnim partnerima, raspitivao se kod ostalih "konkurenata" i poznanika :) sve onako naivno i nevino ....

sve dok jedna osoba nije, iz čiste zaljubljenosti, krenula da se raspituje o meni ... ali ne raspituje kao da pohvata koje iste ljude znamo, pa da ih pita ... nego je jednom došao do mog stana dok sam ja bio na zimovanju i raspitivao se kod mojih komšija predstavljajući se kao vodoinstalater (znao je da smo imali tada problema u celoj zgradi sa hidrocilom, pa je iskoristio info), pa počeo da vrti ljude iz imenika sa mojim prezimenom (na žalost, jako nas je malo, pa mi je pola familije zvao) .... i na kraju mi sve lepo priznao posle seksa uz komentar "nikakvu fleku o tebi nisam našao, super, sada stvarno onako istinski možemo da se smuvamo" ...

Malo je falilo da pobegnem iz sopstvenog stana.... nekako sam ga jedva isterao pod izgovorom da mi matorci dolaze.

Nikome, pa ni sparku sakojim sam se tada intenzivno družio i čuo telefonom, nisam to rekao ... jednostavno, imao sam strah da su svi koji znaju za mene zapravo na njegovoj strani (dosta je stariji od mene, pa zna puno ljudi iz gej priče, ja sam tada svega znao desetak osoba) ...

Od tada se ne raspitujem i čekam da informacije dođu do mene, ako uopšt trebaju da dođu .... užasno je kad saznaš da neko pravi tvoj dosije ...
By ~ Le Saint X ~
Uh,heavy kiwi...
Mene je doticni Marko ( povod za ovu temu) bio upleo ni krivog ni duznog u takva neka sranja...
jer
on se 'spario' sa nekim ...ne znam ni ja sta je...mafijash... koji mu je posle pretio i zvao kuci i ne znam ni ja sta... valjda mu znao i sestru
( a MArko nije outovan - bar bio tada)
a slucajno ga imali obojica na myspace-u
pa se onda oni nesto preko mene pljuvali i vodili rat...
tj ja sma prenosio poruke od jednog drugom jer ga ovaj stavio na ignore ili nesto
ma uzas

kada sam zvao doticnog da mi objasni u kakvo sranje se uvalio
i u sta mene uvaljuje
odbio je da se javi i nije hteo da se javlja
samo mi poslao sms
za moje dobro bolje d a ne znam

U tom trenutku sam mozda bio malo povredjen jer je to znacio definitivnoi kraj

ali sma kasnije shvatio da je - iako klinac - bio, stvarno fer
jer ko zna u sta sam mogao da se uvucem ni kriv ni duzan

eto...
Korisnikov avatar
By KiWi
Uh,heavy kiwi...
Pa na kraju i nije bilo heavy koliko je moglo da bude, pošto se dozvao pameti, prestao da me smara i nije zloupotrebio informacije do kojih je došao (a realno, mogao je) ...

Što se tiče tvog Marka, imam ja jednog takvog samo nije Marko :) ima manir da se na krv posvađa sa svojim bivšima ... pa su i meni njegovi bivši pretili, ali onako bleferski ... kao "Nemoj da ti dođem u Kraljevo, znam gde živiš, i adresu i broj, i da ti prepadam roditelje..." :) a ja sa familijom u Pančevu :) Blef kao iz udžbenika :D

U svakom slučaju, dobra lekcija.

Od tada puštam stvari da idu svojim tokom ...
By ~ Le Saint X ~
Pa, ne znam
ja moram d apriznam da mene i danas kopka kako je ta situacija izmedju njig dvojice mogla da dodje do toga da mu ovaj preti, d aga zove kuci, da mu cima sestru
(ako sma bio shvatio celu situaciju)
ako je ovaj tvrdio da se nisu ni videli, a kamoli da su imali sex!

Pa, ne znam kako onda je neko mogao da sazna njegov broj kucni i adresu gde zivi

A cak, mis mo komsije, i ja znam u kojoj je ulici, a ne znam broj
a tamo neki lik koga nije video i nije imao nista sa njim zna!
Korisnikov avatar
By NewYorker
Ne sudite o nekome po tome sta ljudi govore o njemu i koliko ga vole,
nego po tome sta on govori o ljudima i koliko on voli ljude.
:D
By ~ Le Saint X ~
p.s.
Nije meni niko pretio
Vec taj neki lik Marku...
A ovaj ga je molio preko mene da ga ne zove kuci i da ne prica njegovima da je peder...

ma, uzas...

