Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Dirrty
Mozda cu biti indiskretan... ali nije li djana izvor svega, pa i najvecih pobuda i pozuda za lizanjem iste?![]()
Originally posted by PlasticBrain
Ciste patike...![]()
Bez njih i personaliti i IQ i izgled padaju u vodu..![]()
Originally posted by shmizllicaNekog si htela da zavaras sa avataromOriginally posted by Black LadyOriginally posted by shmizllicaAvatar ti sve govoriOriginally posted by *carmen*Paaaaaaa sad.... Nije samo TO bitno.
Samo ti je to bitno a?![]()
![]()
![]()
CUTIIIIIIIIIIIIIIII BRE!![]()
Originally posted by DirrtyMuskarci se zaljube u kurac?
Mozda cu biti indiskretan... ali nije li djana izvor svega, pa i najvecih pobuda i pozuda za lizanjem iste?![]()
Originally posted by Black LadyJok ja! To vi radite.Originally posted by shmizllicaNekog si htela da zavaras sa avataromOriginally posted by Black LadyOriginally posted by shmizllicaAvatar ti sve govoriOriginally posted by *carmen*Paaaaaaa sad.... Nije samo TO bitno.
Samo ti je to bitno a?![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by shmizllicaOriginally posted by Black LadyJok ja! To vi radite.Originally posted by shmizllicaNekog si htela da zavaras sa avataromOriginally posted by Black LadyOriginally posted by shmizllica Paaaaaaa sad.... Nije samo TO bitno.Avatar ti sve govori![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Witch Princess
Tesko je mene privuciali ako devojka ima lepu guzu onda ima izgleda da mi se svidi. Guza mi je najlepsi deo zenskog tela
![]()
Originally posted by m..Mene sad zanima šta je to videla.
Pa, mhm, pozeljno je da ima lepu djanu, al to nekako ne mozes da znas pre nego sto pozelis da je vidis uopste. (osim ako se javis na neki oglas koji je жњ na ovom sajtu videla pre oko 3-4 godine i zapanjeno pisala o iskustvu)
Originally posted by Dzelajza Rouzvidela oglas sa sve genitalnim autoportretom, cini mi se.Originally posted by m..Mene sad zanima šta je to videla.
Pa, mhm, pozeljno je da ima lepu djanu, al to nekako ne mozes da znas pre nego sto pozelis da je vidis uopste. (osim ako se javis na neki oglas koji je жњ na ovom sajtu videla pre oko 3-4 godine i zapanjeno pisala o iskustvu)![]()
жњ?
Originally posted by Birthday_girlOriginally posted by Witch Princess
Tesko je mene privuciali ako devojka ima lepu guzu onda ima izgleda da mi se svidi. Guza mi je najlepsi deo zenskog tela
![]()
pre neki dan mama me pitala za neku devojku kakve sise ima (poslednji put kad su se videle ova je bila mala, pa kao je l su joj porasle sise itd...).
moj odgovor bukvalno je bio: "nemam pojma kakve sise ima (ali sto ima dooobru guzu)!".
deo u zagradi naravno nije bio izgovoren, ali zamalo![]()
neverovatno koliko mi grudi nisu bitne (velicina, oblik ipak jeste), ali sto sam guzoholicar...
Originally posted by Hys.
Jao ima negde neki post, dal je o fetisima il cemu vec, de sam bas sa suncicom nesto se slagala oko tipologije...hmmm...moracu da nadjem.
Ali ZANEMARICU sve ono tipa "stav, pamet, smisao za humor"
Samo izgled znaci...
oci, definitivno....Mada, iskrena da budem, prvo primetim da li ima kratku kosu ili ne, i kako se krece...Dal je, jelte, dovoljno muzevnaMeni se najvise svidja maskulinost u zeni
![]()
A onda oci i osmehPa sake...i ramena...
![]()
a cek cek ima i ono "do stvari koje radi"
Pa privlaci me dzentlmensko ponasanje...da ne kazem dJentlmensko![]()
Definicija dzentlmena:
A well-mannered and considerate man with high standards of proper behavior. (stim sto slobodno moze da psuje, pije, pusi i sve to a i dalje da bude gentlmen sto se mene tice)
cccc za ovo man![]()
![]()
Mada, moram da priznam, nisam bas upoznala mnogo decki, cak vrlo malo koje imaju to drzanje...
Iako volim maskulinost u zeni, odusevim se kada u decki osetim neznost i "devojcicu" koju se cesto trude da sakriju...mnogo lep trip, oseti se nekako...rod unutar roda unutar roda...Uvek mi nekako bude...pa ne znam...raznezim se
![]()
E da-miris...Mora da mi mirise onako kako treba...njusnem ja to odma..![]()
grudi u principu ne primecujem...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!