- 02 Jul 2009, 12:13
Mene je uvek jako nerviralo kad me neko spijunira, jer to uvek ne ocekujem. Daj, pusti da ti ja otkrijem stvari o sebi il se goni! Cim me neko tako stavi na tapetu, odma' oteram u p.m! A kad mi posle mazohisticki kaze da se 'razocaaaarao`onda tresnem pesnicu u nos! Cisto da mu ucinim uslugu.
Originally posted by ~anAMORphOsé~Ih, dok ja naucim po nesto o sebi sa svakim deckom, moracu mnogo puta da se razocaram i raskidam dok ne naucim kako treba postupati u vezi. Nemoguce da je uzrok rastanka uvek ono sto izceprkamo kod drugog, a ne nasa krivica.Originally posted by antibioticOvo je HELL GLUPA izjava!
What I want to say - Sto manje markova to manje situacija za kojima sledi razocarenje.
Prvo, ko kaze da je za svakim ili vecinom ili bilo kojim usledilo razocaranje?
Drugo, ja ne mogu tek tako da kazem - u ovog cu se zaljubiti, u ovog necu
Jednostavno...desi se...neko ti se svidi, zaljubish se...Sad sto je ponekad to pogresna osoba ( u smislu da se ti njoj ne svidjas) ... c'est la vie!
Svaki Marko ili Lazar ili Vlada ili bilo ko je prica za sebe
i meni je drago da sam ih proziveo
Svaki decko te nauci necemu o tebi...
Mene je uvek jako nerviralo kad me neko spijunira, jer to uvek ne ocekujem. Daj, pusti da ti ja otkrijem stvari o sebi il se goni! Cim me neko tako stavi na tapetu, odma' oteram u p.m! A kad mi posle mazohisticki kaze da se 'razocaaaarao`onda tresnem pesnicu u nos! Cisto da mu ucinim uslugu.