Ovaj mi i plakao preko telefona da mu ovaj ne uznemirava porodicu
a ja uopste ne znam ko je taj lik!!!!!!

Ma...
Korisnikov avatar
By Blady
Zaista vise ne mogu da razdvojim razum od impulsa....
Ovih dana mi je to sve jedno te isto...
Korisnikov avatar
By KiWi
p.s.
Nije meni niko pretio
Vec taj neki lik Marku...
A ovaj ga je molio preko mene da ga ne zove kuci i da ne prica njegovima da je peder...

ma, uzas...

Ovaj mi i plakao preko telefona da mu ovaj ne uznemirava porodicu
a ja uopste ne znam ko je taj lik!!!!!!

Ma...
baš me zanima kako je doznao njegov fiksni ... :) sigurno je dečko radio istraživanje :D
By ~ Le Saint X ~
I mene to zanimalo
jer tvrdi da se nisu videli!

Ah...eto, ja sma pokusao bio da saznam sta je to bilo izmedju njih
i u sta sam tek tako upleten
ali, nisam
a i ovo sto sam saznao je trebalo da bude dovoljno da me opameti da iako me neko uvlaci u neku pricu, ne radim i ja isto kada ne pripadam tu
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Ja sam tako iz "pouzdanog" izvora saznao ime decka sa kojim sam se smekao u busu. Moj str8 izvor je bio njegov prvi sused, ispicutura, lovac. I tako ...zec, lisica, jarebica - pobrka debil imena ovog "mog" i brata mu. A ja se nabrusio, jer sam u svom tom autobuskom muvanju ispao plasljiva sisa, pa resio da BAR JEDNOM u zivotu odigram rolu odlucne osobe iz prirucnika o bildovanju samopouzdanja. Okrenem ja broj i pocnem da vezem s bratom, finim i prijatnim deckom, a on naravno nista ne konta. Tu ja izgubim zivce, pozelim mu sve najbolje i zalupim slusalicu. Na srecu, nista "gayasto" nisam istrtljao. Kasnije skontam zbrku i sta cu, nazovem coveka, izvinem se uz jaaako debilno objasnjenje, a on isto onako prijatan i fin, prihvati sve uz salu. Jbg, sve propade, nisam vise smeo malog pogledati u oci, a znam da je u fazonu. Mogao sam mu zajebati zivot svojom gluposcu.
By ~ Le Saint X ~
Pa,s to nisi smeo da ga pogledas u oci kad on nije ni bio svestan celog nesorazuma???
ako sam shvatio pricu
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Pa bilo bi logicno da je brat ispricao kako ga je nazvao tip koji je zvucao kao da je nadimio 3 jointa. Moja spika step-by-step koja bi bila razumljiva malom kao inicijatoru flerta (koji traje vec neko vreme) - bratu je zvucala kao gomila nebuloza. Znaci, klinac je skontao sta sam uradio. Uz to, umesto da se smeska i trazi me pogledom, kao do tada, sada mu je na celu pisalo - "Odjebi!" :durenje: A ja sam smatrao za shodno kada sam nazvao, kao stariji koji inicira kontakt, da se predstavim decku i resim ga dileme i straha. Bio sam 100% siguran da PRVI komsija zna njihova imena!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zasto se hvatate za budale?

Ako nekom preti njegov bivsi, znaci da je i taj decko kome se preti, takodje neki kreten, odnosno budala, cim je bio sa takvim psihopatom u vezi.

A ko ne ume na civilizovan nacin da prekine vezu, je takodje teski kreten.

Moja savet: kloni se svih budala u datom paketu.
Gde je jedna koja progoni, tu je i druga koja je progonjena.

Jedino ako zelite takvo "uzbudjenje" u zivotu.
Ako zelite, onda ste i vi budala, te ono malopre napisano svakako ne vazi za vas.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Dirrty
Zasto se hvatate za budale?
Pa, valjda zato sto u trenutku kada se uhvatis za nekog
ne znas da li je budala ili ubica ili kleptoman ili je obican decko iz komsiluka.

Sva otkrovenja dolaze sa vremenom...
et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne, no si budala jer se hvatas (i to previse!) za nekoga koga ne poznajes uopste.

Prvo upoznaj, pa se hvataj!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!